Cele mai întâlnite greșeli în îngrijirea părului

 

Ne dorim întotdeauna ca în fiecare zi, indiferent de activitățile desfășurate, să arătăm cât mai bine și să avem o imagine plăcută și îngrijită. Fie că este vorba despre o zi de lucru, despre o întâlnire cu prietenii în oraș sau despre evenimentele mai importante, acordăm atenție atât vestimentației, cât și îngrijirii aspectului fizic, îngrijirea părului. Legat de aspectul fizic, părul joacă și el un rol important. Un păr sănătos și strălucitor care să se așeze întotdeauna așa cum ne dorim, ne poate oferi încredere în noi și poate atrage atenția celor din jur.

Cu toții suntem preocupați de modul în care arată podoaba noastră capilară și încercăm, prin rutina potrivită de îngrijire în funcție de tipul nostru de păr, să obținem rezultate cât mai impresionante. Uneori însă, stilul de viață activ, lipsa timpului sau pur și simplu neatenția la micile detalii, ne pot afecta, mai mult sau mai puțin, sănătatea structurii firelor de păr.

 

Pieptănarea părului după spălare

Curățarea corespunzătoare este un pas de bază ce te ajută să obții păr plin de volum, strălucitor și mătăsos. După acest proces însă, este important să nu intervenim imediat cu un pieptene pentru a descurca firele rebele. Părul ud este mult mai sensibil, iar acest lucru va provoca în timp ruperea și degradarea sa. Dacă totuși obișnuiești să îți descurci părul după spălare, folosește un pieptene cu dinții rari, întrucât acesta te va ajuta în prevenirea vârfurilor despicate.

 

Uscarea incompletă a părului înainte de coafare

Poate că ți s-a întâmplat și ție ca atunci când ești pe grabă să nu îți usuci părul complet și să treci direct la coafarea sa. Placa, ondulatorul sau alte instrumente ce folosesc căldura termică sunt în mod obișnuit dăunătoare părului nostru, însă efectele negative sunt și mai mari dacă acesta este ud. Încearcă să eviți pe cât posibil această tehnică, pentru a menține sănătatea părului timp îndelungat.

Folosirea produselor cosmetice în exces

produse cosmetice pentru par

Pe piață există numeroase produse destinate părului. Fie că vorbim de produse de curățare precum șamponul, produse de hidratare, precum măștile sau uleiurile hrănitoare, sau produse cosmetice de fixare, este bine ca acestea să nu fie folosite în exces. Părul are un aspect mai plăcut și este mult mai sănătos atunci când nu este încărcat. Vopseaua face și ea parte din această categorie, iar frecvența aplicării sale necesită, de asemenea, moderație.

 

Alegerea incorectă a produselor pentru problemele părului nostru

Produsele și tratamentele nepotrivite ne pot afecta părul mai mult decât ne imaginăm. Astfel, în momentul în care te confrunți cu o problemă serioasă cum este și căderea părului, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să consulți un medic dermatolog, deoarece înainte de a achiziționa și folosi un produs este bine să te informezi. Față de numeroase alte produse de pe piață, tratamentele anti-căderea părului Regivero îndeplinesc șase certificări, acestea fiind recomandate cu încredere de peste 100 de influenceri, hairstyliști și medici dermatologi din România. Fă alegerea potrivită și încearcă-le și tu! Acestea sunt disponibile aici https://regivero.ro/produse/.

 

6 certificări Regivero

  1. Certificare a calității și eficacității cosmetice
  2. Certificare de eficacitate a conservării
  3. Certificare microbiologică
  4. Certificarea stabilității fizico-chimice a compoziției
  5. Certificare dermatologică
  6. Raport privind evaluarea siguranței produselor cosmetice

 

Ține cont de acestea la următoarea ta achiziție de produse pentru îngrijirea părului. Mai multe informații se regăsesc aici: