Ai probleme cu căderea părului? Ai vrea să îți rezolvi cât mai eficient si rapid problema căderii părului însă nu știi care este cea mai eficientă soluție. Ești bombardat cu oferte și propuneri din toate direcțiile și ai vrea să poți alege ușor cea mai bună opțiune pentru tine. Părul este considerat o parte importantă a identitățIi barbaților, care au tendința să asocieze podoaba capilară cu tinerețea și puterea. Bărbății care se confruntă cu astfel de probleme trec prin stări precum pierderea controlului sau a stimei de sine. Vezi mai jos asemănări și diferențe între șamponul și loțiunea Regivero.

Se nasc sentimente de izolare, contradicție între aspectul fizic și propria lor imagine de sine, îngrijorări că par mai în vârstă sau că sunt mai puțin atractivi. Ai vrea să alegi o soluție eficientă care să ți se potrivească și care să îți ofere rezultatele de care ai nevoie. Nu ai vrea să ajungi să îți pierzi tot părul fără să afli care este cea mai eficace soluție pentru tine.

Asemănări și diferențe între șamponul și loțiunea Regivero

Un tratament împotriva căderii părului este compus de regulă din 2 produse esențiale și complementare în același timp. Ele au ingrediente și formule gândite să acționeze cel mai eficient când sunt utilizate împreună. Este nerealist să te gândești că doar folosind un șampon, a cărui ingrediente stau în contact cu scalpul tău câteva minute, poți să rezolvi o problema atât de serioasă precum căderea părului.  Desigur că un șampon dedicat va face partea lui de treaba și va asigura anumite elemente esențiale în lupta cu căderea excesivă a părului. Însă el trebuie urmat după spălare de o loțiune care să hrănească părul cu multiple ingrediente active, menite să îi șuștină viață. Cel mai bine ar fi să alegi o loțiune de tip leave în, care să rămână pe scalp până la următoarea spălare a părului sau măcar câteva ore, iar astfel să aibă timp să acționeze eficient.

Așadar, șamponul este gândit să fie folosit alături de loțiunea împotriva căderii părului și contribuie la menținerea sănătăii părului. Lotiunea se folosește pentru rezolvarea problemelor legate de căderea părului.

O diferență majoră între Șampon și Loțiune este concentrația ingredientelor naturale.

  • Loțiunea are o concentrație de 3 până la 10 ori mai mare a activelor concentrate naturale față de Șampon.
  • Vitaminele sunt în concentrație de 15 ori mai mare în Loțiune față de Șampon.
  • Loțiunea se poate lăsa pe scalp și par până la următoarea spălare a părului pentru a maximiza absorbția ingredientelor naturale.

REGIVERO este un brand românesc specializat exclusiv în produse pentru tratarea părului. Cele doua produse, șamponul și loțiunea împotriva căderii părului vin cu Garanție pe Satisfacție, lucru unic în România. Pentru tine, asta înseamnă că plătești doar pentru rezultate. Toate activele folosite sunt concentrate. Produsele REGIVERO au o concentrație cu 50% mai mare decât orice alt tratament din comerț.

Cum acționează împreună șamponul și loțiunea Regivero

Exista 4 caracteristici ce se regasesc atât în samponul impotriva caderii parului cât și in loțiunea impotriva caderii parului de la Regivero.

1. Stopează factorii care favorizează căderea părului. Zincul oprește producția de DHT(Dihydroxytestostosterone) care este princiapala cauza a căderii părului la bărbați. Un par și un scalp prea gras favorizează degradarea și căderea părului.

2.Activează circulația sângelui la nivelul firului de păr.  Arginina activează și îmbunătățește circulația vaselor de sânge la nivelul rădăcinii firului de par. Arginina este un aminoacid care are rolul de a relaxa vasele de sânge, de a îmbunătățîi fluxul sanguin în scalp și de a proteja părul de substanțele chimice nocive. Arginina stimulează activitatea sistemul imunitar pentru a proteja împotriva bolilor autoimune care printre altele pot conduce la alopecie androgenică.

3.Hrănește părul cu elemente esențiale  naturale într-un mod sănătos și eficient. Pentru că părul tău să fie sănătos și plin de vitalitate este nevoie să îl hrănești cu vitaminele și proteinele esențiale creșterii și dezvoltării. Pentru hrănirea părului folosim Vitaminele din grupa B (B3, B5, B6, B7) și proteine esențiale, necesare reconstrucției părului. Lipsa de vitamine și proteine generează subțierea, deshidratarea și căderea părului.

4.Întărește și repară firele de păr existente. Proteinele din extractele naturale precum Keratina întăresc și repara firele de păr, cresc capacitatea de hidratare a părului și îi oferă strălucire și netezire.

Ce conține loțiunea împotriva căderii părului în plus față de șamponul împotriva căderii părului?

Extract de ceai verde: Conține antioxidanți naturali și este o sursă importantă de polifenoli, vitamina C și vitamina E. Acestea  sunt utile în stimularea creșterii părului și pentru un păr plăcut la atingere. Ajută la tratarea calvitiei, crește vitalitatea părului, reduce mătreață și ameliorează problemele legate de părul gras.

Extract de măsline: Protejează părul împotriva factorilor dăunători care produc efecte nocive Hydroxytyrosolul, Tyrosolul și polifenolii din extractul de măsline previn apariția radicalilor liberi care sunt responsabili de stresul oxidativ, care produce efecte nocive asupra părului. De asemenea au proprietăți antioxidante ridicate, anti-inflamatorii și ajută la o protecție ridicată împotriva efectelor razelor UV.

Ce conține șamponul în plus față de loțiunea împotriva ?

Glicerină: Ajută la hidratarea scalpului și reduce exfolierea. Reduce încrețirea firului de păr.

Când este necesar să folosești loțiunea împotriva căderii părului Regivero?

Dacă te confrunți cu o problema reală legată de căderea părului și îți cad peste 100 de fire într-o singură zi, atunci ai nevoie să folosești neapărat șamponul și loțiunea împotriva căderii părului. Lotiunea împotriva căderii părului se poate lăsa pe par până la următoare spălare, pentru a maximiza absorbția ingredientelor naturale de către scalp și păr.

Pentru cele mai eficiente rezultate recomandarea noastră este să folosești tratamentul natural împotriva căderii părului de la Regivero care conține șamponul și loțiunea:

  • Șamponul împotriva căderii părului care costă  49 RON
  • Loțiunea împotriva căderii părului care costă  98 RON
  • Tratamentul specializat în tratarea căderii părului la bărbați și-a dovedit eficiența clinică prin 6 acreditări europene pentrucalitate, eficiență și siguranță.
  • Acest tratament este recomandat de peste 100 de specialiști, medici dermatologi și hairstylisti. 
  • Tratamentul natural românesc specializat exclusiv în tratarea problemelor căderii părului la bărbați este numărul 1 în România la satisfacția clienților. 
  • Bărbății au avut un grad de satisfacție de 98%, oferind review-uri cu media de 4.9 din 5 maxim posibile în urmă rezultatelor tratamentului pentru căderea părului de la Regivero.
  • Tratamentul concentrat pentru căderea părului vine într-o cantitate suficientă pentru 2 luni de tratament. De două ori mai mult decât orice tratament din comerț.

 

Vezi aici cum pregatim produsele Regivero