Tratament romanesc pentru regenerarea parului la femei. Esti o femeie ocupata si stresata. Alergi mereu, muncesti mult si trebuie sa si arati impecabil. Pentru ca asta se asteapta de la noi femeile in ziua de azi, sa fim productive insa si ingrijite. Esti constienta ca aspectul fizic are impact in viata ta, atat profesionala cat si personala. Acest tratament romanesc pentru regenerarea parului actioneaza sistematic pe 5 planuri.

Asadar, stresul ca parul tau se rareste, e tern si lipsit de volum se acumuleaza. De parca nu ai avea destule pe cap. Peste tot parca vezi doar femei cu par stralucitor si sanatos.  Iar al tau e tot mai slab, tern, plin de varfuri despicate. Nu creste nici pe departe cat de repede ai vrea, ca sa ai si tu bucle matasoase si bogate.

Regenerarea parului este un concept destul de nou, care iti atrage atentia. Pe buna dreptate, pentru ca te-ai saturat sa vezi doar reclame la produse impotriva caderii parului sau pentru par uscat. Tu ai nevoie de o combinatie intre cele doua, profunda, complexa. Ai nevoie de regenerarea parului, de la radacina pana la varfuri!

Care este insa stiinta din spatele regenerarii parului si ce trebuie sa faca un tratament eficient si performant, care sa te scape de stresul parului degradat?

Ca sa intelegi ce se intampla cu parul tau si ce ar trebui sa faca un tratament romanesc performant, iti reamintim care sunt cele 3 faze de crestere a parului.

Fazele ciclului de crestere al parului Regivero glicogenul ingredient minune

Faza Anagena (Crestere): Reprezinta etapa cea mai lunga din viata unui par si include cresterea activa si neintrerupta a firului de par. In aceasta etapa foliculul de par se fixeaza adanc in piele si are nevoie de hrana ca sa creasca. Circa 85% din firele de par de pe scalp sunt in aceasta faza. Circulatia sanguina este extrem de importanta in aceasta faza pentru ca ea asigura furnizarea la baza firului de par a nutrientilor necesari unei cresteri sanatoase si evitarii caderii premature a firului de par.

Faza Catagena (Repaus): Este o faza intermediara in care foliculul de par se micsoreaza si partea care era adanc fixata in piele se distruge. In aceasta etapa firul de par nu mai creste si este impins afara.

Faza Telogena (Deteriorare): Este faza in care firul de par ramane atasat de folicul si urmeaza sa cada atunci cand va fi pieptanat sau spalat. Aceasta este faza in care cade cel mai mult parul. In aceasta perioada, in timp ce firul de par cade, foliculul reintra in Faza Anagena si incepe sa se regenereze formand un nou fir de par. Aproximativ 10% din parul de pe scalp se afla in aceasta faza.

Vestea buna este ca Faza Anagena poate fi prelungita printr-o hranire adecvata a parului cu nutrientii esentiali. Desi parul este construit sa cada la un moment dat, cu tratamentul potrivit ii poti sustine viata mai mult timp si il poti regenera rapid.

Așadar, ai nevoie de tratamentul care să îți păstreze firele de păr existente cât mai mult în faza Anagenă, să îți facă părul să crească mai repede în lungime însă și să ajute firele de păr noi care se formează să se dezvolte mai repede. 

Nu te lasa pacalita

Nu te lasa pacalita de reclame care iti promit ca functioneaza de la prima aplicare, cu ajutorul unui ingredient minune! Anatomic vorbind, e nevoie de aproximativ 2 luni si foarte multi activi naturali ca sa iti regenerezi parul.

Regivero, brand-ul romanesc specializat exclusiv pe sanatatea parului, adreseaza insa aceasta problema complexa prin Tratamentul bazat pe active naturale de la Regivero!

Acest tratament romanesc  contine 15 ingrediente naturale, cu 50% mai concentrate decat la oricare alt tratament de pe piata.

Dupa mai multi ani de cercetari am ajuns la o solutie naturala si eficienta pentru tratament regenerare par.

Acest tratament romanesc pentru regenerarea parului actioneaza sistematic pe 5 planuri:

1. Stimularea circulatiei sanguine

Deoarece prin fluxul sanguin sunt transportate catre radacina firului de par toate elementele vitale. Pentru ca stimularea circulatiei sanguine la nivelul scalpului este vitala in procesul de regenerare a parului, am ales sa ne bazam pe extractul natural de castan salbatic si proteina placentara de origine animala ca sa iti redam vitalitatea venelor si capilarelor delicate de la nivelul radacinilor firelor de par.

2. Asigura energia necesara regenerarii parului 

Pentru ca regenerarea si cresterea firului de par sunt procese care consuma foarte multa energie. Tratamentul romanesc natural de la Regivero sustine aceste procese printr-o cantitate bogata de glicogen.
Glicogenul este principala sursa de energie pentru sinteza proteinelor in timpul cresterii parului. Prezenta glicogenului in teaca (invelisul extern al radacinii parului) sugereaza existenta unei activitati consumatoare de energie in aceste celule. Depozitul de glicogen este utilizat pentru o alimentare locala de energie si materiale pentru activitatea celulara a bulbului.

