Ai pierdut până acum sute de lei încercând tratamente ineficiente pentru căderea părului. Ai încercat mai multe soluții și tratamente care promiteau mult, dar nu ți-au adus rezultatele dorite. Pierzi tot mai mult păr, chelia se extinde și ți-e frică că într-o zi o să rămâi complet fără păr. Există oare și alternative eficiente? Toate tratamentele pentru căderea părului promit rezultate sigure, incredibile, dar nu oferă nici o garanție a rezultatelor. Investești timp și bani prețioși în tratamente care promit mult dar nu livrează rezultate.

Principala cauza pentru pierderea părului la bărbați este alopecia androgenetică RegiveroTe șochează când te uiți în oglindă și observi că părul se subțiază, se împuținează și se retrage în colțul frunții. Chelirea la bărbați poate să fie provocată de foarte multe aspecte. Principala cauză pentru pierderea părului la bărbați este alopecia androgenetică.

Această afecțiune este responsabilă de subțierea și pierderea părului la 90% dintre bărbații care suferă de calviție. Efectul este subțiere și retragerea părului de la colțul frunții. Totuși majoritatea bărbaților nu conștientizează gravitatea afecțiunii și nu fac nimic legat de asta, până ce nu pierd aprox. 50% din părul pe care îl aveau.

Căderea părului afectează fiecare aspect al vieții unui bărbat. Afectează atât relațiile interpersonale precum și viață profesională. Unii bărbați nu se stresează deloc cu asta. Alții în schimb suferă de stres, reacții psihice, efecte negative atât pe plan psihologic, fizic sau social,care duc în unele cazuri chiar și la epuizare sau depresie. Pentru ca să eviți să pierzi timp prețios din viață încercând tratamente ineficiente pentru stoparea căderii părului, ai nevoie să cunoști care sunt soluțiile existente și care funcționează si ofera rezultate sigure cu adevărat.

1. Evită soluțiile generale bune la toate și caută tratamentele specializate pe problema căderii părului

Sunt mulți producători de produse cosmetice care fac de toate dar nu sunt specializați pe problema delicată a căderii părului. Dacă vrei eficiență și rezultate dovedite ai nevoie să apelezi la specialiști. Evită să folosești tratamente produse de producători care fac de toate. Este ca și cum îl chemi pe Dorel care se pricepe la biciclete să îți rezolve problema internetului.

 

2. Verifică acreditările, testele clinice și ce rezultate dovedite au tratamentele

Un tratament eficient are mai multe acreditări internaționale pentru calitate, eficientă și siguranță emise de autorități specializate în domeniu. Peste 40% din tratamentele existente pe piață, nu au toate acreditările internaționale de calitate, eficiență și siguranță. Testele și acreditările necesare unui tratament profesional pentru căderea părului sunt se obțin printr-un proces greu care poate dura și până la 2 ani . Este dificil pentru producător ca să se acrediteze și să își obțină toate avizele, testele și certificatele necesare la nivel internațional.

3. Verifică concentrația și numărul substanțelor active din tratament

Majoritatea producătorilor folosesc doar 2-3 substanțe active iar restul este apă și compuși de legătură. Concentrația substanțelor active principale este de obicei sub 10% deoarece majoritatea producătorilor investesc mai mult în marketing, ambalaj și reclamă decât în substanțe active. În realitate costul cu substanțele active dintr-un tratament sunt nesemnificative. Nu este de mirare că 9 din 10 tratamente pentru căderea părului nu funcționează. Alege să folosești tratamente care au cel puțin 10 substanțe active concentrate. Caută acele tratamente care au o concentrație mare de substanțe active. De ce ai vrea să plătești mai mult pentru apă?

4. Asigură-te că tratamentul este recomandat de specialiști si oferă rezultate sigure

Vrei să te asiguri că tratamentul pe care îl folosești este recomandat de profesioniști care au cunoștințe avansate și multă experiență în domeniul căderii părului. Verifică care specialiști, medici dermatologi și hairstyliști recomandă acel tratament pe care dorești să îl testezi și tu.

5. Caută să folosești tratamente din ingrediente 100% naturale

Este indicat să alegi un tratament bazat pe active naturale, deoarece va fi compatibil cu pielea și părul tău, evitând astfel posibilele reacții adverse date de alți compuși sintetici. De ce ai vrea să riști diferite boli, alergii sau complicații când poți să folosești produse naturale care sunt blânde cu pielea și cu părul? Studiile și testele clinice, nu au demonstrat că Minoxidil sau alte substanțe sintetizate în laborator ar avea rezultate mai bune asupra stopării căderii părului decât elementele esențiale naturale. Alege o soluție naturală, fără efecte secundare pentru stoparea căderii părului.

