-Tot ce trebuie să știi despre hidratarea părului creț-

Părul creț a reprezentat de-a lungul timpului un subiect foarte discutat și o țintă pentru miturile nefondate. Într-adevăr, părul creț are nevoie de o îngrijire mai specială și personalizată. Însă, în esență, fiecare tip de păr ar trebui să primească un astfel de tratament pentru a fi cât mai sănătos, astfel că îngrijirea părului creț nu ar trebui să te sperie.

par cret

Iată mai jos câteva secrete pentru un păr creț sănătos:

Hidratează-ți buclele

Părul creț, în general, prezintă tendințe de uscare, astfel că vara nu este cel mai prielnic anotimp pentru buclele tale. Din cauza expunerii directe la razele puternice ale soarelui părul tău creț riscă să se deshidrateze, să se despice la vârfuri și chiar să se rupă. 

Astfel, un șampon dedicat hidratării părului este esențial în rutina de îngrijire a părului creț. Pentru asta îți recomandăm tratamentul nostru pentru regenerarea părului. Tratamentul conține 10 elemente esențiale naturale pentru o hrănire și hidratare completă.

Nu evita tratamentele împotriva căderii părului

Părul creț, fiind în general uscat, este predispus unei deteriorări rapide în lipsa produselor potrivite și în final ruperii. Nici procesul de coafare sau pieptănare nu este unul prea plăcut, mai ales dacă ai un păr creț fragil. 

Deși procesul de hidratare rămâne unul esențial pentru părul creț, asta nu înseamnă că nu îți poți ajuta părul și cu alte produse atunci când ai prea multe fire de păr rămase în pieptăn. Îți recomandăm Regivero- tratament natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului care hrănește și întărește firul de păr datorită ingredientelor naturale și a complexului de vitamine și, mai mult decât atât, stimulează creșterea acestuia.

Spune nu sulfaților

Sulfații sunt agenți de curățare pe care îi putem întâlni în unele produse dedicate curățării cum ar fi șampoanele sau gelurile de duș. Deși sulfații oferă o curațare a scalpului în profunzime, ei reprezintă o amenințare pentru părul creț. Acest lucru se intamplă, deoarece elimină uleiurile naturale din păr și duc la uscarea excesivă a acestuia.

Cu produsele de la Regivero poți sta liniștită, deoarece am pus în tratamentele noastre tot ce natura ne oferă mai bun. Doar ingrediente naturale pentru părul tău!