Care sunt alternativele cele mai eficiente?

9 din 10 tratamente pentru căderea părului nu funcționează. Toate tratamentele promit mult, dar din păcate nu livrează rezultatele dorite. Probabil ai pierdut și tu sute de lei până acum încercând tratamente ineficiente pentru căderea părului. Ai încercat mai multe soluții, dar din păcate fără rezultate semnificative. Toate tratamentele pentru căderea părului promit rezultate incredibile, dar nu oferă nici o garanție a rezultatelor. Te-ai săturat să mai cheltui banii aiurea pe tratamente care promit mult dar nu livrează rezultate.

Ți-ar plăcea totuși să găsești o soluție pentru stoparea căderii părului. Majoritatea oamenilor care suferă de căderea părului și început de chelie sunt afectați major de acest lucru și ar face orice ca să rezolve această problemă.

Căderea părului afectează fiecare aspect al vieții unui bărbat. Afectează atât relațiile interpersonale precum și viața profesională. Atat bărbații cat si femeile nu se stresează deloc cu asta. Alții în schimb suferă de stres, reacții psihice, efecte negative atât pe plan psihologic, fizic sau social,care duc în unele cazuri chiar și la epuizare sau depresie.

Care este adevărul din spatele tratamentelor pentru căderea părului?

Află în continuare care este adevărul din spatele tratamentelor pentru căderea părului și care sunt motivele pentru care 9 din 10 tratamente nu funcționează. Apoi îți vom prezenta o listă de verificări pe care e bine să o faci înainte să cheltui bani pe tratamente ineficiente și o alternativă eficientă și garantată pentru stoparea căderii părului atat la bărbați cat si la femei.

1.Tratamentele de pe piață conțin prea puține substanțe active într-o concentrație insuficientă

Majoritatea producătorilor folosesc doar 2-3 substanțe active iar restul este apă și compuși de legătură. Concentrația substanțelor active principale este de obicei sub 10% deoarece majoritatea producătorilor investesc mai mult în marketing, ambalaj și reclamă decât în substanțe active. În realitate costul cu substanțele active dintr-un tratament sunt nesemnificative. Nu este de mirare că 9 din 10 tratamente pentru căderea părului nu funcționează. Alege să folosești tratamente care au cel puțin 10 substanțe active concentrate. Caută acele tratamente care au o concentrație mare de substanțe active.

2.Producătorii investesc mai mult în marketing decât în ingredientele active

Cam cât crezi că investește un producător în ingredientele active dintr-un tratament? Cât % din prețul produsului crezi că merge pe substanțele active care te ajută în căderea părului? 20%, 10% 5%? Hai să facem un calcul simplu.

Producătorii investesc mai mult în marketing

Dacă produsul este fabricat într-o altă țară, mai intervin și cheltuielile de logistică, import, taxe vamale, etc. În realitate costul cu substanțele active dintr-un tratament sunt nesemnificative. Nu este de mirare că 9 din 10 tratamente pentru căderea părului nu funcționează. Poți să folosești și apă goală și dacă te speli pe cap, o să te ajute cumva.

3.Nu se investește suficient în cercetare și dezvoltare

Majoritatea producătorilor folosesc aproximativ aceleași ingrediente. Dacă urmărești cu atenție produsele existente pe piață, majoritatea se bazează pe aceleași ingrediente prezentate într-o formă diferită, într-un ambalaj diferit și sub un nume diferit. Prea puține companii investesc în cercetare și dezvoltare de soluții inovatoare pentru căderea părului. Alege să folosești tratamente de la producători care investesc în cercetare și care dețin brevete de invenție în domeniul căderii părului.

4.Nu au acreditările și testele clinice necesare

Vrei să te asiguri că tratamentul pe care îl folosești este recomandat de profesioniști care au cunoștințe avansate și multă experiență în domeniul căderii părului. Verifică care specialiști, medici dermatologi și hairstyliști recomandă acel tratament pe care dorești să îl testezi și tu. Un tratament sigur împotriva căderii părului trebuie să aibă următoarele certificări:

 • Certificare a calitatii si eficacitatii cosmetice in rezolvarea problemei care se obtine in urma unor teste clinice realizate pe un numar semnificativ de persoane cu probleme specifice.
 • Certificare de eficacitate a conservarii ce confirma eficacitatea antimicrobiana produsului in cazul contaminarii accidentale in timpul utilizarii.
 • Certificare Microbiologica care atesta ca produsele sunt pure si nu prezinta urme de bacterii, drojdii sau mucegaiuri.
 • Certificarea Stabilitatii fizico chimice a compozitiei care este o garantie ca produsele isi pastreaza in timp aspectul, culoare, mirosul, ph-ul si densitatea.
 • Certificare Dermatologica pentru compatibilitatea produselor cu pielea umana prin care se certifica faptul ca produsele nu produc iritatii in conditii de utilizare normala sau intensiva.
 • Raport privind Evaluarea Sigurantei Produselor cosmetice prin care fiecare produs este declarat ca fiind sigur pentru utilizarea umana.

