Cele mai eficiente măști pentru păr realizate acasă

 

Știi deja că părul are nevoie de atenția ta dacă îți dorești să îi păstrezi strălucirea și sănătatea. De cele mai multe ori, măștile de păr realizate acasă nu pot înlătura 100% problema cu care te confrunți, însă ele sunt foarte utile pentru hidratarea și hrănirea părului. Ele funcționează ca un balsam, îți hidratează părul, îi oferă strălucire, îl fac moale și ușor de pieptănat.

 

Un super avantaj este că acasă poți prepara o mască de păr naturală, știind exact ce ingrediente sunt adăugate în compoziție. Astfel, nu ai nevoie de ingrediente speciale pentru a prepara o mască eficientă. Cu siguranță vei simți efectele hrănitoare ale unei măști realizate din ingrediente precum: banane, iaurt, miere sau avocado. În plus, având în vedere că aceste ingrediente se pot afla deja în bucătăria ta, cu siguranță vei cheltui și mai puțini bani.

 

Mătreață și păr gras – remedii și tratamente naturale profesionale 

Te confrunți cu părul gras? Un tratament bazat pe active naturale, care te ajută să reglezi secreția de sebum este cel  împotriva mătreții de la Regivero. În plus, senzația de disconfort cauzată de descuamarea pielii va fi eliminată, mâncărimile vor dispărea, iar părul tău va fi curat și sănătos.

Încearcă și o mască preparată acasă. Stoarce jumătate de lămâie și amestecă cu albușul unui ou, lăsând să acționeze 40 de minute, iar apoi spală părul normal.

 

Păr deteriorat – remedii și tratamente naturale profesionale

Părul poate deveni deteriorat în special dacă este supus decolorării, dar și sezonier, vara, când este expus des la soare și vânt puternic.

Cum recunoști un păr deteriorat?

  • se rupe ușor
  • cade într-o cantitate mai mare decât este normal
  • este lipsit de strălucire
  • vârfurile sunt despicate

Pentru a-i oferi părului tău toate substanțele nutritive necesare, alege tratamentul Regivero împotriva căderii și pentru regenerarea părului.  Îți recomandăm o mască de păr cu ulei de cătină. Acesta ajută la regenerarea părului și acționează la baza firului pentru a-l hrăni, iar tu vei avea un păr mai strălucitor și plin de viață.

 

măști pentru păr

Căderea părului – remedii și tratamente naturale profesionale 

Căderea părului este o problemă des întâlnită care te face să nu mai ai încredere în tine.  Noi îți oferim cea mai bună opțiune. Șamponul împotriva căderii părului te va ajuta să ai un păr sănătos și voluminos. Compus din 10 ingrediente naturale, șamponul Regivero oprește căderea părului și accelerează creșterea atât a firelor existente, cât și dezvoltarea firelor noi de păr.  Pentru rezultate garantate îți recomandăm tratamentul natural împotriva căderii părului.

Dacă îți dorești să încerci o mască de păr realizată acasă, îți sugerăm să amesteci două linuri de ulei de măsline, un gălbenuș de ou și câteva picături de zeamă de lămâie. După ce ingredientele se omogenizează aplică pasta obținută pe părul curat. După 45 de minute de acționare poți spăla părul cu șamponul preferat.

 

Oferă-i părului tău un nou început!