În încercarea de a avea întotdeauna un aspect plăcut al părului, există câteva greșeli frecvente care îl pot afecta pe termen lung. Cel mai important aspect de luat în considerare este atenția la detalii. Îngrijirea părului nu este atât de grea, însă sunt câteva reguli pe care le poți urma fără a depune prea mult efort. Și în plus, părul tău va arăta fix așa cum îți dorești.

 

Desigur că rutina de îngrijire ar trebui să se plieze pe nevoile părului și pe textura sa, însă sunt câteva obiceiuri pe care ar trebui să le evite oricine, indiferent de tipul de păr.

 

îngrijire a părului

Greșeli care trebuie evitate indiferent de tipul de păr

  1. Alegerea șamponului nepotrivit

Pe termen lung, spălarea cu un șampon nepotrivit va afecta părul. Pune pe o listă nevoile principale ale părului tău și, în funcție de ele, alege un șampon. Spre exemplu, dacă ai păr cu tendință de cădere, orienteaza-te catre tratamentele capilare care reduc căderea. Poți opta pentru Tratamentul Regivero împotriva căderii, realizat din 12 ingrediente naturale ce hrănește intens și întărește părul cu ajutorul proteinei placentare, extractului de măsline și complexului de vitamine B3, B5 și B6.

Sfatul nostru este să alegi mereu produse din ingrediente naturale pentru că ele nu irită, reglează excesul de sebum și contribuie la fortieierea firelor.

 

  1. Pieptănarea părului ud

Una dintre regulile de bază atunci când îți speli părul este să nu îl descurci cu piaptănul atunci când este ud.   Acest lucru duce la ruperea firelor de păr, motiv pentru care ar fi indicat să nu faci acest lucru. Înainte de a-ți peria părul, asigură-te că acesta este uscat și alege o perie din lemn pentru a-i oferi strălucire.

Pe de altă parte, îți recomandăm să piepteni părul înainte de a-l spăla.

 

  1. Tunderea vârfurilor

De obicei, persoanele care evită să își tundă vârfurile își doresc să își lase părul să crească. Cu toate acestea, deși creșterea părului nu are legătură cu vârfurile, căci părul crește de la rădăcină, este foarte important să îți menții părul sănătos. Astfel, la tuns este îndepărtată o secțiune de păr care a fost degradată. Prin urmare, părul tuns va părea mai sănătos, însă acest lucru nu are nicio legătură cu rezistența sau sănătatea rădăcinii sau a folicului de păr.

 

  1. Coafarea părului după spălare

Deja ne este cunoscut scenariul. Te grăbești foarte tare și mai ai multe de făcut până pleci. De foarte multe ori, una dintre cele mai mari greșeli care afectează părul foarte tare este să îl coafăm cu placa sau ondulatorul atunci când nu este uscat în totalitatate. Înainte de a folosi orice instrument de styling trebuie să ne asigurăm că părul este complet uscat.

 

  1. Frecarea cu prosopul

După baie, părul ud se tamponează ușor cu un prosop curat de bumbac, de la rădăcini către vârfuri, pentru a elimina excesul de apă. Din acel prosop fă-ți apoi un turban și stai cu el pe cap 10-20 de minute, până când materialul absoarbe bine umezeala.

 

Specialiștii Regivero sunt alături de tine și îți oferă cele mai ultile sfaturi de îngrijire a părului. Apelează cu încredere la tratamentele Regivero și vei avea aspectul mult dorit!