De foarte multe ori, părul gras este însoțit de apariția mătreții grase. De obicei, părul gras este rezultatul geneticii, iar în acest caz, glandele sebacee produc mult prea mult sebum, ceea ce poate duce la anumite afecțiuni ale părului. Cu toate acestea, un rol important îl joacă stresul, alimentația nesănătoasă și, nu în ultimul rând, purtarea frecventă a sepcilor sau pălăriilor. În acest articol vom vorbi despre îngrijirea corectă a părului gras, dar și despre legătura dintre acesta și mătreață.

 

părul gras

Cum îngrijim corect părul gras?

În primul rând, este necesar să alegi un produs potrivit părului gras. Șamponul special conceput pentru părul gras are rolul de a-ți curăța foarte bine podoaba capilară și de a îndepărta excesul de sebum din firul de păr. Îți recomandăm să folosești tratamentele Regivero, realizate din ingrediente naturale, care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Atunci când te confrunți cu probleme ale părului este indicat să alegi produse din ingrediente naturale, deoarece ele vor fi mult mai compatibile cu pielea și părul tău. Astfel, eviți posibilele reacții adverse date de anumiți compuși sintetici.

 

Ce este mătreața și cum apare?

Mătreață este o afecțiune a scalpului, fiind considerată o forma ușoară de dermatită seboreică. Simptomele sale includ formarea de particule de mătreață și uneori o senzație de mâncărime ușoară.

 

Cum tratezi mătreața cu Regivero?

Tratamentul Regivero împotriva mătretii este foarte eficient pentru că acționează sistematic pe două căi. În primul rând, atacă microorganismul cauzator, Malassezia globosa, cu un activ antifungal. În al doilea rând, normalizează secreția de sebum prin substanțe active cu caracter astringent. Totodată, are rol antiinflamator, de calmare datorită substanțelor active.

 

Testează tratamentul natural împotriva mătreții grase de la Regivero, ce are are efect purificator, curățând în profunzime părul și scalpul. De asemenea, reglează secreția de sebum datorită ingredientelor naturale și restabilește nivelul optim al lipdelor în piele.