Efectele schimbărilor frecvente de culoare asupra părului tău

Ți s-a întâmplat adesea să fii remarcat, iar oamenii să te țină minte datorită părului tău?

Părul reprezintă cartea noastră de vizită, de aceea, cu toții ne dorim ca el să arate cât mai bine. Cu toate acestea, eforturile pe care le depunem în menținerea frumuseții podoabei capilare pot avea și efecte nedorite. Poate că și ție îți place schimbarea și tocmai de aceea ai încercat diferite tunsori și culori ale părului. Însă, este bine să știi că vopsirea în exces, mai exact substanțele chimice din compoziția vopselurilor afectează structura fibrei capilare și implicit, sănătatea părului tău.

Nu putem să nu admitem faptul că fiecare culoare de păr are farmecul ei. De cele mai multe ori, oamenii apelează la o nuanță diferită de păr tocmai din acest motiv, pentru a se potrivi cu personalitatea lor, dar și cu diferitele etape din viață pe care le traversează. Fie că îți dorești să încerci cât mai multe culori pentru a descoperi care este cea mai potrivită alegere care să se potrivească stilului tău sau ai nevoie să îți acoperi firele albe, este foarte important să ții cont de faptul că vopsirea constantă dăunează.

 

 

Culoarea părului – Ce trebuie să știu?

Conform specialiștilor, părul vopsit blond și cel brunet se întreține cel mai greu. De aceea, aceste culori necesită îngrijire și atenție suplimentară. Însă, chiar dacă optezi pentru o altă culoare, nu trebuie să acorzi o importanță mai scăzută sănătății părului tău. Odată vopsit, firul își schimbă total structura, devenind mult mai fragil și lipsit de vitalitate. Astfel, acesta are nevoie de o mai bună hidratare și de produse concepute special pentru protejarea și menținerea sănătății sale, dar și a culorii.

 

Efectele vopsirii părului în mod excesiv

Principalele efecte cauzate de schimbările dese ale nuanței părului sunt variate, de la subțierea firului de păr, textura aspră și uscată a acestuia până la căderea excesivă a sa. Responsabil pentru acest lucru este amoniacul, ingredient ce se regăsește în majoritatea vopselelor de pe piață. Acesta ajută la fixarea culorii, însă elimină stratul protector din structura firului de păr. Efectele sale nocive conduc la pierderea umidității și a proteinelor, iar în acest mod, părul tău devine tern și își poate pierde strălucirea și elasticitatea.

Folosită în mod regulat, atât pentru a ascunde firele cărunte de păr, cât și pentru diferitele schimbări de look, vopseaua poate cauza inclusiv căderea părului. În comerț se pot găsi și alte opțiuni cu formule mai naturale și mai puțin dăunătoare firului de păr. Cu toate acestea, este bine să te asiguri că părul tău are parte de o îngrijire corespunzătoare și că preîntâmpini prin alegerea produselor potrivite deshidratarea sa.

Soluția oferită de Regivero

Tratamentul intensiv împotriva căderii și pentru regenerarea părului Regivero este potrivit și pentru persoanele care recurg la vopsirea acestuia. Prin folosirea sa în mod regulat în conformitate cu indicațiile care vin la pachet cu produsele, părul tău își va recăpăta strălucirea, va fi mai moale și mătăsos și se va reface de la rădăcină. Tratamentul poate fi utilizat atât pentru a ameliora căderea firelor de păr, dar și pentru o regenerare sănătoasă. Cele trei produse ce fac parte din acest tratament complex au la bază ingrediente naturale ideale pentru a repara firele de păr degradate.

 

Produsele ce compun Tratamentul intensiv împotriva căderii și pentru regenerarea părului

Șamponul împotriva căderii părului restabileste rezistența și elasticitatea prin repararea leziunilor, reface structura părului și îl hrănește cu elemente nutritive esențiale. Loțiunea împotriva căderii părului intensifică efectele șamponului din aceeași gamă, protejează părul împotriva stresului oxidativ și culoarea conferită de vopsea, iar în același timp, contribuie la îngroșarea și rezistența firului de păr. Tot din acest tratament face parte și Loțiunea pentru regenerare, iar principalele sale beneficii constau în refacerea resurselor de energie ale foliculilor firului de păr și în stimularea creșterii podoabei capilare.

Pentru un păr bogat și sănătos chiar și după vopsire, încearcă și tu tratamentul natural Regivero împotriva căderii și pentru regenerarea părului, iar rezultatele bune nu vor înceta să apară.  Găsești produsele aici: Tratament intensiv împotriva căderii și pentru regenerarea părului

 

Află mai multe despre avantajele pe care le poți obține din video-ul următor: