Tratamentul care a ajutat peste 5000 de români să-și recapate sănătatea părului

 

Dacă și tu te gândești deseori cu nostalgie la părul lung și sănătos de odinioară, când nu aveai probleme legate de despicarea vârfurilor sau fire de păr slăbite, ținem să te anunțăm că nu ești singura persoană. Alături de tine sunt încă 5000 de români care au avut aceleași sentimente și s-au confruntat cu aceeași situație. Ei au ales să rezolve problema și să obțină un păr sănătos și regenerat cu ajutorul tratamentului profesional natural împotriva căderii și pentru regenerarea părului.

 

Cum începe regenerarea părului?

Atunci când ne raportăm la un păr sănătos, vorbim în primul rând de rădăcini sănătoase. Astfel, o îngrijire corectă a părului constă în acordarea unei atenții desăvârșite rădăcinii, dat fiind faptul că ea este cea care controlează procesul de creștere și regenerare a firelor de păr. Așadar, scalpul trebuie îngrijit cu atenție pentru ca foliculii de păr să funcționeze în mod natural.

tratament pentru regenerarea parului adauga in cos

Cum acționează tratamentul Regivero pentru a contribui la regenerarea părului?

 

În doar 4 pași simpli, tratamentul compus din șampon împotriva căderii părului, loțiune împotriva căderii părului și loțiune pentru regenerarea părului, va da rezultate vizibile în doar 60 de zile, iar podoaba ta capilară își va recăpăta fortifierea și volumul. Iată care este contribuția tratamentului:

  1. Activează circulația sângelui la nivelul rădăcinilor firelor de păr
  2. Hrănește și întărește părul cu 15 elemente esențiale naturale
  3. Asigură energia necesară regenerării părului
  4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ

Ce oferim clienților?

Ne dorim să oferim clienților cele mai bune rezultate și o experiență unică atunci când aleg să folosească produsele noastre. Acest lucru este clar vizibil, iar mulțumirea și satisfacția lor sunt cele mai importante pentru noi. Ca dovadă, 90,7% dintre persoanele care au utilizat tratamentul au declarat că părul lor este mai fortifiat și are un aspect mai sănătos. De asemenea, acest produs are o calitate premium și are la bază ingrediente biologice și botanice benefice pentru hrănirea și hidratarea părului.

 

Când ai nevoie de tratamentele Regivero?

Este simplu! Atunci când îți dorești să aduci o îmbunătățire părului tău.

Indiferent de motivele pentru care părul tău de devenit deteriorat, lipsit de volum sau rar, noi îți oferim garanția satisfacției, consultație gratuită și o schemă de tratament personalizată, stabilită împreună cu profesioniștii Regivero în funcție de nevoile tale.

Din dorința de a oferi soluții eficiente persoanelor cu probleme legate de păr, am dezvoltat un brand românesc cu produse naturale și profesionale. Te încurajăm să le încerci și tu și suntem siguri că îți vei redobândi încrederea în propriile forțe.

 

tratament pentru regenerarea parului adauga in cos