Cum să ai mereu un păr des și sănătos?

 

În primul rând, trebuie să știi că părul crește cu 1 – 1,5 cm pe lună. Cel mai important este cum crește și cât de sănătos este la vârfuri. Probabil că majoritatea persoanelor, atunci când se gândesc la un păr des și sănătos, inevitabil fac asocierea cu un păr lung și bucle irezistibile. Ei bine, ținem să te anunțăm că și un păr scurt poate fi des și sănătos.

Astfel, unul dintre cele mai importante aspecte atunci când vorbim de sănătatea părului este tunsul. Recomandarea specialiștilor este să mergi la coafor o dată la 3 luni pentru a tunde cel puțin 1 cm din lungimea părului. În caz contrar, dacă firele de păr sunt degradate, ele se vor despica și vor deteriora toată lungimea firului de păr, iar în final vei fi nevoită să tunzi mai mult decât îți dorești.

O altă regulă de care să ții cont atunci când îți dorești un păr des și sănătos este să îți prepari măști realizate acasă din ingrediente naturale. Poți vedea mai multe idei de măști pregătite acasă pe paginile noastre de Facebook și Instagram, în categoria #SalonulDeAcasă.

Un obicei care ajută nu doar firul de păr, ci întregul organism este hidratarea și alimentația sănătoasă. Hidratarea se observă întotdeauna atât la nivelul părului, cât și la nivelul pielii sau unghiilor. Dacă părul tău și-a pierdut strălucirea, este casant sau aspru, unul dintre motive poate fi lipsa hidratării.

păr des

Și pieptănatul face parte din aspectele esențiale atunci când vine vorba de sănătatea părului. Primul sfat este să piepteni părul înainte de a-l spăla și să eviți perierea când părul este ud. De asemenea, important este și tipul de perie folosit. Astfel, dacă și tu apelezi zilnic la instrumente pentru descurcare și netezire este important să te asiguri că faci alegerea corectă și că folosești peria potrivită părului tău.  În acest sens, peria din lemn reprezintă o opțiune pe care te poți baza. Aceasta nu este agresivă părul, îl descurcă foarte bine și îl protejează împotriva deteriorării, oferindu-i un aspect sănătos și aranjat.

Un alt pas important este spălarea corectă a părului. Deși tendința este să apăsăm viguros pe scalp, acest lucru nu este recomandat. Scalpul se masează blând, deoarece îl putem agresa dacă folosim unghiile, iar acest procedeu duce la iritații, favorizând stimularea producerii de sebum.

păr des Regivero

Tetează și tu tratamentul care a ajutat peste 5000 de români

Tu te-ai decis ce înseamnă pentru tine un păr des și sănătos? Dacă vrei să îți lași părul să crească, trebuie, în primul rând, să înțelegi faptul că el va crește doar printr-o susținere și o îngrijire specială. Folosirea unor produse care să aibă în compoziția lor ingrediente naturale este deosebit de importantă, întrucât acestea vor asigura un nivel de energie ridicat ce va contribui ulterior la o creștere rapidă și sănătoasă a părului.  Încearcă cu încredere tratamentul natural profesional Regivero pentru regenerare și creștere și obține lungimea dorită a părului tău.  În plus, tratamentul natural asigură energia necesară foliculilor de păr în faza de creștere și îmbunătățește circulația sângelui la nivelul rădăcinii.

Datorită tratamentelor Regivero acum poți avea părul dorit.  Alege tratamentul pentru regenerare și creștere și oferă-i părului tău substanțele hrănitoare necesare unui aspect sănătos. Vei vedea că efectele apar în doar 60 de zile.