În rutina de îngrijire trebuie să folosești doar produse care se pliază corect pe nevoile părului tău. Așa cum fiecare persoană este diferită, și tipul de păr este unic. Există într-adevăr o serie de categorii de tipuri de păr, iar în acest articol îți vom prezenta cum să determini textura firului de păr și în care dintre acestea te încadrezi. Desigur că și părul se schimbă odată cu vârsta, regimul alimentar sau anotimpul, însă structura sa este aceeași, iar apoi există posibilitatea ca părul să adopte trăsături din altă tipologie.

 

Produsele folosite sunt cele care influențează sănătatea părului, dar și aspectul. Pentru a avea o rutină completă de îngrijire, nu este suficientă doar spălarea părului, iar dacă îți dorești strălucire și vitalitate, este necesar să aplici produsele corespunzătoare.

 

Cum se determină tipul și nevoile părului tău?

 

Părul uscat se recunoaște prin pierderea luciului și elasticității. Femeile cu părul uscat se confruntă cu fire aspre care se încurcă, sunt greu de pieptănat și se rup.  Sfat: Evită pe cât posibil expunerea la căldură termică și folosește produse care hidratează. Tratamentul natural profesional pentru regenerarea și creșterea părului  este potrivit pentru o îngrijire completă și ajută la hrănirea corespunzătoare a firului de păr, crește flexibilitatea și reduce considerabil exfolierea. De asemenea, firul de păr va fi restructurat cu ajutorul proteinei placentare și al proteinei hidrolizate de soia.

 

Părul gras se manifestă prin strălucire excesivă, senzația unei texturi umede, și este ușor lipicios la atingere. Are un aspect uleios și este predispus la mătreață grasă. De asemenea, de cele mai multe ori este însoțit și de un ten gras. Sfat: Evită folosirea produselor de styling, deoarece acestea îl vor încărca. Dacă părul tău se încadrează în această categorie, încearcă șamponul anti-mătreață grasă, ce reduce mătreața semificativ, are un efect purificator, reglând secreția de sebum cu ajutorul ingredientelor active din plante.

 

Părul mixt este o combinație între cele două tipuri de păr prezentate mai sus. De obicei, are tendință de îngrșare la rădăcină, iar vârfurile se prezintă deteriorate și despicate. Sfat: acest tip de păr trebuie menținut prin aplicarea unui șampon pentru păr gras, iar vârfurile trebuie întreținute prin produse pentru păr uscat. Noi îți sugerăm să aplici șamponul anti-mătreață grasă,  iar apoi poți folosi loțiunea pentru regenerearea și creșterea părului ce hidratează, crește flexibilitatea și reduce exfolierea firului de păr.

 

șamponul anti-mătreață grasă

 

Părul normal secretă o cantitate echilibrată de sebum și în același timp se hidratează natural. S-ar putea crede că nu are nevoie de îngrijiri speciale, însă prevenția este cheia unui păr sănătos. Sfat: Deși nu te confrunți cu nevoi speciale, este important să nu utilizezi produse ce degradează termic, acestea ducând la fire despicate și vârfuri tocite. Îți recomandăm Tratamentul natural profesional pentru regenerarea și creșterea părului ce reface structura firului de păr cu ajutorul proteinei placentare și a proteinei hidrolizate de soia.

 

Pe lângă aceste tipuri de păr, există de asemenea, alte texturi care pot fi cauzate de diferiți factori externi. Aici se încadrează:

 

Părul vopsit sau decolorat suferă un proces ce duce la deshidratare sau insuficiența luciului. Este important să acorzi o îngrijire specială acestui tip de păr, pentru a se putea regenera în urma acțiunilor realizate. Gama de produse Regivero este realizată din active naturale, pliate pe nevoile părului. Șamponul și loțiunea împotriva căderii părului au proprietăți hrănitoare și asigură firelor de păr elemente esențiale pentru vitalitate și o condiție cât mai bună.

Părul care cade poate fi rezultatul multor factori precum alimentația, dezechilibru hormonal sau chiar utilizarea unor produse nepotrivite. Folosește tratamentul natural profesional împotriva căderii părului ce combină armonios 12 ingrediente biologice și botanice, fiind creat special pentru a prelungi faza anagenă (de creștere) a părului.

 

Păr predispus la mătreață nu înseamnă neapărat un scalp uscat. Sunt predispuse la apariția mătreții și persoanele care au părul gras. Acesta este procesul prin care celulele cutanate sunt produse în exces și devin vizibile. Regivero garantează rezultate în 60 de zile, iar dacă nu vei fi mulțumit, banii se vor întoarce la tine. Încearcă tratamentul împotriva mătreții ce îndepărtează cojile de mătreață ale scalpului și restabilește nivelul optim al lipidelor din piele.

 

Concluzii

Acum că ți-ai identificat corect tipul de păr, vei ști cu siguranță care sunt produsele pe care trebuie să le folosești. Cu toate acestea, cu tratamentul natural de la Regivero vei beneficia de consultanță gratuită oferită de specialiști pe toată durata tratamentului. Aici poți verifica mai multe informații despre serviciul de consultanță.