Bine ai venit, primăvară! Deși acest anotimp este preferatul multora dintre noi, părul nostru are o serie de nevoi speciale și de îngrijire adecvată. În acest articol ți-am pregătit câteva sfaturi despre nevoile părului tău primăvara și cum poți să menții frumusețea și sănătatea părului în acest sezon.

 

Soluția Regivero îți asigură hidratarea optimimă

Tratamentele Regivero sunt compuse doar din ingrediente naturale, compatibile cu părul și scalpul. Dacă primăvara aceasta te confrunți cu părul deteriorat sau chiar vrei să previi această situație, îți recomandăm tratamentul Regivero împotriva căderii și pentru regenerare ce întărește și repară firele, contribuie la hidratarea optimă a părului și îi oferă strălucirea de care ai nevoie.

 

nevoile părului

 

Pasul 1: Tunderea vârfurilor

Etapa de trecere între iarnă și primăvară este ideală pentru a scăpa de vârfurile despicate. Firele de păr deteriorate nu doar că afectează părul, ci oferă un aspect neplăcut și pot îngreuna foarte mult coafarea și pieptănarea părului.

Principalul motiv pentru care apare deteriorarea părului este lipsa de hidratare. Un aspect de luat în calcul este legat de părul gras. Multe persoane cred că părul gras nu poate fi deteriorat. Ei bine,o persoană poate avea părul gras la rădăcină și vârfurile uscate.

 

Pasul 2: Folosește produse de păr din ingrediente naturale

Un alt sfat foarte important este să alegi produse pentru păr naturale, organice, care nu usucă și agresează părul. Toate tratamentele Regivero au în compoziție ingrediente naturale precum Biokeratina și vitaminele din grupa B ce oferă hidratare optimă în orice sezon. Nu uita că hidratarea se observă întotdeauna atât la nivelul părului, cât și la nivelul pielii sau unghiilor. Dacă părul tău și-a pierdut strălucirea, este casant sau aspru, unul dintre motive poate fi lipsa hidratării.

 

Pasul 3: Poartă coafuri lejere

Împletiturile lejere sau o coadă simplă, nu foarte strânsă, sunt coafurile pe care le poți purta cu ușurință în timpul primăverii. Se pot realiza rapid și nici nu vor afecta părul. Pe de altă parte, coafurile precum cocurile strânse vor contribui la ruperea firelor de păr.

 

Pasul 4: Ferește-te de vântul puternic

Dacă ai părul destul de lung, cel mai indicat este să îl porți prins în coadă sau cu accesorii pe

timp de vânt puternic, ceea ce se întâmplă destul de frecvent primăvara. Alege, însă, accesorii potrivite, care nu îți vor rupe firele de păr.

 

Pasul 5: Hrănește-te cu sănătos și fă sport  

Specialiștii Regivero îți recomandă să ai o dietă echilibrată și să faci mult sport. Aportul de acizi grași necesar pentru îngrijirea părului lung și sănătos are la bază alimentația corespunzătoare, iar sportul reduce tensiunea acumulată în perioadele mai puțin plăcute din viață.

 

Ai grijă de părul tău indiferent de sezon și acordă-i atenția de care are nevoie.