Tratamentul pentru regenerarea părului este secretul din spatele unui păr sănătos și plin de viață

 

Părul luptă cu mediul ostil în fiecare zi

În parametrii vieții noastre de zi cu zi, tratamentele pentru regenerarea părului din rutina de îngrijire joacă un rol deosebit de important, mai ales în condițiile în care există numeroși factori, interni sau externi, ce pot influența aspectul unui păr sănătos.

 

Ciclul normal de creștere și regenerare a firului de păr

Conform specialiștilor, pierderea firelor de păr este un proces absolut normal, de care nu trebuie să îți faci griji. Există, într-adevăr, și perioade ale anului când părul cade mai mult decât de obicei precum toamna sau primăvara. Acest lucru face parte din procesul firesc de regenerare și nu reprezintă un motiv de alarmare. Cu toate acestea, o problemă reală intervine în cazul în care observi că pierzi mai mult de 100 de fire zilnic, adică o cădere excesivă, ieșită din comun.

 

Firul de păr are trei etape care constituie ciclul normal de evoluție:

  • Etapa anagenă – în care firul de păr crește împingându-l pe cel vechi de la rădăcină, astfel determinând căderea;
  • Etapa catagenă – în care creșterea firului de păr stagnează;
  • Etapa telogenă – care durează aproximativ 100 de zile și în care părul cade.

De ce este important să încorporezi tratamentele pentru regenerare în rutina de îngrijire a părului

Părului îi va fi mult mai greu să se refacă și va trece printr-o perioadă de stagnare, timp în care tu nu îți mai poți manifesta creativitatea în materie de coafuri așa cum îți dorești. În lista de mai jos vei găsi o serie de factori care sporesc deteriorarea fibrei capilare:

– poluarea;
– utilizarea intensă a unor produse de stilizare;
– vopsirea sau decolorarea;
– periajul excesiv;
– spălarea prea frecventă;
– șamponarea incorectă;
– folosirea uscătorului de păr în detrimentul uscării naturale;
– expunerea repetată la razele soarelui și la apa cu clor;
– stresul;
– alimentația dezechilibrată.

Tratamentele pentru regenerarea părului sănătos funcționează ca un combustibil pentru firele de păr existente, contribuie la creșterea altor fire noi, însă cel mai important beneficiu este faptul că refac structura și densitatea, iar aspectul îngrijit pe care ți-l dorești va redeveni parte din ținuta ta în orice împrejurare. Odată ce este afectat, părul are nevoie de atenție specială și de un proces de îngrijire mai complex, tocmai pentru a-și recăpăta echilibrul și vigoarea.

tratament pentru regenerarea parului adauga in cos

Tratamentul pentru regenerarea părului de la Regivero

Tratamentul intensiv pentru creșterea și regenerarea părului Regivero, recomandat de peste 100 de specialiști, de la medici dermatologi la hairstyliști, vine în sprijinul tău pentru a facilita formarea mai rapidă a firelor de păr și pentru prelungirea etapei anagene. Cele 14 ingrediente naturale active înglobate în tratamentul nostru te vor ajuta să obții un păr sănătos și bogat, protejat de efectele nocive ale factorilor externi.

Aceste ingrediente de calitate superioară au fost combinate într-o formulă echilibrată, în concentrație ridicată pentru ca tu să te bucuri de rezultate garantate într-un timp cât mai scurt. Fiecare ingredient este atent studiat și ales pentru a ne asigura că este potrivit pentru problema ta și 100% sigur pentru utilizare. În plus, toate cele 6 certificări dovedesc faptul că produsele noastre sunt în conformitate cu standardele europene și pot fi distribuite în farmacii. Vezi tratamentul aici. https://regivero.ro/produse/tratament-profesional-natural-crestere-regenerare-par/

 

tratament pentru regenerarea parului adauga in cos

Soluția Regivero pentru rezolvarea problemelor legate de păr acționează în 60 de zile și se concentrează pe stimularea circulației sanguine, astfel încât toate elementele vitale să ajungă la rădăcina părului făcând posibilă întărirea vaselor de sânge de la nivelul scalpului.

 

păr sănătos

 

Procesul de regenerare epuizează multe resurse, iar organismul are nevoie de câteva elemente esențiale în realizarea lui, de pildă, vitaminele din grupa B, proteine, elastină, colagen, serină marină, gineseng și alte extracte botanice benefice. Tratamentul pentru regenerarea părului asigură aportul necesar de vitamine și proteine, prin urmare ai încă un motiv să alegi Regivero.

Citește și: Rutina de îngrijire pentru regenerarea părului creț

Oferă-i părului tău șansa de a arăta extraordinar și nu neglija semnalele lui de alarmă. Nu aștepta să fie prea târziu! Prevenția apariției acestor probleme te poate scăpa de eventualele cheltuieli și îți poate salva părul. Încrederea în sine, frumusețea podoabei capilare și sănătatea firelor de păr pot contribui semnificativ la îmbunătățirea aspectului fizic de zi cu zi, iar imaginea ta și aspectul îngrijit al părului îi poate influența pe cei din jur să te respecte mai mult.