De ce cade părul si care este tratamentul eficient impotriva caderii

Părul sănătos și strălucitor îți va oferi întotdeauna un atu considerabil, dar în același timp, va dezvălui puțin câte puțin din personalitatea ta. De ce cade parul? Momentele în care părul tău arată bine sunt cele mai bune, însă, cel mai probabil, la un moment dat în viața ta te-ai confruntat cu căderea părului, iar acest lucru a început să te îngrijoreze. Desigur că există o mulțime de factori care pot duce la această afecțiune, însă cu siguranță există și tratamente pentru căderea părului. Tratamentul Regivero este unul natural ce combină armonios 12 ingrediente biologice și botanice, creat special pentru a combate căderea părului.

 

Îți vom prezenta 5 aspecte de care va trebui să ții cont atunci când te confrunți cu căderea părului. De ce cade parul?

 

  1. Caderea  parului din cauza Sarcinii

Dacă ești însărcinată vor apărea o serie de schimbări în organismul tău. Cu siguranță ai auzit de faptul că unele femei se bucură în perioada sarcinii de un păr bogat și strălucitor. Trebuie să știi că acest lucru se datorează creșterii nivelului seric al hormonilor estrogeni. Dacă nu faci parte din această categorie de mămici, probabil te regăsești în categoria opusă, a celor care experimentează căderea părului. Vestea bună este că după aproximativ 9-12 luni de la nașterea bebelușului acest fenomen va dispărea, iar firul de păr va reveni la normal.

 

  1. Caderea  parului cauzata de Pierderea bruscă în greutate

Dietele pot contribui la căderea părului, mai ales când o persoană slăbește multe kilograme în puțin timp. Se întâmplă ca unele diete să priveze corpul de vitaminele, nutrienții și mineralele necesare, efect care poate duce și la căderea părului. Specialiștii afirmă că va dura cel puțin 6 luni până părul tău își va reveni.

 

  1. Caderea  parului din cauza Anemiei

Această afecțiune apare în urma deficienței de fier din organism și este destul de răspândită în rândul femeilor cu vârsta cuprinsă între 20 și 49 de ani. Așadar, lipsa fierului poate duce la anemie, dar și la căderea firelor de păr. Sfatul nostru este să faci un set de analize care pot indica nivelul fierului în sânge, pentru a ști cu exactitate dacă aceasta este sursa problemei tale. Dacă într-adevăr acesta este răspunsul, nu trebuie să îți faci griji. Cu tratamentele împotriva căderii părului și câteva suplimente bogate în fier, administrate la recomandarea medicului, părul tău se va recupera.

 

  1. Caderea  parului cauzata de Modul de coafare a părului

Contrar așteptărilor, pieptănatul des nu este un obicei benefic pentru sănătatea părului tău. Îți sugerăm să te piepteni doar atunci când este necesar. De asemenea, diverse coafuri precum coada de cal sau cocurile strânse pot afecta podoaba capilară, iar apariția căderii părului nu este exclusă, dat fiind faptul că firele de păr sunt strânse agresiv.

 

  1. Caderea  parului din cauza Moștenirea genetică

Alopecia ereditară este unul dintre cele mai întâlnite motive de cădere a părului. Așadar, poate fi acesta motivul pentru care te confrunți cu această afecțiune, mai ales dacă știi că au fost și alte persoane în familie, care au avut asemenea probleme. La femei, procesul este unul relativ lent, care începe cu subțierea firului de păr și ruperea acestuia când îl piepteni. La bărbați, însă, este diferit, procesul fiind mult mai brusc și rapid.

de ce pica parul 2

 

 Care este tratamentul eficient impotriva caderii parului?

 

Din fericire, acum există tratamente eficiente împotriva căderii părului. Cum am menționat în acest articol, cauzele căderii părului sunt multiple, însă Regivero a creat o formulă complexă bazată pe ingrediente active naturale care să acționeze pe mai multe planuri. Ne bucurăm că 91,2% dintre persoanele care au testat produsele Regivero sunt foarte mulțumite, iar părul lor are mai mult volum și se simte regenerat.

 

Ingredientele pe care tratamentul împotriva căderii părului le conține sunt benefice părului, iar printre ele se numără ceaiul verde, proteina placentară, proteina hidrolizată de soia sau glucozamina. Adunate, ele vor reda părului tău rezistența de care are nevoie, vor combate activ căderea părului și vor elimina principalele cauze ale acestei afecțiuni, iar ție îți vor reda încrederea în tine.