Cu siguranță ai fost pusă în ipostaza în care ai investit mult timp în aranjarea și coafarea părului tău, ai fost foarte mulțumită de rezultat, însă atunci când ai ieșit afară, firele de păr rebele au început să apară. Acest lucru este din cauza umidității. În acest articol ți-am pregătit câteva sfaturi utile care te vor ajuta să scapi de frizzy hair.

Frizzy hair apare în momentul în care există multă apă în aer și două proteine de keratină aleg aceeași moleculă de apă, ajungând să fie legate împreună. Atunci când mai multe astfel de legături de hidrogen se formează, firele de păr pot ajunge să fie rebele. Iată sfaturile specialiștilor Regivero:

Modalități prin care poți menține coafura când umiditatea e ridicată

1. Evită să îți periezi părul atunci când este ud

Este nevoie să fii blândă cu părul mereu, însă, cu atât mai mult când acesta este ud. Evită să îl freci cu prosopul pentru că riști ca firele să se rupă. Cu toate acestea, îl poți înveli într-un prosop din microfibră sau bumbac. Astfel, vei reduce deteriorarea.

 

2. Șamponul din ingrediente naturale nu trebuie să lipsească din kit-ul de îngrijire a părului

 Rutina de îngrijire a părului este esențială în orice moment. Cel mai important pas este să îți alegi cu atenție șamponul pe care îl utilizezi. Citește eticheta și verifică ingredientele produsulu și folosește-l pe acela care nu conține sulfați. Aceștia îndepărtează uleiurile naturale, determinând părul să devină foarte fragil.

Tratamentele Regivero au fost special concepute pentru a curăța oarte bine podoaba capilară și de a îndepărta excesul de sebum din firul de păr. Îți recomandăm să folosești tratamentele Regivero, realizate din ingrediente naturale, care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Atunci când te confrunți cu probleme ale părului este indicat să alegi produse din ingrediente naturale, deoarece ele vor fi mult mai compatibile cu pielea și părul tău. Astfel, eviți posibilele reacții adverse date de anumiți compuși sintetici.

 

3. Evită, pe cât posibil, instrumentele de styling și uscătorul de păr 

Specialiștii Regivero recomandă, în primul rând, evitarea folosirii frecvente a instrumentelor de styling. Este deja știut faptul că una dintre cele mai cunoscute cauze ale degradării părului este căldura termică. Acest proces are loc din cauza faptului că din cauza căldurii termice, cuticula se va deschide, iar părul va deveni mult mai uscat. În acest sens, lasă-ți părul să se usuce fără a folosi feonul.

 

Oferă-i și tu părului tău șansa de a scăpa de problema aceasta. Tratamentul pentru regenerarea și creșterea părului a obținut rezultate dovedite clinic, iar clienții noștri s-au convins de efectele benefice ale produselor. Bucură-te și tu de ele cât mai repede: https://regivero.ro/produse/