Colagenul marin – aliatul părului tău în procesul de regenerare

 

Cu siguranță ai mai auzit de această expresie „Colagenul, elixirul tinereții”. Dar te-ai întrebat vreodată care sunt beneficiile colagenului marin? În primul rând, colagenul este o proteină ce oferă structură părului, mușchilor, unghiilor și pielii. Este foarte important pentru oase, dinți, tendoane, dar și ligamente sănătoase. Colagenul marin este creat din fructele de mare și solzii peștilor, având o serie de caracteristici benefice pentru organism, fiind un tip de colagen asemănător corpului uman.

După vârsta de 25 de ani producția de colagen din organism scade anual cu până la 1,5%. Acest lucru înseamnă că la vârsta de 55 de ani în corpul nostru se mai produce aproximativ doar 55% din cantitatea necesară de colagen. Pe măsură ce îmbătrânim, lipsa colagenului poate duce la semne de îmbătrânire a pielii, părului, unghiilor și oaselor.

colagen marin pentru par

 

Beneficiile colagenului marin

  • Are o structură foarte similară cu colagenul uman
  • Foarte bun pentru piele și repararea sistemului osos
  • Combate îmbătrânirea pielii
  • Conferă protecție părului

 

Cum contribuie colagenul în formula Regivero?

Îți dorești acel tratament în urma căruia vei vedea repede rezultatele? Noi știm cel mai bine că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, însă Regivero conține o formulă unică, compusă din substanțe active cu 50% mai concentrate decât oricare alt tratament de pe piață.

Tratamentul natural profesional pentru regenerarea și creșterea părului este realizat din 14 ingrediente naturale, care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Este dovedit că produsele care au în compoziție ingrediente concentrate naturale rezolvă mai eficient problema creșterii și regenerarii părului. După mai mulți ani de cercetări am ajuns la o soluție naturală și eficientă pentru creșterea și regenerarea părului.

Colagenul marin este unul dintre cele mai eficiente ingrediente folosite în compoziția produselor noastre ce stimulează creșterea firului de păr. Acționează chiar de la rădăcină, având rolul de a crea un strat protector în jurul părului, oferind protecție împotriva factorilor externi nocivi.

Acum ai încă un motiv să te bucuri de tratamentele Regivero! Părul sănătos este cu siguranță un factor care îți redă zâmbetul și încrederea în sine. Tratamentele Regivero acționează eficient, fiind alcătuite din ingrediente naturale și elemente esențiale sănătății părului tău. Ai grijă de frumusețea părului tău prin folosirea produselor compuse din ingrediente ce acționează blând, dar eficient.