3. Hraneste parul cu 15 elemente esentiale naturale, pentru crestere accelerata si reparare intensa 

Regivero contine cele 15 elemente esentiale care rezolva problema regenerarii parului la femei intr-un mod sanatos si eficient. Accelereaza cresterea parului, atat a firelor existente cat si dezvoltarea firelor noi de par.  Pentru hranirea parului folosim Vitamine din grupa B (B3, B5, B6, B7), elastina si serina marina, ginseng si  proteine esentiale, necesare reconstructiei parului. Carenta de vitamine si proteine genereaza subtierea, deshidratarea sau caderea parului. Este important sa intarim si sa reparam firele de par existente cu ajutorul proteinelor din extracte naturale precum Keratina si proteina placentara. Acestea intaresc si repara firele de par, cresc capacitatea de hidratare a parului si ii ofera stralucire si netezire.

4. Ofera hidratare profunda 

Hidratarea nu este necesara doar pentru a avea un par stralucitor. In schimb este necesara  pentru a-l proteja de ruperea excesiva si varfuri despicate. Extractul de miere  si Sodium PCA ofera hidratare, sunt sursa de polizaharide si imbunatatesc hidroretentia si hidrocaptarea. Astfel ofera flexibilitate firului de par. Vei avea si bucle mai definite in urma tratamentului nostru!

5. Protejeaza parul impotriva factorilor daunatori 

Parul tau este expus zilnic la factori care produc efecte nocive: poluare, fum de tigara, raze de soare, gel sau ceara de par, vopsea de par, etc.
Colagenul de origine marina si extractul de ginseng previn aparitia radicalilor liberi, care sunt responsabili de stresul oxidativ, care produce efecte nocive asupra parului. De asemenea au proprietati antioxidante ridicate, anti-inflamatorii si ajuta la o protectie ridicata impotriva efectelor razelor UV.

Acest tratament romanesc bazat pe 15 active naturale concentrate a adus rezultate vizibile si a schimbat viata la 90% dintre femeile care l-au folosit si au scapat de caderea parului si l-au regenerat profund.

Tratamentul Regivero pentru regenerarea parului este prezent in peste 60 de farmacii si este recomandat de 100 de specialisti (medici dermatologi, hairstylisti si influenceri) pentru ca este fabricat conform standardelor europene si este sigur pentru utilizare umana. Acest tratament este diferit de 40% din tratamentele de pe piata care nu respecta aceste standarde si din aceasta cauza nu pot fi prezente in farmacii si nu sunt sigure.

Am creat acest tratament romanesc exclusiv pentru par deoarece vrem sa dovedim ca nu doar in Franta si Elvetia se pot face produse de calitate si eficiente pentru par.

Tratamentul nostru respecta aceleasi standarde si norme europene din domeniul dermatocosmetic precum produsele din Franta si Elvetia. Avem un numar de 6 certificari care ii atesta calitatea, eficacitatea si siguranta in utilizare.

1.Certificare a calității și eficacității

2.Certificare Dermatologică

3.Certificare de eficacitate a conservarii

4.Certificare Microbiologică

5.Certificarea Stabilității fizico-chimice.

6.Raport privind Evaluarea Siguranței Produselor

Vezi cum a reusit Violeta sa scape de caderea parului si sa-l regenereze cu un tratament natural romanesc.

Ce alte beneficii unice în România mai primești când alegi Regivero?

Alegând tratamentul natural românesc de la Regivero, vei mai beneficia însă și de alte 3 lucruri importante pe care producătorii cu pedigree din alte țări nu o să ți le ofere:

1. Schema de tratament de la Regivero te ghidează și te învață cum să aplici corect tratamentul astfel încât să obții rezultate maxime și să fii mulțumită, precum restul clienților care au acordat 4.9 stele din 5 rating la acest tratament. 

2.Consultanța gratuită oferită de Regivero pe toată durata acestui tratament natural te ajută să nu pierzi 300 de lei cât ar costa de exemplu 2 consultații la un dermatolog și timpul aferent deplasărilor. Poți să intri în contact cu un consultant Regivero care să îți răspundă la întrebări, să îți dea sfaturi utile despre cum să îți îngrijești părul și să folosești corect produsele, sau să îți trimită resurse de educare că să fii mai informat.

Consultanta gratuita oferita de Regivero

3.Garantia pe satisfactie înseamnă pentru tine că vei folosi singurul tratament dermatocosmetic pentru regenerarea părului din România pentru care producătorul își asumă responsabilitatea. Dacă nu ești mulțumit de rezultate și nu ai rezultate vizibile în regenerarea părului în 60 de zile, îți primești toți banii înapoi în cont.

Regivero-Produse-Icon-6-black

Ce trebuie sa faci mai departe ca sa iti regenerezi parul cu acest tratament romanesc cu performante si beneficii mai mari pentru tine decat cele oferite de producatori din Franta sau Elvetia?

  • Tratament regenerare par la femei de la Regivero costa doar 255 lei si vine intr-o cantitate suficienta pentru 2 luni de tratament. Primesti consultanta si asistenta gratuita pe toata durata tratamentului. Iar daca nu obtii rezultatele dorite, iti primesti in intregime banii inapoi.
  • Comanda acum Tratamentul pentru regenerarea parului la femei si beneficiezi de un pret de 179 lei, daca plasezi comanda in urmatoarele 20 de minute.
  • Dupa comanda vei fi contactat pentru confirmarea livrarii de catre un specialist din partea REGIVERO.
  • Apoi iti livram tratamentul direct la adresa indicata, prin curier rapid.
    Vei beneficia si de 60 de zile de consultanta gratuita si asistenta direct de la producator, ca sa te asiguri ca ai rezultate rapide si eficiente.


*Rezultatele pot varia de la o persoana la alta!