Regivero este rezultatul unei cercetări susținute de-a lungul a mai multor ani în România, ghidați fiind de dorința de a înțelege cât mai bine care este secretul unui păr sănătos. Mai mult decât atât, acum am ajuns în punctul în care oferim soluții complete la probleme legate de cădere, regenerare sau mătreață grasă prin tratamentele noastre naturale, potrivite oricărui tip de păr. În acest articol vom vorbi despre remediul 100% românesc pentru părul uscat.

Noi credem cu adevărat că putem să îți redăm încrederea și siguranța în propria ta persoană, prin dezvoltarea celor mai calitative și eficiente produse cosmetice, pentru a avea un par sănătos și plin de viața. Pentru că știm că iți dorești tratamente și soluții pentru probleme ale părului care chiar să funcționeze și pentru că ne pasă de aceste lucruri și vrem să te ajutăm, a luat naștere gama Regivero.

În continuare, vei afla care sunt cele mai eficiente sfaturi de îngrijire a părului uscat și ce produse îți recomandă specialiștii Regivero pentru a combate această problemă.

părul uscat

În primul rând, în cazul părului uscat produsele de îngrijire trebuie să aibă drept principale proprietăți hidratarea și protecția. De asemenea, atunci când alegi un produs de îngrijire, îți recomandăm să verifici și ingredientele din care este compus. Sfatul nostru este să le alegi pe cele din ingrediente naturale, pentru că acelea vor fi întotdeauna mult mai compatibile cu scalpul tău și vor acționa mai blând asupra părului. Mai mult, printre cele mai comune cauze ale părului uscat se numără utilizarea excesivă a surselor de căldură asupra parului. Ondulatorul, placa sau feonul pot usca excesiv firul de par. Așadar, un alt factor pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când te confrunți cu părul uscat este renunțarea la instrumentele de styling.

Soluția Regivero – Remediul 100% românesc pentru părul uscat

Tratamentele Regivero sunt bazate pe ingrediente active naturale pentru că în natură găsim o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme precum păr degradat, creștere lentă sau nevoia de regenerare, poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale.

Cea mai eficientă metodă pentru a scăpa de părul uscat este să îi oferi o hidratare în profunzime.Loțiunea intensivă pentru regenerare Revigero conține ingrediente concentrate naturale, care hidratează și regenerează firele de păr în profunzime. Mai mult,  Aceasta accelerează creșterea părului și redă vitalitatea firelor de păr.

Alege să folosești tratamente realizate din ingrediente naturale cu 50 % mai concentrate decât la orice alt produs de pe piață și oferă-i părului tău vitalitate și vigoare.