Când apare părul alb la femei, dar la bărbați?

 

Pe măsură ce oamenii înaintează în vârstă, organismul va avea parte de modificări. Așadar, este perfect normal să se schimbe și culoarea părului. Cu toate acestea, părul alb poate apărea în orice moment al vieții, chiar și la persoanele de 20 de ani.

Acum părul alb a devenit chiar o modă și multe femei își doresc să aibă o culoare grizonată. Dacă ai ajuns la o proporție de 50% păr alb, sfatul nostru este să profiți de acest moment și să renunți la vopsea, păstrându-l natural. Pe acest tip de păr se pot face și suvițe fine,  cu reflexe naturale, care arată foarte bine. Mai mult de atât, dacă vei găsi un hair stylist foarte priceput, el va ști ce fel de tunsoare ți se potrivește și cu siguranță părul va arăta incredibil.

Cu toate acestea, dacă vrei să acoperi firele albe de la rădăcină, sugestia specialiștilor noștri este să folosești nuanțe deschise precum blondul. În mod cert, cu o vopsea neagră firele albe se vor vedea după aproximativ 10-15 zile.

 

De ce avem părul alb? Rolul melaninei

Melanina este o substanță naturală, creată de o serie de celule denumite melanocite, care este prezentă la toți oamenii în diferite proporții și concentrații. Aceasta este cea care conferă culoare pielii, părului și ochilor.

Părul alb este o cauză a lipsei de melanină din corp. O altă modificare care apare odată cu lipsa melaninei este la nivelul structurii părului. Acesta va fi mult mai aspru și mai rebel, însă cu siguranță aceste lucruri se pot îmbunătăți dacă vei folosi produse create special pentru tipul tău de păr și dacă vei avea o rutină de îngrijire bine implementată. Deși vârsta este unul dintre cele mai importante cauze ale acestui proces, nu este singura. Existe mai mulți factori care pot avea o influență considerabilă în acest sens.

 

Alte cauze care pot duce la albirea părului

Factorii genetici – dacă părinților tăi le-a albit părul când erau de vârsta ta, este posbil ca tu să moștenești acest lucru.

O dietă dezechilibrată – alimentația joacă un rol fundamental în sănătatea și aspectul părului tău. Pentru a preveni albirea părului înainte de vârsta de 50 de ani, este important să beneficiezi de un aport suficient de vitamina B12.

Stres puternic – stresul și depresia pot, la rândul lor, să determine albirea timpurie a părului. Uneori se poate întâmpla ca părul să revină la culoarea sa „normală” după depășirea perioadei stresante.

Mitul despre părul alb

Ai auzit vreodată despre faptul că dacă îți vei smulge un fir de păr alb, îți vor crește alte două în schimb? Acesta este doar un mit. Cu toate acestea, nu este recomandat ca firele de păr să fie smulse, căci acest lucru poate duce la subțierea lor.

 

Pentru un păr sănătos și plin de vitalitate, folosește produsele Regivero

Dacă îți dorești ca părul tău să fie sănătos și plin de viață, o soluție potrivită este tratamentul natural profesional pentru creșterea și regenerarea părului de la Regivero. Acesta este o sursă excelentă de proteine, nutrienți și glicogen. Cele 14  ingrediente de calitate superioară au fost combinate într-o formulă echilibrată, într-o concentrație ridicată pentru ca tu să te bucuri de rezultate garantate într-un timp cât mai scurt. Fiecare ingredient este atent studiat și ales pentru a ne asigura că este potrivit pentru problema ta și 100% sigur pentru utilizare. www.regivero.ro/produse

Obține un păr sănătos și bogat, protejat de efectele nocive ale factorilor externi!