Care este soluția eficientă pentru stimularea regenerării părului? 

Din fericire, părul tău se poate regenera fără a aștepta luni întregi după rezultate. Cu ajutorul tratamentelor Regivero, părul tău își va recăpăta sănătatea și strălucirea în doar 60 de zile. Citește întregul articol pentru a vedea cele mai utile sfaturi de regenerare a părului.

Este foarte important să nu confundăm regenerarea părului cu creșterea densității firelor. Numărul foliculilor de păr este determinat genetic și nu se poate modifica prin tratamente. În schimb, produsele naturale pot contribui la hrănirea firelor de păr, la regenerarea sau stoparea caderii parului. Folosirea unor produse care sa aibă în compoziția lor ingrediente naturale este deosebit de importantă, întrucât acestea vor asigura un nivel de energie ridicat ce va contribui ulterior la o creștere rapidă și sănătoasă a părului.

Încearcă produsele Regivero ce susțin sanatatea parului tau. Produsele sunt de calitate superioară, compatibile dermatologic, sigure pentru utilizare umană și eficiente, iar toate aceste aspecte sunt certificate prin teste și rezultate dovedite clinic.

Cum funcționează tratamentul Regivero de regenerare a părului? 

  1. Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr cu extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B.
  2. Hrănește și întărește părul cu 15 elemente esențiale naturale (Vitaminele B3, B5, B6, B7, elastina și serina marină, ginseng, extract de miere, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina, sodium PCA și proteine esențiale) care opresc căderea părului, accelerează creșterea părului, atât a firelor existente cât și dezvoltarea firelor noi de păr.
  3. Asigură energia necesară regenerării părului Glicogenul este principala sursă de energie pentru sinteza proteinelor în timpul creșterii părului și este prezent în concentrație mare în Loțiunea de regenerare.
  4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, extractul de măsline, colagenul marin și Biokeratina. 

Sfaturi utile pentru regenerarea părului 

regenerare a parului

  • Adoptă o dietă echilibrată 

Nutriția joacă un rol esențial în sănătatea părului, ajutând firele să se hrănească. Așadar, părul are nevoie de diverse minerale precum calciu, fier, zinc, cupru și magneziu pentru a-și menține sănătatea și frumusețea. 

  • Elimină stresul din viața ta 

Știai că stresul este una dintre cele mai frecvente cauze ale căderii părului? Cu siguranță nu poți să elimini 100% stresul din viața ta, însă îți recomandăm să acorzi atenție asupra acestui factor. 

  • Acordă atenție ingredientelor 

În ceea ce privește ingredientele din care sunt realizate produsele, îți recomandăm să le alegi pe cele naturale. Atunci când vorbim despre sănătatea părului, ne raportăm și la îngrijirea scalpului. 

Sănătatea părului pornește #DeLaRădăcină, astfel produsele pe care le folosești nu trebuie să conțină compuși sintetici sau sulfați care să usuce și să agreseze scalpul și firul de păr. Tratamentele naturale Regivero sunt bazate pe active naturale, fiind compatibile cu pielea și potrivite pentru orice tip de păr.

Aplică aceste sfaturi de regenerare a părului și bucură-te de un scalp mai sănătos.