Zilnic, părul nostru este supus la o mulțime de factori care îi pot deteriora starea de sănătate. În această categorie intră vopsitul, îndreptatul, tratamentele chimice. La toate acestea se adaugă și factorii externi, precum poluarea sau expunerea la soare. Descoperă cum poți avea un păr sănătos și vitalizat.

Păr sănătos și vitalizat în doar 3 pași

Știm că timpul este prețios pentru fiecare dintre noi, iar rapiditatea cu care se desfășoară lucrurile zi de zi, ne pot face să uităm de atenția pe care ar trebui să o oferim părului nostru. Mai mult, există anumite greșeli pe care le putem face, fără să ne dăm seama, și care, afectează părul. În acest articol, ți-am pregătit 3 secrete pentru a avea un păr care radiază de strălucire.

 

1. Acordă atenție mărită spălării corecte a părului

 Știm că pare un pas banal, însă, spălarea corectă a părului este unul dintre cei mai importanți pași pe care trebuie să îi urmezi. Ca regulă esențială, nu folosi niciodată apă foarte fierbinte. Reglează temperatura apei astfel încât să fie călduță, plăcută pentru scalp. De asemenea, un alt aspect de luat în considerare este cantitatea de șampon folosită. Mai mult șampon nu va curăța părul mai bine. Cu toate acestea, dacă simți că părul nu este suficient de curat, poți repeta fără probleme procedeul. Pe de altă parte, modul în care aplici șamponul este foarte important. Scalpul se spală prin mișcări circulare, folosind buricele degetelor, fără să masezi agresiv. Evită frecarea pielii cu unghiile și nu îți strânge tot părul în vârful capului. Acest lucru va încâlci părul și va îngreuna descurcarea lui. La final, clătește extrem de bine scalpul și părul, asigurându-te că ai îndepărtat toate urmele de șampon.

 

4. Alege produse de păr care ți se potrivesc

 Este important ca îngrijirea părului să fie adaptată tipului tău de păr. În primul rând, părul uscat are nevoie de multă hidratare, părul subțire are nevoie de volum, iar părul deteriorat trebuie tratat cu produse bogate în uleiuri naturale și vitamine pentru păr.

Astfel, sfatul nostru pentru a avea un păr sănătos este să alegi șampoane blânde, realizate din ingrediente naturale, ce nu produc iritații sau reacții alergice. Tratamentul profesional pentru regenerarea și creșterea părului Regivero conține 12 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o formulă unică, la o concentrație ridicată ce oferă fortifiere, volum și facilitează formarea mai rapidă a noilor foliculi de păr. Astfel, alegând tratamente care se bazează pe compuși naturali, ai certitudinea că nu te vei confrunta cu reacții adverse, dar mai ales că poți preveni degradarea părului, ruperea lui sau căderea excesivă.

 

3. Alimentația echilibrată – cheia succesului?

Specialiștii Regivero susțin un plan alimentar echilibrat și sunt de părere că o alimentație sănătoasă zilnică îți poate reda frumusețea și strălucirea părului.

Nutriția joacă un rol esențial în sănătatea părului, ajutând firele să se hrănească. Așadar, părul are nevoie de diverse minerale precum calciu, fier, zinc, cupru și magneziu pentru a-și menține sănătatea și frumusețea. Având în vedere că organismul nu le poate produce în cantități mari, aceste minerale și vitamine trebuie preluate din alimente bune pentru un păr sănătos.

 

Dacă simți că părul tău are nevoie de un boost de creștere, încearcă tratamentul natural profesional pentru regerarea și creșterea părului. Vei observa imediat rezultatele dacă folosești produsele conform schemei de tratament oferite gratuit din partea specialiștilor Regivero. Fiind produse de păr testate dermatologic și realizate din ingrediente naturale, ele asigură energia necesară foliculilor de păr și stimulează creșterea de noi fire.