Top 6 sfaturi de care trebuie să ții cont în îngrijirea părului lung

 

Poate că ți-ai dorit dintotdeauna să ai un păr lung, bogat, mătăsos, pentru care prietenele tale să te invidieze, dar niciodată nu ai reușit să îl faci să crească sau ai aprobleme cu deteriorarea și îngrijirea părului lung? Ei bine, acest articol este pentru tine. Regivero îți oferă 6 sfaturi pentru îngrijirea părului lung care te vor ajuta să ai părul exact ca a lui Rapunzel.

 

  1. Spală părul corect

 

Evită apa fierbinte în timpul spălării pentru a nu-ți agresa părul. Deși acesta devine mai elastic atunci când este ud, îți recomandăm să apelezi la delicatețe și să te folosești de vârfurile degetelor atunci când aplici șamponul astfel încât masarea scalpului să fie cât mai blândă. Totodată, trebuie să știi că spălarea prea frecventă nu îți ajută părul, ci din contră îl usucă, iar spălarea prea rară nu face decât să crească cantitatea de sebum secretată de scalp. Echilibrul între aceste două extreme este cheia. Spală-te de câte ori este nevoie, nici prea rar, dar nici prea des – o dată la 2-3 zile ar fi ideal.

 

  1. Folosește produse care conțin ingrediente naturale

 

Dacă acest pas ți se părea mai puțin important până acum și credeai că toate produsele pentru îngrijirea părului lung fac același lucru, te înșeli. Părul lung are nevoie de atenție pentru a fi frumos și sănătos, iar acest lucru nu este posibil fără o investiție în produse de calitate.

Tratamentul profesional pentru regenerarea și creșterea părului Regivero conține 12 ingrediente biologice și botanice adăugate într-o formulă unică, la o concentrație ridicată ce oferă fortifiere, volum și facilitează formarea mai rapidă a noilor foliculi de păr. Astfel, alegând tratamente care se bazează pe compuși naturali, ai certitudinea că nu te vei confrunta cu reacții adverse, dar mai ales că poți preveni degradarea părului, ruperea lui sau căderea excesivă.

 

  1. Unul dintre secretele lui Rapunzel se regăsea în ritualul de periere

 

Perierea părului este o etapă foarte importantă în ritualul de îngrijirea părului lung deoarece împiedică uscarea și deshidratarea prin redistribuirea uleiurilor naturale pe toată suprafața firelor. În plus, perierea te ajută să scapi de eventualele particule de mizerie ce ajung pe scalp. Cu toate acestea, nu este recomandat să exagerezi cu acest lucru deoarece poți cauza ruperea firelor de păr.

 

  1. Ferește-te de uscarea artificială și de elasticele de păr

 

Dacă trebuie neapărat să folosești un uscător de păr în loc să îți usuci părul natural, ai grijă să folosești opțiunea de aer rece și să păstrezi o distanță de 10 cm între scalp și aparat. Nici frecarea părului cu un prosop după baie nu este recomandată.

Elasticele de păr/ accesoriile din metal sunt printre cei mai aprigi inamici ai părului lung deoarece îl fac mai aspru și favorizează ruperea. Îți recomandăm să îți lași părul liber și să apelezi mai degrabă la bentițe, atunci când nu este ud.

 

  1. Aportul de vitamine și proteine este important

 

Minunile există! Vitaminele din gama B (B3, B5, B6, B12) și proteinele regăsite în tratamentul pentru creșterea și regenerarea părului de la Regivero reprezintă sursa esențială de la care rădăcina firului de păr se alimentează în procesul de creștere. Complexul de polifenoli obținut din extractul de măsline și biokeratină protejează părul împotriva stresului oxidativ, iar arginina și proteina placentară de origine animală stimulează circulația sanguină.

Pe lângă acest tratament, specialiștii Regivero îți recomandă să ai o dietă echilibrată și să faci mult sport. Aportul de acizi grași necesar pentru îngrijirea părului lung și sănătos are la bază alimentația corespunzătoare, iar sportul reduce tensiunea acumulată în perioadele mai puțin plăcute din viață.

 

  1. Coafează-te mai puțin și ai încredere în Regivero

 

Placa, ondulatorul și alte aparate de coafat utilizate în fiecare zi dăunează firului de păr. Nici procedurile cosmetice, precum decolorarea sau vopsitul nu au efecte pozitive asupra podoabei tale capilare, mai ales dacă abuzezi de ele. Profesioniștii Regivero au investit mulți ani în cercetare pentru a dezvolta un tratament românesc 100% care să garanteze satisfacția în cel mai scurt timp posibil. 85,3% dintre persoanele care au testat produsele noastre și-au dat seama nu ar fi avut un păr atât de lung și viguros dacă nu le-ar fi descoperit la timp.

Vezi si: Cum identifici corect nevoile părului tău

Încă ceva! Ne dorim ca experiența pe care o ai cu tratamentele noastre să fie una cât mai calitativă, tocmai de aceea îți suntem alături pe toată durata tratamentului. Beneficiezi de consultanță gratuită pentru a economisi timp și bani, te îndrumăm în utilizarea corectă a produselor, iar dacă nu ești mulțumit cu schema de tratament și de rezultatele finale, ne asumăm responsabilitatea de a-ți oferi banii înapoi. Punem satisfacția clienților noștri pe primul loc, indiferent de consecințele și implicațiile financiare.