5.Nu sunt specializate pe problema căderii părului de aceea nu funcționează

Sunt mulți producători de produse cosmetice care fac de toate dar nu sunt specializați pe problema delicată a căderii părului. Dacă vrei eficiență și rezultate dovedite ai nevoie să apelezi la specialiști. Evită să folosești tratamente produse de producători care fac de toate.

6.Cantitatea tratamentului este insuficientă pentru rezultate reale

Sunt multe produse pe piață care nu sunt concentrate, vin în cantități foarte mici de 100-200 ml care îți ajung pentru 2-3 săptămâni de tratament și nu primești nici o garanție pentru rezultate. Atenție! faptul că un tratament vine în cantități mici, nu înseamnă că este prețios. Pentru rezultate în lupta împotriva căderii părului este nevoie de cel puțin 6-8 săptămâni de tratament. Vei avea nevoie de o cantitate mai mare de 200 ml de substanțe active concentrate într-un tratament pentru rezultate reale.

7.Nu oferă garanții și asigurări reale

Majoritatea producătorilor de tratamente fac promisiuni atractive, nefondate și neverificate dar nu oferă garanții reale. Probabil că ești familiar cu produse care promit că îți rezolvă problema căderii părului în câteva zile și că funcționează de la prima utilizare. Problema este că toate aceste promisiuni sunt imposibil de verificat. Producătorii oferă câteva statistici cu clienții care au “observat” anumite procente de îmbunătățire a căderii părului. Totul însă este foarte relativ și nu se poate verifica. Ba mai mult, acești producători nu oferă nici o garanție pentru promisiunile făcute. Un producător de încredere trebuie să poată oferi garanții și asigurări reale pentru rezultate.

Ce faci dacă la tine nu funcționează tratamentul?

 Poți să îți primești banii înapoi? Caută să folosești doar acele tratamente garantate la care ai siguranța rezultatelor. Asigură-te că îți poți primi banii înapoi dacă la tine nu funcționează. Evită să mai pierzi sute de lei testând tratamente ineficiente pentru căderea părului.

Până acum ți-am prezentat care sunt motivele principale pentru care 9 din 10 tratamente nu funcționează. Acum îți vom prezenta o listă de verificări pe care e bine să o faci înainte să cheltui bani pe tratamente ineficiente și apoi îți vom prezenta o alternativă eficientă și garantată pentru stoparea căderii părului. Înainte să mai pierzi bani cu tratamente care promit mult, dar nu livrează rezultatele dorite asigură-te că faci următoarele verificări:

Care sunt alternativele cele mai eficiente?

 • Citește review-urile altor oameni despre tratamentul pe care vrei să îl folosești. Urmărește să folosești tratamente cu un grad mare de satisfacție al clienților și cu review-uri foarte bune. Alege doar acele tratamente cu un grad de satisfacție de peste 95%.
 • Verifică ce garanții îți oferă producătorul de tratamente pentru păr. Ce se întâmplă dacă nu obții rezultatele promise? În caz că la tine nu funcționează, poți să îți primești banii înapoi? Alege doar acele tratamente care îți pot garanta rezultatele.
 •  Verifică ce beneficii extra primești ca și client pe lângă tratament? Un producător serios oferă asistență și consultanță pe durata tratamentului, ca să te asiguri că beneficiezi de rezultate eficiente în cel mai scurt timp. Alege doar acele tratamente care îți oferă asistență și consultanță pe perioada tratamentului.
 • Din fericire există și soluții eficiente și garantate pentru stoparea căderii părului. Poți să eviți să mai pierzi sute de lei testând tratamente ineficiente pentru căderea părului. Îți recomandăm tratamentul românesc cu efecte dovedite clinic pentru căderea părului de la Regivero.
 • Regivero este unicul tratament pentru căderea părului din România care îți oferă garanție pe rezultate. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de rezultate îți primești în întregime banii înapoi, deci nu ai nici un risc.
 • Regivero este unicul tratament pentru căderea părului din România care îți oferă garanție pe rezultate. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de rezultate îți primești în întregime banii înapoi, deci nu ai nici un risc.
 • Află secretele tratamentului natural românesc care a depășit eficiența produselor din Franța sau Elveția. Află cum a ajuns Regivero tratamentul nr. 1 în România ca și satisfacție a clienților.
 • Află cum 8 din 10 oameni au scăpat de stresul căderii părului folosind tratamentul natural românesc de la Regivero

 

Vezi cum a reusit Violeta sa scape de problema caderii parului cu Tratamentul impotriva caderii parului de la Regivero. VIDEO