Sustinerea bloggerilor de beauty & lifestyle – Galati Beauty Swap #3

La Regivero, suntem dedicati sa ajutam oamenii sa aiba un par sanatos si bogat. Din acest motiv, ne place sa ne implicam si in actiuni de educare. Ne dorim sa avem alaturi de noi o comunitate de persoane care, la randul lor, sunt preocupate de sanatate, frumusete si dezvoltare. Dar care, mai presus de toate, sunt bine informate. De aceea, consideram ca sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle este importanta in demersul de educare in ceea ce priveste ingrijirea parului.

Asadar, saptamana trecuta am fost la Galati Beauty Swap editia a 3-a.┬áAlaturi de noi au fost si zeci de tinere curajoase si deschise, care le impartasesc celorlalti din cunostintele, incercarile si experientele lor. Am fost alaturi de bloggerite de beauty si lifestyle. ­čÖé

sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle - Galati Beauty Swap #3

Atmosfera de la eveniment

Evenimentul a avut ca locatie 55 Pub. Atmosfera a fost una deschisa si vesela, intr-un decor original, in stil elegant si ritmuri de jazz.

Am fost placut surprinsi de faptul ca fetele au fost captivate si de partea mai stiintifica a prezentarii. Tinerelor bloggerite li s-a explicat ce substante active sunt benefice pentru par, cum functioneaza si cum trebuie folosite.

Impreuna cu dl. chimist cosmetolog Iulian Pas─âre, am sustinut si o prezentare foarte tehnica, recunoastem, despre Glycoenergize Hair (un activ din compozitia Lotiunii Pentru Regenerarea Parului de la Regivero). Acest compus, studiat in domeniul epigeneticii, este folosit tocmai pentru capacitatile sale de a transforma in bine parul, din interior.

sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle - Galati Beauty Swap #3

Cu ce informatii au plecat tinerele bloggerite?

Ne-am dorit sa le prezentam fetelor nu doar produsele noastre, ci mai ales sa demontam niste mituri legate de ingrijirea parului sau a corpului, in general.

De asemenea, am vrut sa le oferim cat mai multa informatie despre ingrediente active din produse dermato-cosmetice.

Am vorbit, totodata, despre importanta alimentatiei, a somnului sau a stilului de viata ca parte a procesului de regenerare a parului. Pentru ca mai departe, fiind ele insele factori de influenta, sa transmita informatii relevante si adevarate publicului lor.

Acesta este motivul pentru care Regivero promoveaza sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle.

sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle - Galati Beauty Swap #3

Cadouri de la Regivero pentru dovedirea rezultatelor

Le-am facut cadou bloggeritelor produsele noastre, pentru ca suntem constienti cat de importanta este pentru increderea in noi sa aratam bine si sa fim sanatosi.

Consideram ca, doar utilizand produsele noastre, vor putea cu adevarat sa transmita mai departe informatii relevante si valoroase despre acestea. Astfel, vor putea impartasi rezultatele obtinute si experienta lor cu produsele si tratamentele Regivero.

In acest mod, prin sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle, reusim sa educam impreuna comunitatea persoanelor interesate de un par extraordinar.

sustinerea bloggerilor de beauty si lifestyle - Galati Beauty Swap #3