Ce așteptări nerealiste au bărbații care urmează un tratament împotriva căderii părului?

Ești disperat când tot culegi fire de păr de pe haine și covoare? Te-ai saturat să vezi cât păr îți cade când te speli pe cap și să aduni un pumn de păr de la scurgere la finalul dușului? Muncești mult și ai vrea performanță de la un tratament împotriva căderii părului așa cum și tu performezi în viața profesională și personală. Ne dorim cu toții un tratament împotriva căderii părului minune care să stopeze căderea peste noapte. Insă cum alegem unul eficient și mai ales la ce așteptări nerealiste ne supune industria de frumusețe cu reclame excesive?

Să funcționeze în baza unui ingredient minune

În primul rând, una dintre cele 5 asteptări nerealiste ale unui bărbat este să funcționeze pe baza unui ingredient minunte. Ai văzut cu siguranță cum majoritatea producătorilor de tratamente se folosesc de promisiuni exagerate ca să îți rezolvă problema serioasă cu care te confrunți.

Este nevoie de o hrănire complexă și de stimularea circulației sanguine la rădăcina firului de păr pentru a rezolva problema. Este nevoie  de un complex de proteine din surse diverse, extracte concentrate de plante care să stimuleze circulația, vitamine, minerale. De asemenea ai nevoie surse de hrănire eficiente pentru părul tău.

E bun dacă are reclamă tv

Reclama tv costă atât de mult în zilele noastre. Cam cât 1 Logan, pentru un spot de 10-20 de secunde, la fiecare apariție. Dacă adaugi și transport, taxe, profitul producătorului, câștigurile distribuitorilor și ale farmaciilor, oare ce mai rămâne pentru substanțele active? Fă niște calcule și vezi cât de puțină valoare a mai rămas în flaconul atrăgător pe care îl vezi la televizor.  Uită-te mai degrabă ce review-uri au dat bărbați. Caută unul cu grad de satisfacție ridicat. Această așteptare nerealistă o au și femeile.

Să acționeze de la prima utilizare

Acum hai să vorbim de așteptările tale. O altă așteptare nerealistă se bazează pe reclamele văzute ani de zile sau din auzite. Insă realist vorbind, așa cum în 90% din cazuri, părul tău nu cade dintr-o cauză survenită brusc, așa nici nu se poate opri din căzut 100% de la prima utilizare a unui produs. Dacă ar fi inventat cineva un asemenea tratament miracol, ar fi mai bogat decât Zuckerberg probabil. Este nevoie de câteva săptămâni pentru ca activele concentrate să acționeze eficient și să lupte cu cauzele diverse ale căderii părului la bărbați.

În plus, datorită anatomiei părului și a faptului că există 3 faze ale ciclului de viață al părului, trebuie să fii conștient că un fir de păr care cade astăzi, este mort deja de 2-8 săptămâni. Cade deoarece i-a  slăbit destul rădăcina și nu îl mai susține. Cu un tratament bun vei observa efecte după primele utilizări, căderea părului poate fi stopată într-un interval realist de 2-3 luni.

Să ai rezultate 100% în stoparea căderii părului, folosind doar un șampon

Un tratament împotriva căderii părului  este compus de regulă din 2 produse esențiale. Aceste produse au ingrediente și formule gândite să acționeze cel mai eficient când sunt utilizate împreună. Este nerealist să te gândești că doar folosind un șampon poți rezolva o problemă atât de serioasă precum căderea părului.

Desigur că un șampon dedicat va face partea lui de treaba și va asigura anumite elemente esențiale în lupta cu căderea excesivă a părului. El trebuie urmat după spălare de o loțiune care să hrănească părul cu multiple ingrediente active, menite să îi susțină viața. Cel mai bine ar fi să alegi o loțiune de tip leave in.  Aceasta rămâne pe scalp până la următoarea spălare a părului. Astfel să aibă timp să acționeze eficient.

Să nu conteze atât de mult corectitudinea aplicării produselor sau consecvența utilizării lor 

Pentru că un tratament împotriva căderii părului să funcționeze, este nevoie de consecvență, săptămâni la rând. Caută să îți achiziționezi un tratament de la un producător care să îți pună la dispoziție instrucțiuni clare de utilizare și să te asiguri că respecți pașii indicați. De asemenea, ți-ar fi utilă o schemă de tratament, care să te ajute să rămâi consecvent și să îți urmărești progresul în parcurgerea tratamentului. Toate aceste asteptări nerealiste te vor face să îți pierzi încrederea în tine și în alte produse noi pe care să le testezi.

Scapă de aceste asteptări nerealiste. Vezi cum Regivero a creat o formulă bazată pe 12 ingrediente active concentrate care adresează multiplele nevoi de hrănire ale părului. Află beneficiile schemei de tratament personalizate și a consultanței gratuite pe întreaga perioadă a tratamentului. In plus, așteaptă-te ca de această dată să primești o garanție unică în România.  Este garanția returnării banilor dacă nu ai rezultate vizibile urmând acest tratament.  

Cum a reusit Alexandru sa opreasca aceste asteptari nerealiste cu produsele Regivero.