MOTIVUL PENTRU CARE FEMEILE AR TREBUI SA FOLOSEASCA UN TRATAMENT NATURAL PENTRU REGENERAREA PARULUI?

Sanatatea parului tau este motiv de ingrijorare in ultima vreme. Te frustreaza tot mai mult ca parul tau e slab, fara volum, deteriorat si parca nu creste pe cat de repede ai vrea. Pentru ca parul tau e o componenta importanta a imaginii personale, te afecteaza psihologic starea lui deplorabila.Procesul de regenerare si crestere a parului este unul mare consumator de energie. Pentru a asigura energia necesara sustinerii vietii firelor de par, ai nevoie de o sursa importanta de un tratament de regenerarea parului.

Constienta fiind ca o femeie cu par bogat si stralucitor e perceputa ca fiind mai tanara, atractiva si fertila. Ai vrea sa gasesti o rezolvare. Tii la sanatatea ta si nu vrei sa pui orice produs chimic pe piele scalpului. Functioneaza insa ingredientele naturale?

Una dintre intrebarile pe care si le poate adresa o femeie adesea este: „De ce ar trebui sa fac trecerea la ingrijirea naturala a scalpului si parului?” Intrebarea noastra este „De ce nu?” Intelegem ca in trecut, aceasta din urma a fost intampinata cu scepticism.

Multe alte intrebari despre eficacitatea produselor din ingredientele naturale, botanice, comparativ cu produsele pline de compusi chimici. Astazi experimentam cu totii ce se intampla atunci cand ingredientele naturale, vegetale si biotehnologia inovatoare se interconecteaza.

Rezultatul? Tratamente dermatocosmetice pentru regenerarea parului redefinite. 

 Asadar, daca te-ai saturat sa iti invidiezi prietenele pentru parul lor bogat si matasos, afla mai jos ce beneficii iti pot aduce ingredientele naturale.

Vezi cum a reusit Cristian sa scape de caderea parului si sa-l regenereze cu un tratament natural romanesc.

CE BENEFICII IMPORTANTE MAI PRIMEȘTI

DACĂ ALEGI REGIVERO?

Regivero Beneficiu

Schema de tratament de la Regivero te ghidează și te învață cum să aplici corect tratamentul astfel încât să obții rezultate maxime și să fii satisfăcut, precum restul bărbaților care au acordat 4.9 stele din 5 rating la acest tratament.

Regivero Beneficiu 2

Consultanța gratuită oferită de Regivero pe toată durata tratamentului te ajută să nu pierzi 300 de lei cât ar costa de exemplu 2 consultații la un dermatolog și timpul aferent deplasărilor. Poți să intri în contact cu un consultant Regivero. Acesta îți va răspunde la întrebări. Iti va oferi sfaturi utile despre cum să îți îngrijești părul și să folosești corect produsele.

Satisfactie garantata Regivero

Garanția pe satisfacție înseamnă pentru tine că vei folosi singurul tratament dermatocosmetic împotriva căderii părului din România. Tratament pentru care producătorul își asumă responsabilitatea. Dacă nu ești satisfacut de rezultate și nu ai stopat caderea parului în 60 de zile, îți primești toți banii înapoi în cont.

DE CE SA FOLOSIM TRATAMENTE CU INGREDIENTE NATURALE?

Una dintre cele mai importante motivatii este data de faptul ca alegand produse naturale, stii ceea ce pui pe piele si pe par. Produsele pentru regenerarea parului sunt eficiente si puternice atunci cand se bazeaza pe ingrediente naturale concentrate.

Cu chimia verde, acum valorificam puterile ingredientelor botanice eficiente. Astfel  ingrijirea naturala a scalpului si parului poate fi chiar mai eficienta decat cea bazata doar pe compusi sintetici. Alegand tratamente care se bazeaza pe compusi naturali concentrati, puteti viza si trata cele mai serioase probleme legate de sanatatea parului. In special cele legate de regenerarea parului, tratament regenerare par Regivero

CE INGREDIENTE SUNT VITALE PENTRU PROCESUL DE REGENERARE AL PARULUI?

Procesul de regenerare si crestere a parului este unul mare consumator de energie. Pentru a asigura energia necesara sustinerii vietii firelor de par, ai nevoie de o sursa importanta.

Glicogenul este principala sursa de energie pentru sinteza proteinelor in timpul cresterii parului, iar prezenta glicogenului in teaca (invelisul extern al radacinii parului) sugereaza existenta unei activitati consumatoare de energie in aceste celule. Depozitul de glicogen este utilizat pentru o alimentare locala de energie si materiale pentru activitatea celulara a bulbului.

In plus, trebuie sa hranesti parul cu ingredientele sale de baza. Cum ar fi proteine din surse naturale, minerale, vitamine, oligoelemente.

Trebuie sa stimulezi circulatia la nivelul radacinii firelor de par, pentru a te asigura ca hrana si energia ajung din belsug unde este nevoie de ele.

Hidratarea este vitala in procesul de regenerare. Deoarece parul uscat se va rupe si nu isi va pastra densitatea, in plus va arata tern si lipsit de stralucire cand se deshidrateaza.

Ai grija si la factorii de protectie UV si la active naturale care te ajuta sa combati efectele poluarii sau a compusilor chimici din produse de styling.

Fiind insa constienta acum de puterea si avantajele ingredientelor naturale, te invitam sa afli care este singurul producator de tratamente pentru regenerarea parului din Romania care iti ofera produse sigure si bogate in ingrediente naturale.

Ce recomandă Specialiștii Regivero?

Este importantă adoptarea unui stil de viață sănătos, având o alimentație sănătoasă pentru că acest lucru este extrem de benefic nu doar pentru sănătatea părului ci și pentru sănătatea și buna funcționare a întregului organism.

Poate că ești foarte ocupat și din lipsa timpului consumi alimente care cauzează căderea părului sau poate deja ai un stil de alimentație sănătos și asta este foarte bine. În oricare din cele două situații te-ai afla, îți recomand totuși tratamentul împotriva căderii părului de la REGIVERO. Acesta este compus din ingrediente naturale concentrate ce oferă părului tău nutrienți esențiali pentru a stopa căderea părului. Acest tratament, combinat cu o alimentație sănătoasă este rețeta perfectă pentru a scapa de căderea părului. De altfel, te poti bucura de un păr sănătos, plin de volum și strălucire.

Îți punem la dispoziție un Ghid despre „Alimentația corectă pentru un păr sănătos și plin de viață”, în care găsești sfaturi vitale despre alimentația corectă, scris de specialiștii Regivero dupa mai bine de 10 ani de experiență.

Ghid despre Alimentația corectă pentru un păr sănătos și plin de viață