Desi nu e dureros fizic pentru tine cand iti cade parul sau varfurile parului se degradeaza si se despica. Psihic iti afecteaza imaginea de sine si starea de bine. Cum sa fii zambitoare, increzatoare si sa te simti atractiva in fata celor dragi, in public, cand parul tau e tot mai slab si nu ai rezultate vizibile. Varfurile arata ca o matura si nu mai stii cum sa ascunzi faptul ca e tot mai degradat?

Ai vrea sa il regenerezi si sa il ai din nou plin de vitalitate, fortifiat si matasos. Extensiile de par sau foarfeca nu sunt remedii pe care sa le iei in considerare cu bucurie. Ce functioneaza insa si iti poate oferi regenerare profunda a parului? Exista un tratament care sa iti faca parul sa creasca mai repede, sa se regenereze de la radacina si sa iti repare si parul uscat?

Solutia pentru tine este tratamentul natural pentru regenerarea parului de la Regivero! 

Conform testelor de eficacitate, 90% din clienti au declarat ca parul lor are mai mult volum, este mai fortifiat si cu un aspect mai sanatos!

Este bazat pe o formula complexa de hranire cu 15 active naturale concentrate. Acest tratament te ajuta sa iti regenerezi parul si sa ai rezultate vizibile dupa prima schema de tratament.

Cum actioneaza aceasta formula?

1.Stimuleaza circulatia sanguina. Prin extracte de castan salbatic si proteina placentara de origine animala.

2.Asigura energia necesara regenerarii parului. Glicogenul este principala sursa de energie pentru sinteza proteinelor in timpul cresterii parului.

3. Hraneste parul cu 15 elemente esentiale naturale. Vitamine din grupa B (B3, B5, B6, B7), elastina marina, serina marina, ginseng, proteine esentiale, Keratina si proteina placentara.

4.Ofera hidratare profunda. Cu ajutorul extractului de miere si Sodium PCA.

5. Protejeaza parul impotriva factorilor daunatori. Colagenul de origine marina si extractul de ginseng lupta cu efectele nocive ale poluarii si ofera protectie UV.

Eficienta si calitatea formulei Regivero este atestata clinic prin 6 certificari si acreditari oferite de laboratoare de specialitate.

Vei beneficia si de 60 de zile de consultanta gratuita si asistenta direct de la producator, ca sa te asiguri ca ai rezultate rapide si eficiente.

In loc sa cheltui 300 de lei pe un tratament ineficient din comert, alege sa investesti jumatate din valoarea pe un tratament care ofera rezultate sau iti primesti banii inapoi, pe langa asta, iti raman suficienti bani sa mergi la spa cu prietenele.

Regivero-Produse-Icon-6-black

Pentru ca are rezultate atat de bune, producatorul tratamentelor de la Regivero iti ofera un lucru unic in Romania – Garantia pe satisfactie. 

Ce inseamna pentru tine aceasta garantie pe satisfactie? Inseamna ca pentru prima data, o sa platesti doar pentru rezultate.

Daca nu esti multumita de rezultate si nu ai rezultate vizibile in regenerarea parului in 60 de zile, iti primesti toti banii inapoi in cont.

Afla mai multe despre tratamentul natural unic in Romania
Formula puternica bazata pe 15 ingrediente naturale 
•6 certificari care ii atesta eficacitatea si calitatea 
•Schema de tratament si consultanta gratuita de la producator 
•Garantie pe satisfactie 

Vezi cum a reusit Tania sa isi regenereze parul cu ajutorul Tratamentului natural de la Regivero. S-a bucurat de rezultate vizibile dupa primele 3 saptamani de tratament, insa a folosit mai departe tratamentul pentru a-si regenera profund parul!

Afla detalii despre tratamentul pentru regenerarea parului Regivero