Pierderea elasticității și a strălucirii părului se numără printre primele semne care indică faptul că părul tău devine deteriorat. Însă, te asigurăm că nu este cazul să te îngrijorezi, căci soluții există. Este nevoie doar să îi acorzi părului tău mai multă îngrijire, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Cu toate acestea, dacă nu există o rutină de îngrijire eficientă, te poți aștepta și la alte efecte neplăcute cum ar fi: vârfuri despicate, căderea părului, fragilitate, rupere, electrizare și dificultate în aranjare. În acest articol vom vorbi despre vitaminele și proteinele care repară părul deteriorat și slăbit.

părul deteriorat

Astfel, sunt necesare câteva schimbări în ceea ce privește ritualul de înfrumusețare, iar primul pas pe care trebuie să îl urmezi este să găsești exact care sunt cu adevărat nevoile părului tău. Printre factorii care îi pot dăuna se număra folosirea instrumentelor de styling în exces, produsele de îngrijire nepotrivite, vopsitul sau anumite lipsuri de vitamine și minerale. De obicei, acestea sunt principalele cauze care au ca rezultat deteriorarea podoabei capilare.

În continuare, vei descoperi care sunt vitaminele din care sunt realizate tratamentele Regivero și care repară părul deteriorat și slăbit. Aceste ingrediente de calitate superioară au fost combinate într-o formulă echilibrată, într-o concentrație ridicată pentru ca tu să te bucuri de rezultate garantate într-un timp cât mai scurt. Fiecare ingredient este atent studiat și ales pentru a ne asigura că este potrivit pentru problema ta și 100% sigur pentru utilizare.

 

vitamine pentru părul deteriorat

Cele mai importante vitamine și proteine pentru îngrijirea părului

  1. Proteina hidrolizată de soia întărește și repară firele de păr, contribuie la hidratarea optimă a părului și îi oferă strălucire

 

  1. Proteina placentară de origine animală intensifică și grăbește creșterea părului, repară firele deteriorate și reduce considerabil căderea părului

 

  1. Vitamina B3 mărește nivelul de energie și circulația sanguină la nivelul scalpului, îmbunătățește procesul de hidratare și asigură o creștere sănătoasă a părului

 

  1. Vitamina B5 întărește și îngroașă firele de păr, le asigură elasticitate și ajută scalpul și părul să își mențină un nivel optim de hidratare

 

Tratamente Regivero pentru toate tipurile de păr

Produsele Regivero au în componență doar ingrediente naturale, iar în continuarea vei descoperi tratamentele pe care noi le recomandăm.

Tratamentul pentru regenerarea și creșterea părului conține 14 ingrediente naturale printre care: biokeratină, extract de ginseng, colagen marin, biotină, extract de miere, vitamina B3 și B5. Tratamentul are un grad de satisfacție de peste 98%, iar dacă rezultatele nu apar în 60 de zile vei primi banii înapoi. Mai multe detalii despre acest tratament găsești aici. 

Tratamentul împotriva căderii părului conține 12 ingrediente naturale, iar cele mai importante sunt: arginina, extractul de ceai verde, de măsline, zincul PCA și complexurile de B-uri. Poți vedea toate ingredientele și beneficiile lor aici.

Tratamentul împotriva mătreții grase are la bază o formulă echilibrată ce conține 14 ingrediente naturale care îți vor oferi un păr cu un aspect deosebit. Tratamentul este format din: șamponul împotriva mătreții și loțiunea împotriva căderii părului. Cele două produse te vor scăpa de probleme și îți vor reda încrederea în tine. Află mai multe aici.

Un păr frumos necesită o îngrijire adecvată. Regivero îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție o gamă de produse ce îți pot readuce părul înapoi la viață. Tratamentele oferite de noi sunt naturale și profesionale. Profita de reducerea de 10% la prima comandă, iar dacă nu ești mulțumit de un produs din gama Regivero ai posibilitatea să îl înlocuiești cu orice alt produs sau să primești banii înapoi.