Durează 60 de zile să îți repari părul complet deteriorat

 

Începem cu o veste bună! Din fericire, poți scăpa de părul complet deteriorat fără a aștepta luni întregi după rezultate. Cu ajutorul tratamentelor Regivero, părul tău își va recăpăta sănătatea și strălucirea în doar 60 de zile. Sună promițător, nu? Citește întregul articol pentru a vedea cele mai utile sfaturi de îngrijire a părului uscat și deteriorat.

 

Cum recunoști părul complet deteriorat? 

În primul rând, atunci când părul începe să se deterioreze, acesta își va pierde din strălucirea naturală și elasticitatea firelor de păr. Pe de altă parte, un alt semn este fragilitatea. El va începe să se rupă mult mai ușor, iar vârfurile să se despice. De asemenea, părul este uscat și deteriorat dacă este aspru la atingere, are tendință de electrizare și devine foarte dificil de aranjat. Așadar, dacă recunoști aceste caracteristici, cel mai probabil părul tău este deteriorat. Sfatul nostru este să mergi la coafor pentru a tunde vârfurile despicate și să folosești produse naturale, create special pentru păr uscat și degradat.

părul complet deteriorat

părul complet deteriorat

 

Păr uscat și deteriorat– ghid de îngrijire

 

Specialiștii Regivero recomandă, în primul rând, evitarea folosirii frecvente a instrumentelor de styling. Este deja știut faptul că una dintre cele mai cunoscute cauze ale degradării părului este căldura termică. În acest sens, acum poți profita de faptul că vara ai suficientă căldură naturală și lasă-ți părul să se usuce fără a folosi feonul. Nu uita nici de alimentație, care este extrem de importantă și încearcă să elimini pe cât posibil stresul.

 

Ingredientele benefice pentru îngrijirea unui păr complet deteriorat

  • Biokeratina – netezește firul de păr și îi oferă luciu, sporește gradul de protecție și repară firele de păr afectate de radiația ultravioletă
  • Extractul de miere –  îmbunătățește procesul de hidratare și îi conferă părului flexibilitate
  • Vitamina B3 – mărește nivelul de energie și circulația sanguină la nivelul scalpului, îmbunătățește procesul de hidratare și asigură o creștere sănătoasă a părului

Tratamentul Regivero pentru regenerarea și creșterea părului va reda vitalitate părului tău.  Produsele Regivero au la bază ingrediente naturale ce îi pot oferi părului tău strălucire, vitalitate și o creștere sănătoasă. Tratamentul pentru regenerarea și creșterea părului are rezultate dovedite, iar clienții noștri sunt foarte mulțumiți de efecte, 98% dintre aceștia declarându-se satisfăcuți.

Cum funcționează soluția Regivero?

  1. Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr cu ajutorul extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B.
  2. Asigură energia necesară regenerării părului.
  3. Hrănește și hidratează părul cu 14 elemente esențiale naturale (Vitaminele B3, B5, B6, B7, elastina și serina marină, ginseng, extract de miere, sodium PCA și proteine esențiale) care accelerează creșterea părului, atât a firelor existente cât și dezvoltarea firelor noi de păr.
  4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extractul de Ginseng, colagen și biokeratină.

 

Oferă-i și tu părului tău șansa de a scăpa de problema deteriorării. Tratamentul pentru regenerarea și creșterea părului a obținut rezultate dovedite clinic, iar clienții noștri s-au convins de efectele benefice ale produselor. Bucură-te și tu de ele cât mai repede: https://regivero.ro/produse/