Folosirea metodelor de îngrijire tradițională versus produse profesionale

 

Îngrijirea, un element important pentru aspectul exterior

Atunci când facem cunoștință pentru prima dată cu o persoană suntem atenți, chiar și în mod involuntar, la modul în care aceasta se prezintă și la micile aspectele ce îi conturează imaginea. Astfel, studiile susțin că prima impresie contează întotdeauna, iar aceasta ne ajută în stabilirea unei relații viitoare cât mai bune cu persoana nou întâlnită. Atât părul, cât și unghiile sunt remarcate instant și ne oferă indicii cu privire la atenția acordată îngrijirii. Tocmai de aceea, este important să nu le neglijăm.

În ceea ce privește îngrijirea părului, obținerea unui aspect cât mai plăcut nu este mereu un lucru ușor. Micile probleme pe care le putem întâmpina zilnic, în funcție de tipul nostru de păr, ne pot da uneori bătăi de cap. Fie că nu se aranjează cum trebuie, s-a îngrășat în ciuda faptului că l-am spălat, se rupe foarte ușor sau este lipsit de volum, părul poate fi uneori greu de stăpânit.

Coafarea arată faptul că suntem preocupați de frumusețea și de modul în care se prezintă părul nostru, însă o îngrijire corespunzătoare nu ține în totalitate de acest lucru, ci mai degrabă de o sănătate cât mai bună a structurii firului de păr. Aceasta poate fi obținută prin diferite tratamente, atât naturale, preparate chiar în confortul propriilor noastre case, cât și profesionale, la salon sau prin apelarea la produse de calitate superioară.

 

Metode de îngrijire tradițională

metode de ingrijire a parului naturale

Folosirea metodelor de îngrijire tradițională este, în primul rând, mai puțin costisitoare însă, dezavantajul este că efectele folosirii anumitor remedii naturale nu se mențin pe termen lung. Cu toate acestea, putem apela la astfel tratamente ori de câte ori avem nevoie, deoarece sunt practice și la îndemâna oricui. În funcție de ingredientele folosite acestea pot ajuta la hidratare, la întărirea firului de păr, pot oferi strălucire, elasticitate și tonifiere și asigura o curățare în profunzime prin eliminarea excesului de sebum.

În această categorie se încadrează și uleiurile, unele dintre cele mai eficiente remedii naturale ce au proprietăți hrănitoare și asigură firelor de păr protecție și îngrijire sporită. Printre cele mai eficiente uleiuri de păr se numără uleiul de cocos, uleiul de argan, uleiul de ricin, uleiul de jojoba și cel de măsline. Folosite ca atare sau combinate cu alte ingrediente în diferite măști, acestea pot avea efecte extraordinare pentru părul nostru.

 

Produsele profesionale fac diferența

De cele mai multe ori, folosirea tratamentelor profesionale ne oferă rezultate mult mai bune, într-un timp mai scurt, iar efectele sunt îndelungate. Formulele acestor produse sunt atent concepute și respectă anumite standarde, tocmai pentru a oferi soluții eficiente și sigure în funcție de problemele diferite ale tipurilor de păr.

 

Produsele și tratamentele Regivero

Produsele Regivero au fost atent create pentru a susține frumusețea și sănătatea părului. Ingredientele naturale sunt cheia formulelor noastre ce oferă clienților rezultate uimitoare. Am optat pentru acest tip de ingrediente, deoarece ne dorim să oferim clienților noștri tot ce este mai bun pentru îngrijirea părului. Este mult mai indicat să alegi un tratament sigur, bazat pe active naturale pentru că este mult mai prietenos cu pielea scalpului și părul tău. Prin folosirea produselor Regivero, vei evita astfel posibilele reacții adverse datorate compușilor sintetici și te vei bucura de un păr sănătos și protejat. Cel mai mare bonus al folosirii produselor din ingrediente naturale este că știi întotdeauna ce pui pe piele și pe păr.

În gama de produse Regivero se regăsește șamponul și loțiunea împotriva căderii părului, ce au proprietăți hrănitoare și asigură firelor de păr elemente esențiale pentru vitalitate și o condiție cât mai bună. În plus, acestea stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr și protejează împotriva stresului oxidativ.

Toate aceste beneficii contribuie la o creștere bogată și sănătoasă a firelor de păr și reduc semnificativ căderea. Acest lucru este obținut, desigur, cu ajutorul ingredientelor naturale aflate în compoziția produselor. Proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și complexul de vitamine B3, B5, B6 au un aport semnificativ în obținerea rezultatelor cât mai bune.

Loțiunea pentru regenerare are, de asemenea, o contribuție semnificativă în ceea ce privește revitalizarea părului. Folosită individual sau în combinație cu celelalte produse din gama noastră, ca tratament, ea sporește efectele pozitive ce conduc la obținerea unui păr cât mai sănătos. În compoziția sa se regăsesc ingrediente naturale precum: colagen  marin, extract de miere, extract de ginseng, extract de castan sălbatic și complex de vitamina B.

Șamponul împotriva mătreții reglează secreția de sebum, reduce iritația și asigură o curățare eficientă pentru rezultate garantate. Formula sa unică, îmbogățită cu 14 ingrediente biologice și botanice, redă sănătatea scalpului și a părului. Printre aceste active naturale se regăsește și extractul din scoarță de salcie albă, extractul de frunze de mesteacăn și extractul de ienupăr. Acest produs face parte și din tratamentul intensiv anti-mătreață grasă.

Bucură-te și tu de beneficiile tratamentelor Regivero.