Care sunt cauzele căderii părului in 2022 și ce tratament poți folosi?


În urmă cu câțiva ani problema căderii părului reprezenta un secret ce trebuia bine ascuns.Dar care sunt cauzele căderii părului? Principalul motiv pentru care se întâmpla acest lucru era rușinea pe care o resimțeau persoanele afectate de căderea părului. Până și companiile care produceau tratamente erau inhibate și evitau să vorbească deschis despre acest aspect în reclame. Cu timpul, tratarea căderii părului a ajuns să fie expusă public, iar sentimentele de rușine s-au diminuat mulțumită tratamentelor dezvoltate.

 

Ce anume poate genera căderea anormală a părului, care sunt cauzele căderii părului?

Ereditatea – Dacă ai membri în familie care au pierdut mult păr, s-ar putea ca și tu să fi moștenit această problemă. Densitatea foliculilor de păr, structura firului și rata de creștere a acestuia este influențată genetic.

Deficiențele nutriționale – În cazul persoanelor vegetariene, lipsa proteinei de origine animală poate determina apariția carențelor de fier și a altor vitamine, necesare în hrănirea scalpului, dar mai ales în întărirea rădăcinii firului de păr.

Nivelul de agresivitate la care supunem părul – Modul în care ai grijă de podoaba capilară în fiecare zi poate favoriza deteriorarea sau creșterea sa. Folosirea frecventă a uscătorului, decolorarea și vopsirea, coafarea excesivă prin apelarea la produse de styling sau la tratamente termice, toate acestea determină friabilitatea firului de păr.

Starea interioară poate fii una dintre cauzele căderii părului – Evită să te urci prea des pe culmile cele mai înalte ale disperării. Părul este afectat și el odată cu tine atunci când treci printr-o perioadă stresantă, marcată de lipsa somnului sau printr-un traumatism fizic ori psihic.

Medicamentele – Anumite afecțiuni care cer un anumit tip de medicație pot genera căderea masivă a părului pe o perioadă tranzitorie.

 

Cine se confruntă cu căderea părului?

Conform cercetătorilor, 30% din populație se confruntă cu căderea părului. Bărbații sunt mai predispuși decât femeile atunci când vine vorba de acest aspect deoarece faza de creștere a firului de păr, durează mai puțin. Vestea bună este că există tratamente împotriva căderii părului atât pentru femei, cât și pentru bărbați.

cauzele căderii părului 22022

Cum știu care este tratamentul potrivit?

Probabil că deja ai încercat o mulțime de tratamente existente pe piață care nu au avut niciun efect, iar smocurile de păr adunate de pe covoare și haine te neliniștesc în continuare. Ei bine, trebuie să ții cont de câteva aspecte importante atunci când îți alegi tratamentul:

  • Verifică acreditările și testele clinice obținute de producător

Chiar dacă este un proces de durată, orice tratament profesional împotriva căderii părului trebuie să aibă o serie de acreditări emise de o autoritate specializată, care să ateste siguranța pentru utilizare umană, eficacitatea antimicrobiană și compatibilitatea cu pielea.

  • Asigură-te că alegi un tratament ce conține ingrediente naturale

cauzele căderii părului 22022

Folosirea tratamentului nepotrivit, încărcat de compuși sintetici îți poate provoca alergii sau chiar boli pe care nu ți le dorești. Este indicat să alegi produse bazate pe active naturale, în concentrație cât mai mare, mai ales dacă ai în vedere obținerea unor rezultate pozitive pentru problema delicată cu care te confrunți.

  • Mergi pe recomandarea specialiștilor, dar citește și review-urile altor oameni

Cercetează dacă produsul pe care îl dorești este recomandat de profesioniști, medici dermatologi și hairstyliști a căror părere este avizată, dar consultă și recenziile altor oameni obișnuiți care au mai încercat respectivul tratament. În felul acesta îți poți face o idee despre cum și-au rezolvat ei problema sau ce experiență au avut.

 

Alege tratamentul pentru căderea părului de la Regivero

Specialiștii Regivero au investit în cercetare pentru a descoperi o soluție inovatoare, eficientă și sigură în tratarea căderii părului. Astfel, tu nu mai ești nevoit să pierzi timpul cu căutări interminabile și cu testarea unor produse ineficiente. Acest tratament românesc profesional conține 12 active concentrate naturale și a dovedit eficiența clinică prin cele 6 acreditări internaționale pentru calitate, eficiență și siguranță, depășind eficacitatea produselor din Franța sau Elveția.

Formula unică Regivero aduce un aport suplimentar de nutrienți la rădăcina firelor de păr cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, a argininei și a vitaminelor din grupa B. De asemenea, extractul de ceai verde și zincul contribuie la reducerea secreției exagerate de sebum, iar extractul de măsline alături de biokeratină combat efectele nocive provocate de perioadele stresante, poluare sau raze UV. Acestea împreună cu alte extracte și ingrediente sporesc creșterea firelor de păr pentru ca tu să vezi rezultate în 60 de zile.

80,9% dintre persoanele care au folosit Tratamentul natural împotriva căderii părului de la Regivero au declarat că nu mai au probleme cu căderea părului, iar satisfacția lor este confirmată și de cele 4,9 din 5 stele acordate acestui tratament. Sănătatea părului tău este pe primul loc! Nu mai pierde timpul cu tratamente care promit mult, dar nu oferă mare lucru.

Totodată, beneficiezi de consultanță gratuită oferită de noi pe toată durata tratamentului, te îndrumăm în utilizarea corectă a produselor și îți oferim cele mai bune sfaturi pentru a avea cele mai bune rezultate. Regivero este alături de tine și te ajută să îți recuperezi părul bogat, strălucitor și plin de viață de odinioară.