Tratament pentru regenerarea părului – sfaturi utile de îngrijire

 

Știai că pe scalpul unui nou născut sunt aproximativ 1.100 de foliculi pe centimetru pătrat, iar odată cu înaintarea în vârstă numărul acestora scade? La vârsta de 25 de ani, o persoană are în medie 600, iar până la 50 de ani, numărul este de 300 de foliculi pe centimetru pătrat. Poate părea îngrijorător faptul că numărul scade, însă totodată există și tratamente pentru regenerarea părului.

 

Întrucât vitalitatea și strălucirea acestuia atribuie un plus încrederii în sine, este foarte important să nu lăsăm nimic să ne întristeze sau să ne strice momentele de bucurie. Deși există multiple cauze pentru care părul nostru este slăbit, o rutină corectă de îngrijire a podoabei capilare te poate salva de la acest disconfort.

 

Rădăcina părului – pilonul central pentru un păr sănătos

 

Rădăcina merită o atenție desăvârșită, dat fiind faptul că ea este cea care controlează procesul de creștere și regenerare a firelor. Știm că îngrijirea părului doar la suprafață oferă un rezultat  frumos, însă nu pentru mult timp. Așadar, scalpul este locul de unde cresc, sunt hrănite și dezvoltate firele de păr. Acesta trebuie îngrijit cu atenție pentru ca foliculii de păr să funcționeze în mod natural.

 

O igienă corespunzătoare este modul ideal pentru a evita sufocarea foliculilor și funcționarea lor corectă. Prin urmare, este recomandat să atribui o importanță ridicată rădăcinii, căci de aici pleacă și se menține un fir de păr puternic și sănătos. Totodată, papila dermală aflată la bază folicului pilos este responsabilă și de producerea unui fir nou. Cu alte cuvinte, frumusețea părului tău începe de la îngrijirea rădăcinii.

 

 

Alimentația – cheia succesului

 

Știm că deja ai auzit de nenumărate ori că alimentația este foarte importantă în viața noastră. Ei bine, și un fir de păr sănătos este asociat cu o alimentație corectă. Produsele bogate în cheratină (broccoli, varză de Bruxelles, spanac, linte, năut, pătrunjel, ovăz, căpșune, ananas) te pot ajută să îi redai părului strălucirea de care are nevoie. Pe lângă aceste alimente, există și tratamente care ajută la regenerarea firelor de păr.

 

 

Tratamentul pentru regenerarea părului de la Regivero

Acest tratament este ideal pentru creșterea și regenerarea oricărui tip de păr. Fie că ai un păr drept, creț sau ușor ondulat, îți recomandăm Regivero pentru regenerare și creștere. Dacă după 60 de zile, nu ești mulțumită de rezultat primești banii înapoi.

 

Cu ajutorul complexului activ marin și botanic, loțiunea pentru regenerarea părului Regivero stimulează creșterea de noi foliculi și totodată, asigură energia necesară acestora în faza de creștere. Tratamentul ajută la prelungirea duratei de viață a firului de păr prin efectul antioxidant al extractului de Ginseng.

 

Uită de problema firelor despicate, căci este perfect pentru a le repara, oferind hidratarea și protecția UV necesară prin colagen marin. Fiind o sursă excelentă de proteine, nutrienți, aminoacizi, polizaharide și glicogen, acest tratament îi va conferi părului tău volum și în timp, vei simți cum firele de păr se îngroașă.

 

 

Aplicarea tratamentului Regivero

Înainte de toate, vei avea parte de consultanță gratuită din partea unui specialist Regivero. Împreună veți identifica problema cu care te confrunți, astfel tu vei economisi atât bani, cât și timp. De asemenea, vei avea garanția că alegi tratamentul potrivit părului tău, dar și rezultate mai bune într-un timp scurt.

 

Cum și nouă ne plac lucrurile eficiente care nu necesită mult timp, loțiunea Regivero pentru regenerarea părului nu necesită clătire. Aplicarea se face ușor, de la rădăcină la vârfuri, iar textura este fină, cu un miros plăcut.