Un păr lipsit de vitalitate este o problemă cu care se confruntă multe persoane. Tocmai de aceea, specialiștii Regivero au pregătit un ghid de îngrijire care te va ajuta să-ți păstrezi părul sănătos și strălucitor. 

par lipsit de vitalitate

Posibile cauze care duc la deteriorarea părului

În primul rând, un păr deteriorat este mult mai dificil de coafat, din cauza faptului că și-a pierdut hidratarea și flexibilitatea. O altă cauză a degradării poate fi folosirea în exces a instrumentelor de styling precum uscătorul, placa sau ondulatorul, dar și a produselor de coafat: fixativ, spumă de păr etc. De asemenea, alimentația este esențială pentru un păr sănătos și de aceea, lipsa vitaminelor poate duce la uscarea acestuia. Nu în ultimul rând, expunerea la razele UV și la vânt au aceleași efecte nedorite asupra părului. 

Cum arată părul lipsit de vitalitate? 

Lipsa volumului și a strălucirii sunt primele semne ale părului lipsit de vitalitate. Pe de altă parte, un alt semn este fragilitatea. El va începe să se rupă mult mai ușor, iar vârfurile să se despice. De asemenea, părul este uscat și deteriorat dacă este aspru la atingere, are tendință de electrizare și devine foarte dificil de aranjat. Așadar, dacă recunoști aceste caracteristici, cel mai probabil părul tău și-a pierdut vitalitatea. Sfatul nostru este să mergi la coafor pentru a tunde vârfurile despicate și să folosești produse naturale, create special pentru păr uscat și degradat.

De aceea, îți recomandăm să ai o rutină de îngrijire care să includă produse realizate din ingrediente naturale. Regivero a creat astfel de tratamente din substanțe active cu 50% mai concentrate decât la orice alt produs de pe piață.

Păr lipsit de vitalitate – sfaturi practice pe care să le urmezi 

  1. Expune-ți părul cât mai puțin la razele UV 
  2. Evită colorarea părului în nuanțe intense pentru că vopseaua și decolorantul pot distruge firul de păr
  3. Folosește #PeriaPotrivităPăruluiTău 
  4. Evită instrumentele de styling 
  5. Hidratează-ți părul în permanență, atât prin folosirea unor produse ce conțin keratină, cât și prin consumul de apă

 

Tratamentul Regivero pentru regenerarea și creșterea părului ideal pentru un păr uscat și deteriorat

Păr electrizat, lipsit de strălucire și fire deteriorate? Ai nevoie de cele mai bune produse pentru a-i reda vitalitatea

REGIVERO este singurul tratament pentru regenerarea părului care îți asigură rezultate vizibile în primele 60 de zile de utilizare. Cele mai importante beneficii ale tratamentului natural pentru creșterea și regenerarea părului  sunt următoarele: 

  • Protejează împotriva stresului oxidativ (razele UV, poluare, medicație, stres în exces) 
  • Hrănește și hidratează, conferindu-i părului flexibilitate
  • Accelerează creșterea părului 
  • Asigură energia necesară regenerării părului 
  • Redă vitalitatea firelor de păr

Convinge-te de efectele benefice ale formulei Regivero. În caz contrar, ai posibilitatea de a înlocui gratis produsul de care nu ești mulțumit cu un alt produs din gama Regivero sau recuperarea integrală a banilor.