Pentru ca tratamentul împotriva căderii părului să fie eficient și sigur, trebuie să îndeplinească următoarele criterii:

tratament caderea parului femei

tratamentul împotriva căderii părului

1. Să aibă multiple certificări clinice

multiple certificari clinice Regivero

Verifică să aibă următoarele teste efectuate în laboratoare de specialitate și acreditate:

1.Certificare a calității și eficacității cosmetice a produselor.

2.Certificare Dermatologică pentru compatibilitatea produselor cu pielea umană. Se certifică că produsele nu produc iritații în condiții de utilizare normală sau intensivă.

3.Certificarea Categoriei A la testele de eficacitate a conservării (eficacitate antimicrobiană).

4.Certificare Microbiologică. Atestă că produsele sunt pure.

5.Certificarea Stabilității fizico-chimice. Care demonstrează că produsele își păstrează aspectul, culoarea, mirosul, ph-ul și densitatea.

6.Raport privind Evaluarea Siguranței Produselor cosmetice. Fiecare produs este declarat ca fiind sigur pentru utilizarea în condiții normale.

2. Ingredientele naturale

tratament impotriva caderii parului cu Ingredientele naturale Regivero

Ingredientele ar trebui să fie în mare măsură naturale, să îți asigure o hrănire excelentă și completă a scalpului și a firului de păr. Caută să aibă un complex de proteine, vitamine, minerale și substanțe care să stimuleze circulația sanguină.

După cum știi, produsele naturale sunt mai bune, deoarece conțin active din extracte de plante, mult mai benefice pentru organism decat cele chimice sintetizate în laborator. Cu ce preferi să între în contact părul tău, cu extract natural de măsline sau cu minoxidil? Ce preferi să bei, un ceai de plante sau o cană de petrol?

3. Schema de tratament

Schema de tratament pentru tratament impotriva caderii parului Regivero

Un producător serios de tratamente dermatocosmetice ar trebui să îți pună la dispoziție scheme de utilizare personalizate care să facă ușoară urmarea unui tratament împotriva căderii părului.

Și mai bine ar fi să îți ofere consiliere și modalități prin care să intri în contact pentru a putea să te informezi corect și pentru a fi sprijinită în urmarea tratamentului.

4. Garanția returnării banilor

Garantia returnarii banilor Regivero

Pentru a fi însă 100% sigură că urmezi un tratament eficient și de calitate, care chiar îți stopează căderea părului, ar trebui să ai o garanție de satisfacție inclusă. Un producător serios, care se bazează pe studii clinice care să demonstreze eficacitatea produselor sale, îți va oferi banii înapoi dacă nu ești mulțumită de rezultatele obținute.

5. Review-uri pozitive

Review-uri pozitive Regivero

Ana a scapat de stresul caderii parului si a obtinut un par regenerat dupa doar 3 saptamani.

Verifică rating-ul si review-urile lăsate de cei care au folosit produsul sau tratamentul înainte să îl achiziționezi. Tehnologia este bună când ne aduce mai aproape unii de alții și ne putem împărtăși experiențele. Profită de puterea comunității și află ce spun clienții despre eficiența unui produs și dacă i-a ajutat pe cei în situația ta.

Vezi mai jos un tratament de calitate care are review-uri de 4.9/5 maxim posibile, ceea ce înseamnă 98 % clienți mulțumiți. Este singurul de pe piața din România cu acest rating uriaș.

Vezi tratamentul impotriva caderii parului de la Regivero

*Rezultate pot varia de la o persoana la alta.