Cum ne dăm seama că avem un păr uscat?  

Multe femei se confruntă cu un păr deshidratat și lipsit de strălucire. Dacă acesta cade mai mult decat ar fi normal, se rupe ușor și este lipsit de strălucire înseamnă că ne confruntăm cu un păr uscat care poate indica și anumite afecțiuni precum disfuncția tiroidiană. 

Sebumul produs de glandele sebacee hidratează și protejează părul în mod natural, astfel părul își asigură hidratarea singur. Persoanele cu părul creț se confruntă zi de zi cu un păr uscat, deoarece sebumul nu reușește să ajungă la vârfurile firului de păr cum este în cazul unui păr drept.               

Cum menținem hidratarea optima?

Îți recomandăm să introduci în rutina ta produse care au în compoziție ingrediente sigure, fară sulfați. Loțiunea intensivă pentru regenerare Revigero conține îngrediente concentrate naturale, care hidratează și regenerează firele de păr în profunzime. Mai mult,  Aceasta accelerează creșterea părului și redă vitalitatea firelor de păr. 

păr uscat

  1. Evită produsele care generează căldură

Foarte multe femei preferă coafarea termică pentru a obține rezultatul dorit într-un timp scurt. Dar acest obicei este foarte dăunător în timp. Părul devine mult mai fragil, se rupe foarte ușor, vârfurile se deteriorează și părul își pierde forma naturală. Este recomandat să folosești rar ustensilele pentru coafat, la temperaturi minime și să folosești protecție termică. 

O metodă bună de uscare a părului după spălare este aceea de a-l înfășura cu un prosop și a-l ține așa până se usucă complet. De asemenea, peria pe care o folosești în mod normal o poți înlocui cu o perie din păr natural. Și nu uita că părul nu se piaptănă niciodată atunci când este ud. 

  1. Renunță la vopsirea părului

Recomandarea noastră este să îți lași părul cât mai natural, fără a-l vopsi, pentru a avea un aspect mai sănătos. În plus, de foarte multe ori, decolorantul și vopseaua conțin ingrediente care pot usca și deteriora fibra capilară.

  1. Evită expunerea părului la razele UV și vânt puternic 

În sezonul actual, razele UV nu sunt atât de puternice, însă cu toate aceastea, vântul se accentuează toamna. Este recomandat să purtăm pălărie sau șapcă atunci când ne expunem la acești factor dacă nu dorim ca părul se se usuce și să se deshidrateze. 

Îți recomandăm să folosești tratamentele Revigero indiferent de sezon, deoarece conțin ingrediente care protejează părul împotriva stresului oxidativ precum poluarea, razele UV şi IR prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, colagen și Biokeratina.

Adoptă o alimentație sănătoasă 

Un stil de viață sănătos se oglindește în sănătatea părului nostru. Specialiștii Regivero susțin un plan alimentar echilibrat și sunt de părere că o alimentație sănătoasă zilnică îți poate reda frumusețea și strălucirea părului. Astfel, îți recomandăm să adopți o dietă echilibrată și să consumi des alimente bogate în bogate în vitamine. 

Soluția Regivero 

Tratamentele profesionale Regivero  sunt o soluție eficientă dacă te confunți cu  mătreață, căderea sau deteriorarea părului, cât și dacă îți dorești să previi diverse afecțiuni. De asemenea, dacă simți că părul tău are nevoie de un boost de creștere, încearcă tratamentul natural profesional pentru regerarea și creșterea părului. Vei observa imediat rezultatele dacă folosești produsele conform schemei de tratament oferite gratuit din partea specialiștilor Regivero. Fiind produse testate dermatologic și realizate din ingrediente naturale, ele asigură energia necesară foliculilor de păr și stimulează creșterea de noi fire.

Oferă-i întotdeauna atenție părului și folosește produsele Regivero ce redau vitalitatea și vigoarea acestuia, alături de aceste sfaturi de îngrijire a păului.