Idei de coafuri pentru primăvară

 

Simți că e timpul pentru o schimbare de look sau pur și simplu vrei să ai un aer mai fresh odată cu venirea primăverii? Iată care sunt cele mai căutate coafuri care se poartă primăvara aceasta.

Buclele lejere reprezinta una dintre acele coafuri de primavară care îți vor da un aer elegant și fresh, fiind usor de realizat acasă. În plus, le poți purta și la serviciu, dar și la o ieșire în oraș cu prietenii.

Împletiturile sunt mereu o alegere bună. Fie că optezi pentru două codițe sau o coadă de cal împletită, această coafură va arăta bine în orice moment. Și în plus, te va scuti de timp pentru că se pot realiza foarte repede. Nu uita să porți și accesorii! Mereu aduc un plus coafurii tale și te fac să ieși din tipare!

par impletit regivero

Părul drept este coafura care nu se va demoda niciodată! Este simplu de realizat și se potrivește oricărei ținute. În plus, e versatil și-l poți aranja după bunul plac: cu sau fără breton, cu cărare laterală sau pe mijloc.

par lung si stralucitor

 Coada de cal

Una dintre cele mai simple coafuri de realizat este coada de cal. Se poartă în special coada prinsă la nivelul cefei, cu cărare pe mijloc sau într-o parte. De asemenea, este potrivită pentru orice eveniment, cât și pentru zilele în care vrei să fii originală.

par prin in coada de cal

 

Cocul lejer

O alta coafură ideală pentru zilele însorite de primăvară este cocul lejer. Tot ce trebuie să faci este să prinzi părul la spate într-o coada, după care să îl răsucesti și să formezi un coc. Îl poți prinde cu un accesoriu de păr precum o bentiță sau o agrafă și look-ul tău este gata. Această coafură este potrivita atât pentru stilul business, cât și pentru cel casual.

par prins lejer

 

Dacă îți dorești să schimbi complet forma părului, îți sugerăm și câteva tunsori care se poartă primăvara aceasta.

Bobul lung este o tunsoare preferată de multe femei și oferă un aer mai tineresc. Această tunsoare este foarte populară și face parte din topul celor mai atractive tunsori din 2021. Este fix acea tunsoare care poate da un aer fresh, emanând multă eleganță și stil celor care o poartă. De asemenea, este foarte ușor de întreținut, mai ales dacă ești posesoarea unui păr drept. Totodată, și bobul clasic este o tunsoare cu tradiție și versatilă.

Cu siguranță ai observat că bretonul începe să facă furori în această primăvară. Indiferent dacă alegi breton într-o parte, drept sau asimetric, el îți va oferi un look fresh lși tineresc. Îți recomandăm să ceri sfatul unui specialist pentru a afla care este tipul de breton potrivit feței tale.

Orice coafură ai alege, un lucru e cert! Atunci când părul este sănătos și plin de vitalitate vei arăta bine cu orice coafură vei alege. De aceea, îți recomandăm să folosești tratamentele Regivero.

 

De ce să alegi un tratament natural?

 

În primul rând, produsele bazate pe active naturale sunt mult mai compatibile cu pielea și părul tău. Pe de altă parte, unele produse ce conțin ingrediente nocive, precum sulfații pot cauza iritații, mâncărimi sau roșeață locală, iar utilizarea unor produse din ingrediente naturale duce la evitarea reacțiilor adverse date de anumiți compuși sintetici.

Motivul pentru care tratamentul acționează atât de eficient și rapid este compoziția sa din 12 ingrediente naturale și esențiale vieții părului tău. Acesta hrănește intens și întărește părul cu ajutorul proteinei placentare, extractului de măsline și complexului de vitamine B3, B5 și B6. De asemenea, este un aliat de nădejde împotriva stresului oxidativ, precum razele UV, poluarea sau medicația. Tratamentul profesional natural împotriva căderii părului poate fi o soluție și pentru tine.

Folosește-l și tu! 80,9% dintre persoanele care l-au încercat au declarat că au scăpat de problema căderii părului.