Tratament pentru regenerarea părului la tine acasă

 

Odată ce un fir de păr cade, în mod normal din același folicul va crește altul nou. Ce faci însă dacă părul devine din ce în ce mai rar de la o zi la alta? Odată cu înaintarea în vârstă ritmul de înlocuire a firelor de păr nu mai este atât de rapid. Din acest motiv multe persoane de peste 25-35 de ani se confruntă cu această problemă.

Tratamentele pentru regenerarea părului la un salon de înfrumusețare sunt costisitoare și chiar ineficiente uneori. O altă metodă de tratare este realizarea unui tratament la tine acasă, într-o manieră mult mai simplă. Pe piață există tot mai multe produse și tratamente pentru regenerarea părului. Important este să le alegi pe cele mai eficiente și potrivite nevoilor tale. Mai jos vei găsi câteva sfaturi de care să ții cont în momentul în care te decizi să urmezi un tratament de regenerarea a părului acasă.

cadere par barbati

 

Sfaturi – cum să alegi tratamentul pentru regenerarea părului

  1. Citește ce ingrediente conțin produsele și verifică să aibă în componență doar substanțe naturale.

Câteva elemente pe care trebuie să le conțină un tratament de regenerare a părului sunt: Biotina sau vitamina H care reduce secreția sebumului și stimulează creșterea părului. Complexurile de vitamina B (în special B3 și B5) îmbunătățesc circulația sangvină la nivelul scalpului, ajută la hidratare și asigură o creștere sănătoasă a părului. Firul de păr este întărit devenind mult mai gros și mai bine fixat. Biokeratina repară firele de păr afectate de radiații ultraviolete și oferă luciul unui păr sănătos. Elastina marină ajută la elasticitatea firului de păr, iar proteina placentară de origine animală reduce considerabil căderea părului și intensifică procesul de creștere al acestuia.

  1. Citește recenziile produselor și verifică dacă alți clienți au fost mulțumiți.

Din moment ce produsele au fost testate de mai multe persoane și au avut rezultate benefice înseamnă că sunt produse de încredere.

  1. 3.  Verifică dacă ai posibilitatea de a-ți primi baniiînapoi în cazul în care acest tratament nu are niciun efect asupra ta.
  2. Un alt aspect important este să verifici dacă tratamentul are certificăriși este unul profesionist. Certificările te asigură că vei folosi produse sigure și eficiente.

 

Tratamentul propus de noi la tine acasă

         Regivero îți oferă o gamă de produse profesionale pentru creșterea și regenerarea părului, bazate pe ingrediente din active naturale. Noi ne bazăm numai pe ingrediente naturale deoarece sunt evitate posibilele reacții adverse date de anumiți compuși sintetici. După mulți ani de cercetare am dezvoltat produse echilibrate care rezolvă problemele ce țin de mătreța grasă, căderea și regenerarea părului cu o precizie deosebită. Tratamentul natural profesional pentru regenerarea și creșterea părului este cel pe care noi ți-l recomandăm cu un grad de satisfacție de peste 98% în rândul clienților.

Tratamentul în primă fază activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr. După care, asigură energie pentru sinteza proteinelor în timpul creșterii părului, iar acesta este hrănit și hidratat, la fel și scalpul. Totodată, creșterea este accelerată prin dezvoltarea firelor noi de păr. La finalul tratamentului părul tău va fi mult mai des și va avea o textură sănătoasă. Firul tău de păr va fi din nou neted și lucios. Pentru un păr solid și fericit ai tratamentul chiar aici.

par rezistent si puternic

 

Ce produse fac parte din acest tratament?

Șamponul împotriva căderii părului grație compoziției sale stopează căderea firelor de păr. Este simplu de utilizat și are rezultate garantate. Părul este reparat, iar firul de păr este întărit. Stresul oxidativ nu va mai fi o problemă, iar sănătatea părului tău va fi asigurată de acest șampon. Mai mult detalii despre modul de utilizare sau alte întrebări găsești aici. 

Loțiunea intensivă pentru creșterea părului și regenerare conține 10 ingrediente naturale, iar 90,5% utilizatori au declarat că părul lor este mai fortifiat și cu un aspect mai sănătos. Acest produs stimulează creșterea de noi foliculi de păr, îmbunătățește circulația sângelui la nivelul rădăcinii firului de păr, repară și întărește structura firului de păr. Pentru a vederea și restul beneficilor, precum și rezultatele clienților, te invităm să accesezi pagina dedicată acesteia. 

Cele două produse sunt indispensabile, iar dacă sunt utilizate împreună aduc rezultate garantate. Poți urma și tu acest tratament chiar le tine acasă. Ce ai de pierdut? Nu uita, îți primești integral banii înapoi dacă nu ești 100% mulțumit de rezultate!

Investește în tine și în imaginea ta. Redă strălucirea, textura și densitatea părului tău!