TOP INFORMAȚII PE CARE NU LE ȘTIAI DESPRE CĂDEREA PĂRULUI

  • Care este știința din spatele căderii părului? Ești preocupat să afli secretele din spatele căderii părului?
  • 60% dintre bărbații cu vârsta până în 35 de ani se confruntă cu probleme legate de căderea părului.
  • Majoritatea bărbaților care se confruntă cu căderea părului suferă de stres, reacții psihice, efecte negative atât pe plan psihologic, fizic sau social, care duc la pierderea controlului, a stimei de sine, sentimente de izolare iar în unele cazuri chiar și la epuizare sau depresie.
  • Alopecia androgenetică este principala afecțiune responsabilă de subțierea și pierderea părului la bărbați.

PRINCIPALA AFECȚIUNE CARE CAUZEAZĂ PIERDEREA PĂRULUI LA BĂRBAȚI ESTE ALOPECIA ANDROGENETICĂ

Pierderea părului la bărbați poate să fie provocată de foarte multe aspecte.

Principala afecțiune care cauzează pierderea părului la bărbați este alopecia androgenetică. Această afecțiune este responsabilă de subțierea și pierderea părului la 90% dintre bărbații care suferă de calviție. Efectul este subțierea și retragerea părului de la colțurile frunții.

Alopecia androgenetică – se manifestă prin dispariția treptată a părului pe toată suprafața piloasă a capului;

Primele manifestări apar de obicei în a doua decadă de viață și declanșează complexe fizice pentru pacient, care ulterior pot determina instalarea unor consecințe psihologice de genul anxietății și depresiei.

Totuși majoritatea bărbaților nu conștientizează gravitatea afecțiunii și nu fac nimic legat de asta, până când nu pierd aproximativ 50% din părul pe care îl aveau.

Cristian a obtinut in doar 1 saptamana, un par regenerat cu mai mult volum cu tratamentul REGIVERO

CARE ESTE PROCESUL DE CREȘTERE AL PĂRULUI?

Părul este o componentă vie a organismului și trece prin faze precum creștere, repaus, deteriorare și moarte la fel ca orice alt organism viu.

Un fir de păr trăiește între 2 și 7 ani și crește în medie 15 cm în fiecare an.

Este normal ca părul să moară, să cadă și să apară fire noi. Adevărul este că fiecare fir de păr are un ciclu normal de viață. Părul este astfel construit încât să crească, să se dezvolte și apoi să cadă.

Problema apare atunci când îți cad mai multe fire decât îți cresc altele noi. Foliculii intră într-o stare de letargie, rămân inactivi în fața procesului de creștere și aceasta creează un dezechilibru.

Acest proces este responsabil de subțierea și pierderea părului la 90% dintre bărbații care suferă de calviție. Efectele se manifestă prin subțierea și retragerea părului de la colțurile frunții.

Adevărul este că tu poți să îți ajuți părul să “trăiască” mai mult timp dacă îi dai nutrienții necesari și te îngrijești de sănătatea lui.

CUM INFLUENȚEAZĂ HORMONII CĂDEREA PĂRULUI?

Sănătatea părului la bărbați este mult influențată de hormoni.

DHT (Dihydrotestosterone) este factorul principal în majoritatea cazurilor de calviție masculină. DHT (Dihydrotestosterone) este un metabolit biologic activ al hormonului testosteron, format în principal în prostată și testicule.

DHT este produs de bărbați in utero și este responsabil pentru formarea caracteristicilor masculine specifice. DHT este de asemenea important în apariția altor caracteristici atribuite în general bărbaților, precum creșterea părului facial și corporal sau îngroșarea vocii.

O cantitate crescută de DHT în organism face ca foliculii de păr să se subțieze și în final să nu mai funcționeze și să cadă. Totodată, DHT reglează secreția excesivă de sebum, care este o cauză importantă a degradării și căderii părului.

CE ESTE ALOPECIA ANDROGENETICĂ? Caderea parului la barbati si alopecia androgenetica Regivero

Alopecia androgenetică este responsabilă de pierderea părului la 70% dintre bărbați.

Efectul este subțierea și retragerea părului de la colțul frunții. Totuși majoritatea bărbaților nu conștientizează gravitatea afecțiunii și nu fac nimic legat de asta, până când nu pierd aproximativ 50% din părul pe care îl aveau.

Alopecia androgenetică – se manifestă prin dispariția treptată a părului pe toată suprafața piloasă a capului.

Se estimează că fiecare bărbat are între 100.000 și 120.000 de fire de păr la nivelul scalpului.

Fiecare bărbat pierde în mod natural între 50 și 100 de fire de păr zilnic, acestea fiind înlocuite de alte fire noi din aceeași foliculi, reîncepând ciclul de creștere. În cazul alopeciei, cei mai mulți foliculi prezintă o stare de letargie, rămânând inactivi în fața procesului de creștere.

  • Evită să mai pierzi fire de păr atât de prețioase.
  • Din fericire există și soluții profesionale eficiente și garantate pentru stoparea căderii părului.
  • Află secretele tratamentului natural românesc care a depășit eficiența produselor din Franța sau Elveția.
  • Află cum a ajuns Regivero tratamentul nr. 1 în România ca grad de satisfacție al clienților.
  • Află cum 8 din 10 bărbați au scăpat de stresul căderii părului folosind tratamentul natural românesc de la Regivero.

Afla detalii despre tratamentul impotriva caderii parului Regivero