Cum se face comanda pentru produse?

Va punem la dispoziție două variante de plată a produselor Regivero

1. PLATA PRIN CONT BANCAR (internet banking sau ordin de plata)
Plati online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar ” este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

2. PLATA PRIN OP(Ordin de plata)
Comanda este trimisa spre livrare in aceeasi zi in care plata este finalizata. In functie de banca din care se face transferul, poate dura pana la 2 zile pentru ca suma sa ajunga in contul beneficiarului.

Pentru varianta ordin de plata, va rugam sa completati urmatoarele date la beneficiar:
Beneficiar: S.C. GO HAIR S.R.L.
Cod fiscal: RO 21876195
IBAN: RO22 BTRL 0130 1202 F000 98XX
Deschis la: Banca Transilvania Cluj

3. PLATA RAMBURS
Aceasta metoda de plata iti ofera posibilitatea de a achita produsul doar in momentul in care acesta iti este livrat prin Curier rapid sau prin Posta Romana. Comanda este trimisa spre livrare in cel mai scurt timp dupa confirmarea ei. In functie de localitatea de destinatie, livrarea poate dura intre 24-48 ore prin Curier rapid sau in 48-78 ore cu Posta Romana, de la predarea coletului.

Transportul produselor REGIVERO este GRATUIT pentru orice comanda a carei valoare depaseste 100 lei. Pentru localitatile aflate in reteaua de distributie a firmei de curierat, termenul de livrare este de maxim 48 de ore. In restul localitatilor, transportul se face fie prin serviciu de Curierat rapid(cu un cost aditional stabilit in functie de localitatea de destinatie), fie prin Posta Romana iar timpul de livrare este intre 3 și 7 zile.

Comenzile plasate pana la ora 14:00 se vor trimite spre livrare in aceeasi zi.
Comenzile plasate dupa ora 14:00 se vor trimite spre livrare in ziua urmatoare.
Comenzile plasate vineri, sambata si duminica vor fi trimise spre livrare luni.

Punem la dispozitie posibilitatea folosirii serviciilor de transport Urgent Cargus pentru orice localitate, indiferent daca exista sau nu un punct de lucru Urgent Cargus in localitatea respectiva. Costul suplimentar pentru transport se poate calcula de catre client folosind pagina serviciului de curierat Urgent Cargus

Calculeaza costul de transport pentru localitati din afara ariei Urgent Cargus in 8 pasi simpli:
1. Tipul de serviciu: Standard
2. Judetul de Expeditie: Satu Mare, Localitatea de expeditie: Carei (0 km)
3. Judetul si localitatea de expeditie a persoanei care comanda produsele Regivero
4. Numar de colete: 1
5. Greutate totala: 1 Kg (pentru pana la 4 produse)
6. Ramburs in cont: Treceti valoarea produselor
7. Valoare declarata expeditie: 0 lei
8. Plata ramburs: La Expeditor

Plata online prin euplatesc