Rutina de îngrijire pentru regenerarea părului creț

 

De ce este important să ai o rutină de îngrijire a părului?

Părul are nevoie de atenție pentru a-l menține cât mai sănătos și pentru a preveni diversele probleme cauzate de trecerea timpului și a diferiților factori externi. Fie că este drept, ondulat sau creț, este necesar ca de fiecare dată când ne ocupăm de părul nostru să îi respectăm nevoile pentru a evita deshidratarea, vârfurile despicate, căderea, deteriorarea, sau alte probleme pe care le-am putea întâmpina.

 

Despre părul creț natural

Buclele definite, pline de volum și jucăușe sunt poate cea mai iubită alegere în materie de coafuri. Dacă ai părul drept cu siguranță îți dorești și tu să le obții și să te poți bucura de frumusețea acestora. Însă, dacă părul tău este creț în mod natural, știi că acestea nu se întrețin foarte ușor și că au nevoie de o atenție suplimentară.

Părul creț are particularitățile sale. În primul rând, acesta are o mare tendință de uscare. Tocmai de aceea, el este mult mai fragil și mai sensibil față de factorii externi precum razele solare, poluarea, vântul și nu numai. Astfel, se poate rupe mult mai ușor, frumusețea sa naturală fiind afectată considerabil în cazul în care nu i se acordă îngrijirea necesară. În zilele ploioase sau în zonele cu umiditate crescută, părul creț devine, de asemenea, vulnerabil și greu de stăpânit, având tendința de a se electriza și de a dobândi volum  în exces.

părul creț natural

Rutina și secretele îngrijirii părului creț

Tu îți cunoști cel mai bine părul și nevoile sale, însă poate că nu întotdeauna știi cu exactitate ce trebuie să eviți și ce trebuie să faci pentru a obține rezultatele dorite. În pașii pe care îi urmezi se pot strecura și greșeli, de aceea, îți prezentăm trei sfaturi utile pe care le poți include în rutina ta pentru a avea bucle definite, netede și rezistente.

– Un păr sănătos începe cu o spălare corectă. Folosește produse  care au la bază ingrediente cât mai naturale care să asigure substanțele nutritive necesare și să ofere o hidratare ridicată.

– După curățare, nu uita de balsam. Poți folosi și o mască sau uleiuri hrănitoare, deoarece hidratarea intensivă reprezintă un element cheie în combaterea firelor uscate, lipsite de vitalitate.

– Piaptănă-ți părul atunci când este ud, folosind un pieptene cu dinți rari și usucă-l, pe cât posibil, în mod natural.

 

Regenerarea părului cu Regivero

Tratamentul intensiv pentru creșterea părului și regenerare Regivero este ideal pentru părul creț. Îmbogățit cu 14 ingrediente biologice și botanice, acesta repară firele de păr degradate și hidratează în profunzime. Introdus în rutina ta de îngrijire, tratamentul te va ajuta să obții un păr sănătos și bogat, protejat de efectele negative ale factorilor externi. Prin folosirea sa conform indicațiilor, părul nu va mai fi la fel de uscat și slăbit, ci dimpotrivă, va fi întărit de la rădăcină și revitalizat.  Poți purta cu încredere buclele tale naturale și te poți bucura de multe alte beneficii oferite de produsele Regivero, disponibile aici: Tratament natural profesional pentru regenerarea și creșterea părului

Află mai multe despre rezultatele obținute de clienții noștri în urma folosirii Tratamentului Regivero împotriva căderii și pentru regenerarea părului din următorul video:

Consultanță gratuită 

Modul de folosire corespunzător al produselor te ajută să sporești efectele dorite și să te asiguri că investești într-un tratament calitativ care să fie în conformitate cu nevoile părului tău. Ne dorim ca toți clienții noștri să beneficieze de rezultate cât mai bune, tocmai de aceea, venim în ajutor cu sfaturi concrete din partea specialiștilor. Serviciul de consultanță gratuită oferă oportunitatea de a intra în contact cu unul dintre consultanții Regivero care să îți ofere sprijinul necesar pentru a identifica și trata în mod eficient problemele părului tău.