Odată cu schimbarea anotimpului și nevoile părului sunt altele. Ți-am pregătit un articol cu cele mai importante sfaturi pe care le poți urma toamna aceasta pentru a avea un păr cât mai sănătos. 

Cum să îngrijim părul toamna? 

Din cauza schimbărilor de temperatura care au loc toamna, părul devine din ce în ce mai uscat și adesea începe chiar să cadă. Este normal ca acest proces să aibă loc, dat fiind faptul că părul nostru se află constant într-un proces de transformare. Cu alte cuvinte, în orice moment, până la 85% din firele de păr sunt în faza anagenă (de creștere), în timp ce 15% se află în faza catagenă sau telogenă. Iata cateva sfaturi pentru ingrijirea parului toamna.

4 sfaturi de îngrijire a părului toamna

  1. Tunde vârfurile 

Dacă obișnuiești să folosești ustensile de coafat cu căldură termică și vara trecută ți-ai supus părul la razele ultraviolete, este recomandat să tai 2-3 centrimetri din el pentru a-l reîmprospăta. Astfel, părul va avea un aspect mai sănătos și pieptanarea va fi mai ușoară. Atunci când vârfurile sunt foarte degradate, acestea încep să tragă din vitaminele de la rădăcină, firul de păr se slăbește și începe să cadă. 

  1. Folosește produse din ingrediente naturale

Un alt sfat foarte important este să alegi produse pentru păr naturale, organice, care nu usucă și agresează părul. Toate tratamentele Regivero au în compoziție ingrediente naturale precum Biokeratina și vitaminele din grupa B ce oferă hidratare optimă în orice sezon. Nu uita că hidratarea se observă întotdeauna atât la nivelul părului, cât și la nivelul pielii sau unghiilor. Dacă părul tău și-a pierdut strălucirea, este casant sau aspru, unul dintre motive poate fi lipsa hidratării.

  1. Asigură-te că îți iei necesarul de vitamine și minerale

Din cauza carențelor de vitamine, părul poate avea de suferit. Este indicat să întroducem în stilul nostru alimentar alimente bogate în fier, proteine și vitamine. Pe lângă alimentația echilibrată, îți sugerăm să folosești și tratamentul natural pentru regenerarea și creșterea părului,  ce redă strălucirea și previne subțierea firelor de păr, întărind rădăcinile. Peste 98% dintre clienți au fost foarte satisfăcuți de eficiența sa.

ingrijirea parului toamna

  1. Evita să perii părul atunci când este umed

Atunci când este ud, părul este foarte fragil și se poate rupe mult mai ușor. Astfel, există o serie de lucruri care nu ar trebui făcute atunci când părul este ud. Spre exemplu, nu ar trebui să îți piepteni niciodată părul atunci când este ud. Acest lucru duce la ruperea firelor de păr, motiv pentru care ar fi indicat să nu faci acest lucru. Înainte de a-ți peria părul, asigură-te că acesta este uscat și alege o perie rotundă pentru a-i oferi un aspect îngrijit.

Produsele Regivero au fost create din ingrediente naturale, atent selecționate pentru ca tu să te bucuri de rezultate în cel mai scurt timp. Fiecare ingredient este atent studiat și ales pentru a ne asigura că este potrivit pentru problema ta și 100% sigur pentru utilizare.

Dacă toamna aceasta te confrunți cu părul deteriorat sau chiar vrei să previi această situație, îți recomandăm tratamentul Regivero împotriva căderii și pentru regenerare ce întărește și repară firele, contribuie la hidratarea optimă a părului și îi oferă strălucirea de care ai nevoie. Pune in practica aceste sfaturi pentru ingrijirea parului toamna si bucura-te de un par sanatos.