Sfaturi despre un scalp sănătos

Este bine știut deja faptul că un scalp sănătos înseamnă și un păr frumos și strălucitor. Un scalp mai sănătos este esențial pentru a stimula creșterea părului. Astfel, cele două sunt corelate și este necesar să le acorzi aceeași importanță. Descoperă în acest articol cum poți să menții sănătatea scalpului tău.

1. Acordă atenție ingredientelor

Tu ce aspecte iei în considerare atunci când achiziționezi un produs nou?
Recomandarea noastră este să acorzi atenție, mai întâi de toate listei de ingrediente. produselor. Cu cât sunt mai naturale, cu atât vor trata mai bine problemele cu care te confrunți și vor oferi rezultate mai eficiente. Sănătatea părului pornește #DeLaRădăcină, astfel produsele pe care le folosești nu trebuie să conțină compuși sintetici sau sulfați care să usuce și să agreseze scalpul și firul de păr. Tratamentele naturale Regivero sunt bazate pe active naturale, fiind compatibile cu pielea și potrivite pentru orice tip de păr.

scalp sănătos regivero

2. Evită expunerea excesivă la razele UV

Părul are rol protector pentru scalp atunci când vine vorba de razele UV, deci este primul afectat atunci când este expus la soare. Efectele expunerii îndelungate la razele solare pot fi evitate prin utilizarea accesoriilor de păr precum pălării sau șepci. De asemenea, tratamentul natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului, realizat din 15 ingrediente naturale protejează părul împotriva stresului oxidativ precum razele UV sau poluare prin complexul de polifenoli obţinut din extract de Ginseng, extractul de măsline, colagenul marin și Biokeratina.

3. Alimentația joacă un rol esențial pentru un scalp sănătos

Problemele apărute la nivelul scalpului pot fi ținute sub control și prin adoptarea unei diete variate. Nutriția joacă un rol esențial în sănătatea părului, ajutând firele să se hrănească. Așadar, părul are nevoie de diverse minerale precum calciu, fier, zinc, cupru și magneziu pentru a-și menține sănătatea și frumusețea. Având în vedere că organismul nu le poate produce în cantități mari, aceste minerale și vitamine trebuie preluate din alimente. Ți-am pregătit aici un articol despre top 5 alimente pentru un păr sănătos.

alimentatie pentru un scalp sanatos

4. Controlează excesul de sebum pentru un scalp sănătos

Una dintre cele mai comune probleme ale părului este excesul de sebum. Acesta este un ulei produs în mod natural de scalp, care, în cantități limitate, nu face altceva decât să hidrateze părul și să îi mențină strălucirea naturală. Însă, atunci când este secretat în exces poate provoca mâncărimi și mătreață grasă. Fără a fi o problemă cu adevărat medicală, excesul de sebum creează disconfort și poate diminua încrederea în sine atunci când apare mătreața grasă. Dacă te lupți cu o astfel de situație, trebuie să știi că tratamentul natural anti mătreață grasă de la Regivero este potrivit pentru tine.

Aplică aceste sfaturi de îngrijire și bucură-te de un scalp mai sănătos.

Vezi tratamentele Regivero pe www.regivero.ro/produse