Sfaturi pentru îngrijirea scalpului sensibil

 

Scalpul are nevoie de îngrijiri speciale, mai ales că este în strânsă legătură cu firul de păr. Cu alte cuvinte, atunci când scalpul suferă de anumite probleme, și părul va fi afectat. Scalpul poate deveni sensibil din cauza a mai multor factori precum:

  • poluare
  • aer uscat
  • diferențe bruște de temperatură (căldură sau frig)
  • perierea prea agresivă
  • coafat în exces
  • produse de îngrijire neadecvate

 

Atunci când te confrunți cu scalpul sensibil, cel mai des întâlnite simptome sunt: senzația de mâncărime, arsură, exfoliere sau usturime. În acest caz, recomandarea specialiștilor Regivero este folosirea unor șampoane adecvate pentru acest tip de scalp. În caz contrar, un produs obișnuit poate acționa mult prea  agresiv și deci, există șansa ca simptomele să se agraveze. În ceea ce privește sensibilitatea, aceasta poate apărea atât la un scalp uscat, cât și la unul gras sau normal. În continuare, îți vom prezenta soluția Regivero, compatibilă cu orice tip de scalp.

Tratamentul Regivero și beneficiile sale pentru îngrijirea scalpului sensibil

La Regivero dezvoltăm doar produse cosmetice pentru îngrijirea părului de cea mai buna calitate, eficiente, care să îți ofere cel mai ridicat grad de satisfacție. Tratamentele noastre au obținut până acum 6 certificări care atestă faptul că au o compatibilitate foarte ridicată cu pielea și părul. Produsele f acționează atât de eficient pentru că sunt realizate din ingrediente naturale esențiale vieții părului tău.

 

  1. Tratament pentru scalp sensibil asociat cu mătreață pentru îngrijirea scalpului sensibil

Îți recomandăm să folosești tratamentul natural profesional anti-mătreață  ce calmează mâncărimile cu ajutorul uleiului din lemn de ienupăr și are un efect calmant. Acest lucru este confirmat de către cei 95% dintre clienții care l-au utilizat.

 

  1. Tratament pentru scalp sensibil asociat cu căderea părului 

Căderea părului este o problemă cu care se confruntă foarte multe persoane, însă atunci când scalpul este sensibil, acest lucru se poate agrava. Oferă-i și tu părului șansa de a scăpa de această afecțiune în doar 60 de zile cu ajutorul tratamentului natural profesional împotriva căderii părului. Acesta reduce considerabil căderea prin eliminarea principalelor cauze și, cel mai important, creează un strat protector la nivelul exterior al părului.

îngrijirea scalpului

  1. Tratament pentru scalp sensibil asociat cu lipsa regenerării părului

Atunci când te confrunți cu scalpul sensibil este indicat să alegi un tratament natural bazat pe active naturale. Tratamentul natural profesional împotriva căderii și pentru regenerarea părului este realizat din 15 ingrediente naturale, compatibile cu pielea și părul tău. Datorită acestora, acest tratament intensifică și grăbește creșterea părului, repară firele deteriorate și reduce considerabil căderea.

 

Sfaturi pentru un scalp sănătos

 

Acum că soarele a început să își facă simțită prezența, îți recomandăm să îți protejezi părul și scalpul purtând o pălărie sau o șapcă. De asemenea, important este și tipul de perie folosit. Astfel, dacă și tu apelezi zilnic la instrumente pentru descurcare și netezire este important să te asiguri că faci alegerea corectă și că folosești peria potrivită părului tău.  În acest sens, peria din lemn reprezintă o opțiune pe care te poți baza. Aceasta nu este agresivă cu părul, îl descurcă foarte bine și îl protejează împotriva deteriorării, oferindu-i un aspect sănătos și aranjat.

 

Ai grijă de sănătatea părului tău folosind produsele naturale Regivero. Datorită tratamentelor noastre acum poți avea părul dorit. Testează-le și oferă-i părului tău substanțele hrănitoare necesare unui aspect sănătos, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.