9 din 10 tratamente pentru caderea parului nu functioneaza. Toate tratamentele promit mult, dar din pacate nu livreaza rezultatele dorite. Probabil ai pierdut si tu peste 12 luni de zile si peste 1000 de lei pana acum incercand tratamente ineficiente pentru caderea parului.

Ai incercat mai multe solutii, dar din pacate fara rezultate semnificative. Pierzi tot mai mult par si ti-e frica de faptul ca o sa ramai intr-o zi fara par. Exista oare si alternative eficiente in afara de o peruca scumpa si de poze aranjate in photoshop?

Afla in continuare care este adevarul din spatele tratamentelor petru caderea parului si care sunt motivele pentru care 9 din 10 tratamente nu functioneaza.

Fac promisiuni neverificate si creaza asteptari nerealiste

Caderea parului este o problema cu care se confrunta peste 30% dintre barbati RegiveroCaderea parului este o problema cu care se confrunta peste 30% dintre barbati. Exista multe companii care incerca sa profite de pe aceasta problema reala a barbatilor.

Atunci cand este cerere mare, este si concurenta mare. Majoritatea producatorilor de tratamente pentru par fac promisiuni atractive, nefondate si neverificate ca sa dea speranta barbatilor care au probleme cu caderea parului, cu scopul de a le face vanzarea si de a le lua banii.

 

Probabil ca esti familiar cu produse care promit ca iti rezolva problema caderii parului in cateva zile si ca functioneaza de la prima utilizare. Problema este ca toate aceste promisiuni sunt imposibil de vericat. Ba mai mult, acesti producatori nu ofera nici o garantie pentru promisiunile facute.

Majoritatea producatorilor folosesc aceleasi ingrediente

promisiuni care nu functioneaza imposibil de verificat Regivero

Daca urmaresti cu atentie produsele existente pe piata, majoritatea se bazeaza pe aceleasi ingrediente prezentate intr-o forma diferita, intr-un ambalaj diferit si sub un nume diferit. Prea putine companii investesc in cercetare si dezvoltare de solutii inovatoare pentru caderea parlului.

Alege sa folosesti tratamente de la producatori care investesc in cercetare si care detin brevete de inventie in domeniul caderii parului.

 

 

Afla cum tratamentul natural romanesc de la REGIVERO te ajuta sa scapi de problema caderii parului in 60 de zile, sau iti primesti banii inapoi.Regivero ofera garantia returnarii banilor

Investesc mai mult in marketing decat in ingredientele active de aceea nu functioneaza

Cam cat crezi ca investeste un producator obisnuit in ingredientele active dintr-un tratament?  Cat la suta din pretul produsului crezi ca merge pe substantele active care te ajuta in caderea parului? 20%, 10%, 5%? Hai sa facem un calcul simplu:

Producătorii investesc mai mult în marketing de aceea nu functioneaza - Regivero

Daca produsul este fabricat intr-o alta tara, mai intervin si cheltuielile de logistica, import, taxe vamale etc.In realitate, pentru acet tip de producatori, costul cu substantele active dintr-un tratament este nesemnificativ. Nu este de mirare asadar ca 9 din 10 tratamente pentru caderea parului nu functioneaza.

Nu au acreditarile si testele clinice necesare

Un tratament impotriva caderii parului sigur si eficace trebuie sa aiba urmatoarele certificari.

1. Certificare a calitatii si eficacitatii cosmetice in rezolvarea problemei care se obtine in urma unor teste clinice realizate pe un numar semnificativ de persoane cu probleme specifice.

2. Certificare de eficacitate a conservarii ce confirma eficacitatea antimicrobiana produsului in cazul contaminarii accidentale in timpul utilizarii.

3. Certificare Microbiologica care atesta ca produsele sunt pure si nu prezinta urme de bacterii, drojdii sau mucegaiuri.

4. Certificarea Stabilitatii fizico chimice a compozitiei care este o garantie ca produsele isi pastreaza in timp aspectul, culoare, mirosul, ph-ul si densitatea.

5. Certificare Dermatologica pentru compatibilitatea produselor cu pielea umana prin care se certifica faptul ca produsele nu produc iritatii in conditii de utilizare normala sau intensiva.

6. Raport privind Evaluarea Sigurantei Produselor cosmetice prin care fiecare produs este declarat ca fiind sigur pentru utilizarea umana.

Icon Regivero 4

Un tratament eficient are mai multe acreditari internationale pentru calitate, eficienta si siguranta emise de autoritati specializate in domeniu. Peste 40% din tratamentele existente pe piata, nu au toate acreditarile internationale de calitate, eficienta si siguranta. Peste 90% dintre tratamentele impotriva caderii parului nu functioneaza.

Testele si acreditarile necesare unui tratament profesional pentru caderea parului se obtin printr-un proces greu care poate dura si pana la 2 ani. Este dificil pentru producator ca se acrediteze si sa isi obtina toate avizele, testele si certificatele necesare la nivel international.

Nu sunt specializate pe problema caderii parului de

Sunt multe companii de produse cosmetice care fac de toate dar nu sunt specializate pe problema delicata a caderii parului. Daca vrei eficienta si rezultate dovedite ai nevoie sa apelezi la specialisti. Evita sa folosesti tratamente facute de catre producatori care fac de toate. Inainte sa mai pierzi bani cu tratamente care promit mult, dar nu livreaza rezultatele dorite, asigura-te ca faci urmatoarele verificari:

  • Citeste review-urile altor oameni despre tramamentul pe care vrei sa il folosesti. Urmareste sa folosesti tratamente cu un grad mare de satisfactie al clientilor si cu review-uri foarte bune.
  • Verifica daca ti se ofera asistenta si consultanta pe durata tratamentului, ca sa te asiguri ca beneficiezi de rezultate eficiente in cel mai scurt timp.
  • Verifica atent ce garantii iti ofera producatorul de tratamente pentru par. Ce se intampla daca nu obtii rezultatele promise? In caz ca la tine nu functioneaza, poti sa iti primesti banii inapoi?

Vezi cum a stopat Alexandru caderea parului cu Tratamentul impotriva caderii parului de la Regivero

Vezi tratamentul impotriva caderii parului de la Regivero