Top 5 extracte naturale care te ajută să lupți împotriva căderii părului

 

Căderea părului este o problemă cu care majoritatea oamenilor se confruntă cel puțin odată în viață. Aceasta apare în special toamna și primăvara, iar în general bărbații sunt mai predispuși. În mod normal o persoană pierde, în medie, zilnic între 50 și 100 de fire de păr. Dacă observi o cădere a părului mult mai accentuată este recomandat să urmezi un tratament pentru stoparea căderii. În continuarea articolului, vei găsi cele mai bune extracte naturale care te vor ajuta să oprești căderea părului.

Principalele cauze ale căderii părului

Pentru a putea preveni căderea părului este important să știi care sunt cauzele acesteia. Printre cele mai întâlnite se numără: stresul, depresia, menopauza, pilulele contraceptive, sarcina, dereglările hormonale, afecțiunile endocrine, temperaturile ridicate sau prea scăzute, deficitul de vitamine (B, C, Fe, Mg, Zn), predispoziția genetică sau efectul coafării excesive.

În contextul actual, tot mai mulți oameni afectați de COVID-19 suferă de căderea părului. Unul dintre simptomele virusului este creșterea temperaturii corporale, iar o temperatură ridicată întrerupe creșterea și regenerarea părului.

caderea parului tratament

  1. Lăptișorul de matcăeste un remediu naturist care ajută la îngrijirea părului. Are multiple beneficii, printre care se află și creșterea imunității. Se găsește atât pentru uz intern cât și pentru uz extern, oricum l-ai folosi efectele sunt similare. Compoziția acestei substanțe este formată din toate vitaminele din complexul B, nutrienți, acizi grași, minerale și oligoelemente. Fiind o substanță atât de complexă reușește să suplinească carențele pe care le ai. Părul este stimulat, regenerat și vitalizat de lăptișorul de matcă. Pentru cei care nu știu ce este lăptișorul de matcă: este o substanță vâscoasă pe care albinele o secretă și reprezintă sursa de hrană pentru regina stupului.
  2. Rozmarinuleste folosit cel mai adesea sub formă de ulei, fie în combinație cu uleiul de măsline, fie simplu. Această plantă ajută la circulația sangvină care stimulează creșterea părului, iar uleiul este foarte hidratant și contribuie la calmarea scalpului iritat. Un alt beneficiu pe care îl are rozmarinul, este că previne albirea părului. Utilizarea îndelungată a acestei plante poate să îți aducă un păr lung și sănătos.

tratament natural pentru par Regivero

  1. Ginsenguleste o plantă asiatică ce a fost folosită de mii de ani în medicina tradițională. În conținutul său se găsesc: heterozide, acizi aminați, minerale, vitamine și enzime, substanțe esențiale pentru un organism sănătos. Planta ajută la întărirea firului de păr și îi conferă elasticitate. Mai multe teste au demonstrat că ginsengul reduce căderea părului și favorizează regenerarea acestuia. Moartea naturală a celulelor este prevenită prin mărirea numărului de celule de papile dermice de la nivelul scalpului. Un produs marca Regivero cu un conținut bogat de ginseng este loțiunea pentru regenerarea părului pe care te încurajăm să o utilizezi pentru a vedea efectele de lungă durată.
  2. Mentaeste o altă plantă care ajută la vindecarea scalpului pentru o creștere rapidă a părului. Nu numai că hidratează și calmează scalpul iritat, ci stimulează și foliculii de păr. Cunoscuta plantă curăță părul și scalpul de praf și exces de sebum. Un scalp sănătos reprezintă baza pentru creșterea părului. Poți pregăti o infuzie de mentă pe care sa o lași să acționeze timp de 20 de minute pe păr, după care te poți spăla pe păr în mod normal.
  3. Extractul de ceai verde ajută la catifelarea părului și stimulează procesul de creștere al acestuia. Reprezintă o sursă bună devitamina C, vitamina E și polifenoli, care au următoarele beneficii: ajută în tratarea calviției, cresc vitalitatea părului, reduc mătreața și ameliorează problemele legate de parul gras. Regivero îți pune la dispoziție loțiunea împotriva căderii părului care are în componență extract de ceai verde.

cauze ale caderii parului

Alte extracte naturale care te ajută să ai un păr des și sănătos sunt: ginkgo biloba, aloe vera, lavanda, brusturele și uleiul de ricin. Tratamentele naturale realizate în casă nu au aceleași rezultate precum utilizarea unui tratament natural profesional, efectele fiind mult mai rapide și sigure. Produsele Regivero au în componență doar ingrediente naturale, iar în continuarea vei descoperi tratamentele pe care noi le recomandăm.

Tratamentul pentru regenerarea și creșterea părului conține 14 ingrediente naturale printre care: biokeratină, extract de ginseng, colagen marin, biotină, extract de miere, vitamina B3 și B5. Tratamentul are un grad de satisfacție de peste 98%, iar dacă rezultatele nu apar în 60 de zile vei primi banii înapoi. Mai multe detalii despre acest tratament găsești aici. 

Tratamentul împotriva căderii părului conține 12 ingrediente naturale, iar cele mai importante sunt: arginina, extractul de ceai verde, de măsline, zincul PCA și complexurile de B-uri. Poți vedea toate ingredientele și beneficiile lor aici. 

Tratamentul împotriva mătreții grase are la bază o formulă echilibrată ce conține 14 ingrediente naturale care îți vor oferi un păr cu un aspect deosebit. Tratamentul este format din: șamponul împotriva mătreții și loțiunea împotriva căderii părului. Cele două produse te vor scăpa de probleme și îți vor reda încrederea în tine. Află mai multe aici.

Un păr frumos necesită o îngrijire adecvată. Regivero îți vine în ajutor și îți pune la dispoziție o gamă de produse ce îți pot readuce părul înapoi la viață. Tratamentele oferite de noi sunt naturale și profesionale. Profita de reducerea de 10% la prima comandă, iar dacă nu ești mulțumit de un produs din gama Regivero ai posibilitatea să îl înlocuiești cu orice alt produs sau să primești banii înapoi.