În contextul vieții noastre de zi cu zi, tratamentele pentru regenerarea părului din rutina de îngrijire joacă un rol deosebit de important, mai ales în condițiile în care există numeroși factori, interni sau externi, ce pot influența aspectul unui păr sănătos.

Dacă și ai momente în care te gândești nostalgie la părul sănătos de odinioară, când nu aveai probleme legate de despicarea vârfurilor sau fire de păr slăbite, ținem să te anunțăm că nu ești singura persoană. Alături de tine sunt încă 5000 de români care au avut aceleași sentimente și s-au confruntat cu aceeași situație. Ei au ales să rezolve problema și să obțină un păr sănătos și regenerat cu ajutorul tratamentului profesional natural împotriva căderii și pentru regenerarea părului.

Cum începe regenerarea părului?

Atunci când ne raportăm la un păr sănătos, vorbim în primul rând de rădăcini sănătoase. Astfel, o îngrijire corectă a părului constă în acordarea unei atenții desăvârșite rădăcinii, dat fiind faptul că ea este cea care controlează procesul de creștere și regenerare a firelor de păr. Așadar, scalpul trebuie îngrijit cu atenție pentru ca foliculii de păr să funcționeze în mod natural.

păr sănătos

 

3 sfaturi utile pentru a obține un păr sănătos și strălucitor

  1. Folosește produse realizate din ingrediente naturale 

Dacă acest pas ți se părea mai puțin important până acum și credeai că toate produsele pentru îngrijirea părului lung fac același lucru, te înșeli. Părul lung are nevoie de atenție pentru a fi frumos și sănătos, iar acest lucru nu este posibil fără o investiție în produse de calitate. Tratamentul profesional pentru regenerarea și creșterea părului Regivero conține 12 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o formulă unică, la o concentrație ridicată ce oferă fortifiere, volum și facilitează formarea mai rapidă a noilor foliculi de păr. Astfel, alegând tratamente care se bazează pe compuși naturali, ai certitudinea că nu te vei confrunta cu reacții adverse, dar mai ales că poți preveni degradarea părului, ruperea lui sau căderea excesivă.

  1. Diminuează, pe cât posibil, folosirea aparatelor de coafare termică

Dacă trebuie neapărat să folosești un uscător de păr în loc să îți usuci părul natural, ai grijă să folosești opțiunea de aer rece și să păstrezi o distanță de 10 cm între scalp și aparat. Nici frecarea părului cu un prosop după baie nu este recomandată.

  1. Ai încredere în Regivero

Profesioniștii Regivero au investit mulți ani în cercetare pentru a dezvolta un tratament românesc 100% care să garanteze satisfacția în cel mai scurt timp posibil. 85,3% dintre persoanele care au testat produsele noastre și-au dat seama nu ar fi avut un păr atât de lung și viguros dacă nu le-ar fi descoperit la timp.

Oferă-i părului tău șansa de a arăta extraordinar și nu neglija semnalele lui de alarmă. Nu aștepta să fie prea târziu! Prevenția apariției acestor probleme te poate scăpa de eventualele cheltuieli și îți poate salva părul. Încrederea în sine, frumusețea podoabei capilare și sănătatea firelor de păr pot contribui semnificativ la îmbunătățirea aspectului fizic de zi cu zi, iar imaginea ta și aspectul îngrijit al părului îi poate influența pe cei din jur să te respecte mai mult.