Părul sănătos și strălucitor îți va oferi întotdeauna un atu considerabil, dar în același timp, va dezvălui puțin câte puțin din personalitatea ta. Știm că există acele persoane care au un păr bogat, lung și strălucitor fără a depune foarte mult efort, însă, există și tipuri de păr care au nevoie de îngrijire specială pentru a-și menține aspectul plăcut și sănătos.

 

În mod cert, dacă nu există o rutină de îngrijire eficientă, te poți aștepta și la alte efecte neplăcute cum ar fi: vârfuri despicate, căderea părului, fragilitate, rupere, electrizare și dificultate în aranjare.

 

În primul rând, atunci când alegem un șampon, este necesar să determini ce tip de păr ai și care sunt nevoile sale. În acest articol îți vom dezvălui ingredientele pe care trebuie să le cauți pe eticheta produselor de îngrijire a părului.

 

Care sunt ingredientele pe care trebuie să le cauți pe eticheta produselor de îngrijire a părului

ingrediente pentru păr lung

1. Extracte și uleiuri naturale

Uleiul de argan, uleiul de cocos, uleiul de masline, uleiul de ricin, uleiul de migdale sunt doat câteva dintre uleiurile benefice pentru părului tău.

– Oferă firului de păr aspectul sanatos, îl fortifica, îi redau strălucirea mult dorită, facilitează descurcarea parului și stimuleaza cresterea rapida a acestuia.

 

2. Vitaminele B3 și B5

– Măresc nivelul de energie și circulația sanguină la nivelul scalpului

– Îmbunătățesc procesul de hidratare și asigură o creștere sănătoasă a părului

– Întăresc și îngroașă firele de păr, le asigură elasticitate și ajută scalpul și părul să își mențină un nivel optim de hidratare

 

3. Colagenul

Colagenul este o proteină ce oferă structură părului, mușchilor, unghiilor și pielii. Este foarte important pentru oase, dinți, tendoane, dar și ligamente sănătoase. Colagenul marin este creat din fructele de mare și solzii peștilor, având o serie de caracteristici benefice pentru organism, fiind un tip de colagen asemănător corpului uman.

– Combate îmbătrânirea pielii

– Conferă protecție părului

Formula Regivero pentru îngrijirea a părului – o alegere sigură, bazată pe ingrediente naturale 

O îngrijire corespunzătoare începe de la nivelul scalpului, iar sfatul nostru este să folosești șampoane cu formule delicate, create pentru nevoile scalpului tău. Tratamentul Regivero are la bază ingrediente naturale ce îi pot oferi părului tău strălucire, vitalitate și o creștere sănătoasă. Complexul de vitamine B3, B5 și B6 intensifică circulația sanguină la nivelul scalpului și stimulează creșterea părului, îmbunătățește hidratarea și fortifică firele de păr și reduce secreția de sebum.

Tratamentele Regivero sunt bazate pe ingrediente active naturale pentru că în natură găsim o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme precum păr degradat, creștere lentă sau nevoia de regenerare, poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale.

Alege mereu produsele naturale! Ele nu irită, părul nu se îngrașă rapid după folosirea lor și firele nu se rup. Din contră, părul devine puternic, lucios și sănătos. Sunt ideale pentru toți cei cu scalpul sensibil, care au părul gras sau degradat.