Tot ce trebuie să știi despre hidratarea corectă a părului

Știai că părul nostru conține aproximativ 12% apă? Părul sănătos reține apa singur și își menține nivelul de hidratare, dar este predispus în timp să piardă apă și să se usuce. Astfel, trebuie să îl hidratăm cu produse corespunzatoare tipului nostru de păr. In acest articol vom vorbi despre sfaturile utile pentru un păr hidratat.

păr hidratat cret

Cum putem avea un păr hidratat?

Dacă părul nostru natural este creț, atunci acesta are nevoie de un tratament special fiind mult mai uscat față de un păr normal. De obicei, părul drept se confruntă doar în perioadele reci cu astfel de probleme sau atunci când este expus la razele UV. 

Soluția Regivero îți asigură hidratarea optimimă în 4 pași 

Cum funcționează tratamentul Regivero de regenerare a părului? 

  1. Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr cu extractul de castan sălbatic, proteina placentară și Vitaminele din grupa B.
  2. Hrănește și întărește părul cu 15 elemente esențiale naturale (Vitaminele B3, B5, B6, B7, elastina și serina marină, ginseng, extract de miere, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina, sodium PCA și proteine esențiale). Acestea opresc căderea părului, accelerează creșterea, atât a firelor existente cât și dezvoltarea firelor noi de păr.
  3. Asigură energia necesară regenerării părului. Glicogenul este principala sursă de energie pentru sinteza proteinelor în timpul creșterii părului. Totodata, este prezent în concentrație mare în loțiunea de regenerare.
  4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, extractul de măsline, colagenul marin și Biokeratina. 

păr hidratat sanatos

 

Spălarea părului – un pas important

Evită apa fierbinte în timpul spălării pentru a nu-ți agresa părul. Deși acesta devine mai elastic atunci când este ud, îți recomandăm să apelezi la delicatețe și să te folosești de vârfurile degetelor atunci când aplici șamponul. Astfel, masarea scalpului să fie cât mai blândă. Totodată, trebuie să știi că spălarea prea frecventă nu îți ajută părul, ci din contră îl usucă, iar spălarea prea rară nu face decât să crească cantitatea de sebum secretată de scalp. Echilibrul între aceste două extreme este cheia. Spală-te de câte ori este nevoie, nici prea rar, dar nici prea des – o dată la 2-3 zile ar fi ideal.

Evită folosirea ustensilelor de coafat

Placa, ondulatorul și alte aparate de coafat utilizate în fiecare zi dăunează firului de păr. Nici procedurile cosmetice, precum decolorarea sau vopsitul nu au efecte pozitive asupra podoabei tale capilare, mai ales dacă abuzezi de ele. 

Profesioniștii Regivero au investit mulți ani în cercetare pentru a dezvolta un tratament românesc 100% care să garanteze satisfacția în cel mai scurt timp posibil. 85,3% dintre persoanele care au testat produsele noastre și-au dat seama nu ar fi avut un păr atât de lung și viguros dacă nu le-ar fi descoperit la timp.

Încearcă https://regivero.ro/produse/ ce susțin sanatatea parului tau. Produsele sunt de calitate superioară, compatibile dermatologic, sigure pentru utilizare umană și eficiente, iar toate aceste aspecte sunt certificate prin teste și rezultate dovedite clinic.