Află ce vitamine îți lipsesc din corp

Ai probleme cu căderea excesivă a părului?

Căderea excesivă a părului este o afecțiune serioasă pe care o putem întâlni la orice vârstă, indiferent de sex. Factorii care pot influența o astfel de afecțiune sunt multipli și diverși, de la stresul resimțit de zi cu zi până la modificări hormonale, condiții fiziologice (spre exemplu sarcina), prezența unor boli, medicația, alimentația și chiar lipsa unor vitamine cum ar fi vitamia A, zincul sau fierul. Zilnic se pot pierde între 50 și 100 de fire de păr, ca urmare a ciclului normal de creștere a părului, dar nu mai mult de 150 de fire. 

căderea excesivă a părului

Iată mai jos care sunt nutrienții necesari pentru a combate problemele cu căderea excesivă a părului:

Complexul de vitamine B

Biotina, vitamina B1, B3, B5 și B6 sunt doar câteva dintre vitaminele care contribuie la bunăstarea părului tău și în a combate probleme cu căderea excesivă a părului. Biotina este importantă în procesul de metabolizare a minoacizilor care creează keratina. Astfel, carențele de vitamina B pot duce la subnutriția celulelor foliculare ale părului. 

Vitamina C

Adesea, pacienții care sunt afectați de căderea excesivă a părului au carențe de vitamina C. Vitamina C este importantă pentru părul tău, deoarece produce și menține colagenul, iar proprietățile sale antioxidante protejează celulele vaselor de sânge care alimentează scalpul cu substanțe nutritive și oxigen.

Acizii grași Omega 3

Acizii grași Omega 3 au un rol important în hidratarea scalpului și a părului. În lipsa acestora părul poate avea o textură uscată, devenind mult mai fragil.

Ce produse ți se potrivesc din gama Regivero:

Regivero Șampon împotriva căderii părului

Cu 10 ingrediente naturale și rezultate dovedite clinic șamponul Regivero reduce considerabil căderea părului prin eliminarea principalelor cauze. Datorită elementelor nutritive esențiale părul este intens hrănit, iar biotina și provitamina B5 oferă părului elasticitate, strălucire și redau intensitatea culorii tale naturale. Proteina placentară, în combinație cu provitamina B5 și proteina hidrolizată de soia, repară și întărește firul de păr. 

Regivero Loțiune intensivă pentru creșterea părului și regenerare

Combinația eficientă dintre cele 10 ingrediente naturale stimulează creșterea de noi foliculi de păr, prin îmbunătățirea circulației sângelui bogat în oxigen. Proteinele din colagenul marin îți protejează părul de factorii externi, cum ar fi razele UV, iar provitamina B5 oferă părului strălucire și elasticitate. Mai mult decât atât, extractul de miere îmbunătățește retenția apei în firul de păr.

Regivero Tratament natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului

Dacă îți dorești cu adevărat un tratament intens atunci tocmai l-ai găsit! La Regivero am dezvoltat cel mai eficient tratament profesional împotriva căderii și pentru creșterea și regenerarea părului, bazat pe 15 ingrediente naturale. Extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr. De asemenea, vitaminele B3, B5, B6 și B7 sunt doar câteva elemente importante care ajută la hrănirea și întărirea firului de păr. Părul tău va fi protejat împotriva razelor UV și IR, împotriva poluării, efectelor medicației și a stresului în exces.

Tu ce tratament alegi?