Vezi cum Ana Maria a scapat de caderea parului dupa doar 3 utilizari cu ajutorul Tratamentului REGIVERO

6. Citește review-urile și studiile de caz ale altor oameni

Citește studiile de caz și review-urile altor oameni reali. Caută să înțelegi cum și-au rezolvat problema folosind un anumit tratament și verifică care a fost provocarea lor reală. Vrei să găsești oameni reali care au trecut prin provocări similare cu ale tale și care au reușit să îți rezolve problema. Urmărește să folosești tratamente cu un grad mare de satisfacție al clienților și cu review-uri foarte bune.

review mare la produsele Regivero

7. Verifică ce garanții și asigurări oferă producătorul tratamentului pentru păr

Majoritatea producătorilor prezintă statistici cu clienții lor care au observat anumite procente de îmbunătățire a căderii părului. Totul însă este foarte relativ și nu se poate verifica. Un producător de încredere trebuie să poată oferi garanții și asigurări reale pentru rezultate. Ce se întâmplă dacă nu obții rezultatele promise? Ce faci dacă la tine nu funcționează tratamentul? Poți să îți primești banii înapoi?

Caută să folosești doar acele tratamente garantate la care ai rezultate sigure. Asigură-te că îți poți primi banii înapoi dacă la tine nu funcționează. Evită să mai pierzi sute de lei testând tratamente ineficiente pentru căderea părului.

Regivero ofera garantia returnarii banilor

8. Verifică ce beneficii extra primești ca și client pe lângă tratament

Caută un tratament care să îți ofere mai mult decât un produs. Producătorii profesioniști de tratamente specializate pentru stoparea căderii părului oferă servicii premium pentru clienții lor. Beneficiile extra de care clienții se pot bucura folosind un tratament profesionist pentru stoparea căderii părului sunt asistență și consultanță pe toată durata tratamentului. Un producător serios va dori să îți ofere tot sprijinul și suportul necesar pentru ca să beneficiezi de rezultate eficiente în cel mai scurt timp.

9. Verifică cât durează și cât costă o schemă completă de tratament

Sunt multe soluții pe piață care vin în cantități foarte mici care te țin 2-3 săptămâni de utilizare. Atenție! faptul că un tratament vine în cantități mici, nu înseamnă că este prețios. Pentru rezultate în lupta împotriva căderii părului este nevoie de cel puțin 6-8 săptămâni de tratament. Verifică cât durează și cât costă o schemă completă de tratament. Majoritatea producătorilor vor vrea să îți vândă mai multe produse pe care să le combini pentru a face vânzări cât mai mari. De asemenea majoritatea producătorilor îți vor oferii cantități suficient de mici pentru a avea un minim de rezultate vizibile, dar fără a-ți rezolva real problema căderii părului.

10. Alege un producător care deține brevete de invenție și investește constant în cercetare

Majoritatea producătorilor folosesc aproximativ aceleași ingrediente. Dacă urmărești cu atenție produsele existente pe piață, majoritatea se bazează pe aceleași ingrediente prezentate într-o formă diferită, într-un ambalaj diferit și sub un nume diferit. Prea puține companii investesc în cercetare și dezvoltare de soluții inovatoare pentru căderea părului. Alege să folosești tratamente de la producători care investesc în cercetare și care dețin brevete de invenție în domeniul căderii părului.

Regivero produs 100% in Romania

 

Din fericire există și soluții eficiente și garantate pentru stoparea căderii părului. Poți să eviți să mai pierzi sute de lei testând tratamente ineficiente pentru căderea părului. Îți recomandăm tratamentul românesc cu efecte dovedite clinic pentru căderea părului de la Regivero. Regivero este unicul tratament pentru căderea părului din România care îți oferă garanție pe rezultate sigure. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de rezultate îți primești în întregime banii înapoi, deci nu ai nici un risc.

Acest tratament natural românesc din 12 active concentrate naturale și-a dovedit eficiența clinică prin cele 6 acreditări internaționale pentru calitate, eficiență și siguranță, depășind eficiența produselor din Franța sau Elveția. Producătorul român al tratamentelor REGIVERO deține și 2 brevete de invenție în domeniul tratamentelor profesionale pentru păr.

8 din 10 bărbați care au folosit acest tratament natural românesc și-au rezolvat problema căderii părului în 60 de zile. Tratamentul pentru stoparea căderii părului de la Regivero a ajuns nr. 1 în România ca și satisfacție a clienților cu review-uri cu media de 4.9 din 5 și este recomandat de peste 100 de specialiști, medici dermatologi și hairstyliști. Acest tratament ofera rezultate sigure.

 

Vezi cum să scapi de problema căderii părului în 60 de zile sau îți primești banii înapoi