Preocuparea noastra pentru sanatatea parului se datoreaza faptului ca stim cat de important este pentru fiecare dintre noi sa aratam bine. Suntem constienti ca imaginea noastra si un par frumos contribuie la cresterea increderii in propria persoana. Pentru ca ne pasa de cei din jur, avem in minte oamenii cu totul si nu doar parul lor cand dezvoltam produse si tratamente. Pentru tine, asta inseamna ca ne-am gandit si la alte beneficii importante cand am creat brandul Regivero, nu doar la produse eficiente. Ne-am gandit cum putem sa iti oferim ceva diferit, precum incredere, garantii si siguranta atunci cand alegi oricare dintre tratamentele noastre.

CALITATE

Produsele noastre dermatologice sunt testate in laboratoare internationale si nationale, avand 7 certificari care sa ateste calitatea lor. Pentru tine, asta inseamna garantia ca vei utiliza produse conforme si sigure.

ZERO RISCURI

Singurul producator care iti ofera siguranta si liniste. Platesti doar pentru rezultatele obtinute si pentru beneficiile reale resimtite in urma utilizarii tratamentelor noastre. Pentru tine, asta inseamna ca pentru prima data, un producator isi asuma sa iti garanteze eficacitatea produselor comandate. Afla mai multe aici 

INCREDIENTE NATURALE

In produsele noastre folosim compusi activi din plante sau de origine naturala in concentratia maxima permisa. Pentru tine, am creat tratamente cat mai prietenoase cu pielea si cu parul tau(, insa in acelasi timp eficiente si care sa obtina rezultate puternice.)

EFICACITATE MAXIMA

Rezultatele vizibile pot sa apara doar in urma hranirii parului cu activele necesare sanatatii lui in concentratie mare. Iar efectele produselor Regivero sunt atestatate si de teste de eficacitate sustinute pe zeci de persoane, timp de minim doua luni.