Sanatatea parului tau este motiv de ingrijorare in ultima vreme. Te frustreaza tot mai mult ca parul tau e slab, fara volum, deteriorat si parca nu creste pe cat de repede ai vrea. Pentru ca parul tau e o componenta importanta a imaginii personale, te afecteaza psihologic starea lui deplorabila.Procesul de regenerare si crestere a parului este unul mare consumator de energie. Pentru a asigura energia necesara sustinerii vietii firelor de par, ai nevoie de o sursa importanta.

Constienta fiind ca o femeie cu par bogat si stralucitor e perceputa ca fiind mai tanara, atractiva si fertila. Ai vrea sa gasesti o rezolvare. Tii la sanatatea ta si nu vrei sa pui orice produs chimic pe piele scalpului. Functioneaza insa ingredientele naturale?

Una dintre intrebarile pe care si le poate adresa o femeie adesea este: „De ce ar trebui sa fac trecerea la ingrijirea naturala a scalpului si parului?” Intrebarea noastra este „De ce nu?” Intelegem ca in trecut, aceasta din urma a fost intampinata cu scepticism.

Multe alte intrebari despre eficacitatea produselor din ingredientele naturale, botanice, comparativ cu produsele pline de compusi chimici. Astazi experimentam cu totii ce se intampla atunci cand ingredientele naturale, vegetale si biotehnologia inovatoare se interconecteaza.

Rezultatul? Tratamente dermatocosmetice pentru regenerarea parului redefinite. 

 Asadar, daca te-ai saturat sa iti invidiezi prietenele pentru parul lor bogat si matasos, afla mai jos ce beneficii iti pot aduce ingredientele naturale.

DE CE SA FOLOSIM TRATAMENTE CU INGREDIENTE NATURALE?

Una dintre cele mai importante motivatii este data de faptul ca alegand produse naturale, stii ceea ce pui pe piele si pe par. Produsele pentru regenerarea parului sunt eficiente si puternice atunci cand se bazeaza pe ingrediente naturale concentrate.

Cu chimia verde, acum valorificam puterile ingredientelor botanice eficiente. Astfel  ingrijirea naturala a scalpului si parului poate fi chiar mai eficienta decat cea bazata doar pe compusi sintetici. Alegand tratamente care se bazeaza pe compusi naturali concentrati, puteti viza si trata cele mai serioase probleme legate de sanatatea parului. In special cele legate de regenerarea parului.

CE INGREDIENTE SUNT VITALE PENTRU PROCESUL DE REGENERARE AL PARULUI?

Procesul de regenerare si crestere a parului este unul mare consumator de energie. Pentru a asigura energia necesara sustinerii vietii firelor de par, ai nevoie de o sursa importanta.

Glicogenul este principala sursa de energie pentru sinteza proteinelor in timpul cresterii parului, iar prezenta glicogenului in teaca (invelisul extern al radacinii parului) sugereaza existenta unei activitati consumatoare de energie in aceste celule. Depozitul de glicogen este utilizat pentru o alimentare locala de energie si materiale pentru activitatea celulara a bulbului.

In plus, trebuie sa hranesti parul cu ingredientele sale de baza. Cum ar fi proteine din surse naturale, minerale, vitamine, oligoelemente.

Trebuie sa stimulezi circulatia la nivelul radacinii firelor de par, pentru a te asigura ca hrana si energia ajung din belsug unde este nevoie de ele.

Hidratarea este vitala in procesul de regenerare. Deoarece parul uscat se va rupe si nu isi va pastra densitatea, in plus va arata tern si lipsit de stralucire cand se deshidrateaza.

Ai grija si la factorii de protectie UV si la active naturale care te ajuta sa combati efectele poluarii sau a compusilor chimici din produse de styling.

Fiind insa constienta acum de puterea si avantajele ingredientelor naturale, te invitam sa afli care este singurul producator de tratamente pentru regenerarea parului din Romania care iti ofera produse sigure si bogate in ingrediente naturale.

Afla detalii despre tratamentul pentru regenerarea parului Regivero

7 ingrediente naturale pentru regenerarea parului

*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta!